Keystone logo
Costa Rica

Parhaat yliopistot verkossa Ohjelmat sisään Costa Rica 2023

Laitosten lukumäärä: 29
  • Mercedes, Costa Rica

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • San José, Costa Rica

  International University of the Americas (UIA) on yksityinen yliopisto Costa Ricassa, joka perustettiin vuonna 1986 National Council for Private University Educationin (CONESUP) kautta. Se oli ensimmäinen yksityinen yliopisto Costa Ricassa, jonka tämä elin hyväksyi. Sen pääkampus sijaitsee Aranjuezin kaupunginosassa San Joséssa, ja sillä on myös toimisto Heredian kaupungissa.

  • San José, Costa Rica

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • San José, Costa Rica

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Monterrey, Meksiko
  • Buenavista, Meksiko
  • + 36 lisää

  Tecnológico de Monterrey on yksityinen, voittoa tavoittelematon, riippumaton laitos, joka ei liity poliittisiin ja uskonnollisiin puolueisiin. Se perustettiin vuonna 1943 meksikolaisen liikemiehen Eugenio Garza Sadan vision ansiosta. Sillä on 31 kampusta, 21 päämajaa ja kansainvälisiä yhteystoimistoja. Sen tavoitteena on kouluttaa johtajia, joilla on yrittäjähenki, inhimillinen järki ja korkea kilpailukyky.

  • Cuesta de Moras, Costa Rica

  Universidad Panamericana syntyi Costa Ricassa vuonna 1988 viidennenä yksityisenä yliopistona, joka oli asianmukaisesti valtuutettu yksityisten yliopistojen CONESUPin hallintoelimeen (istunto nro 125-88, 17. joulukuuta 1988), tärkeänä vaihtoehtona, joka annetaan Costa Ricalle kehittyä todellisina ammattilaisina. Akateemisessa tarjouksessamme olemme tarjonneet opetusta ammattilaisille, jotka nykyään erottuvat suurina yksityisen tai julkisen sektorin virkamiehinä uralla ylioppilastutkinnon, kandidaatin ja maisterin tutkinnoissa, kuten laki, arkkitehtuuri, hoitotyö, hallinto, kirjanpito, henkilöstö, Englanti, esikoulu, systeemitekniikka, tuotantotekniikka, maa- ja vesirakentaminen, mainossuunnittelu, mainonta. Maa- ja vesirakentaminen, mainossuunnittelu, mainonta muun muassa rakennus-, mainossuunnittelu, mainonta. Nykyään yliopistomme on matkalla myös maaseudulle siirtämällä puheenjohtajan näihin paikkoihin avaamalla alueellinen päämaja, jotta koko Costa Rican asukkaat pääsevät saamaan akateemisen ammatillisen koulutuksemme, ja tämä kasvu on yksi esimerkki kapasiteetti ja johtajuus, joka on ominaista tälle koulutuskeskukselle ja puolestaan on paras esimerkki sen opiskelijoiden saamasta tuesta ja arvostuksesta, on paras esimerkki opiskelijoiden saamasta tuesta ja arvostuksesta

  • San José, Costa Rica

  Aikana, jolloin vahvistetaan, että uudet sukupolvet valitsevat elämäntavan ilman suurempia komplikaatioita, jolloin nopeasti, helposti ja yksinkertaisesti valintakriteerit päätöksenteolle, on entistäkin tärkeämpää korostaa niitä, jotka vastustavat trendejä, ja päinvastoin, valitsevat yliopistonsa valinnassa yhä enemmän laatua, vakavuutta, yhdistettyjä akateemisia elimiä tai etsivät arvovaltaa ja vankkaa infrastruktuuria. Lääketieteellisessä yliopistossa, UCIMED, emme ole vain taistelleet opiskelijamme laadun ja huippuosaamisen puolesta, vaan olemme tehneet näistä arvoista elämäntavan ja sisällyttäneet ne DNA: himme. Sen rehtorina ei ole mitään, mikä miellyttää minua enemmän kuin se, että viranomaiset, lääkäriyhteisö, terveydenhuollon ammattilaiset, vanhemmat, opiskelijat ja valmistuneet saavat kansallisen tunnustuksen. Tämä tunnustus ei ole vain kansallisella tasolla, se menee paljon pidemmälle, ja sen vahvistaa kasvava määrä opiskelijoita eri puolilta aluetta, jotka liittyvät yliopistoyhteisöömme, kansainvälisiin järjestöihin, joiden kanssa allekirjoitamme sopimuksia, tai yritysten kanssa, jotka palkata valmistuneet.

  • Cartago Province, Costa Rica

  Vastaanota lämpimästi Florencio del Castillon yliopistosta, jota kutsumme nyt UCA: ksi. Yliopistomme on akateeminen laitos, joka perustettiin vuonna 1995 vastaamaan väestön tarpeita, jotka etsivät erilaisia akateemisia vaihtoehtoja yliopistotasolla. Tänään, yli kaksikymmentä vuotta myöhemmin, pysymme markkinoilla vankana yliopistona, joka hyväksyy sosiaaliset ja teknologiset muutokset kypsästi ja vastuullisesti. Filosofiamme on aina ollut asiakaspalvelu eli nuorille, jotka ovat muutokseen halukkaan kansan tulevaisuus; Olemme sitoutuneet tukemaan heitä huippuosaamisen koulutusprosessin avulla heidän tavoitteidensa saavuttamiseksi ja siten menestyksen saavuttamiseksi. Harkitse, rakkaat kävijät, tätä virtuaalitilaa kotona. Tämä verkkosivusto on suunniteltu tekemään vierailustasi miellyttävämpi.

  • Geneva, Sveitsi
  • San José, Costa Rica
  • + 2 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • San Pedro, Costa Rica

  Tavoitteenamme on myötävaikuttaa merkittävästi muotoilun, taiteen, liikkeenjohdon ja tekniikan opetusprosesseihin tarkoituksena tukea luovan teollisuuden kehitystä. Toteuttamalla huippuluokan opiskelijakeskeisiä koulutusohjelmia ja rakentamalla liittoutumia alan johtajien kanssa luovat ammattilaiset hankkivat tarvittavat työkalut edistääkseen innovaatioyhteiskunnan etenemistä.

  • San Pedro, Costa Rica

  Kutsun sinut jatkuvasti muuttuvassa maailmassa harjoittelemaan ammattilaisten tavoin ja pysymään aina ajan tasalla täydennyskoulutuksen kautta. Yliopistossamme kannustamme aina opiskelijoita kehittämään aktiivista ajattelua, kannustamme luovuuteen, innovatiiviseen kehitykseen ja ryhmätyöhön, jotta tutkinnon suorittaneet pystyvät kohtaamaan haasteet ja nopeutetut teknologiset muutokset.

  • San Pedro, Costa Rica

  Tavoitteenamme kouluttaa opetuksen, tutkimuksen ja sosiaalisen ennustamisen avulla erittäin sitoutuneita ammattilaisia, jotka kykenevät kehittymään kansallisessa ja kansainvälisessä ympäristössä, korkealla tutkimuksen ja innovaatioiden hengellä, vankalla moraalilla, syvällä inhimillisellä herkkyydellä ja selkeällä näkemyksellä tulevaisuudesta .

  • San José, Costa Rica

  FUNDEPOS-yliopisto on kehitetty Costa Ricassa kolmen historiallisen koulutustapahtuman seurauksena taloustieteiden alalla. Ensimmäinen näistä saapui kansalliseen yliopistoon vuonna 1983, jonka pääkonttori oli San Diegossa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa, ja joka perusti maan ensimmäisen ammattimaisen maisterin liiketalouden maisteriksi. Toinen historiallinen hetki tapahtui vuonna 1993, jolloin ohjelma siirrettiin hallinnon kannalta Costa Rican yliopistolle (UCR). Tätä tarkoitusta varten perustettiin taloustieteiden jatko-opiskelu- ja tutkimussäätiö (FUNDEPOS).

  • Heredia, Costa Rica

  UNA: ta edeltää Escuela Normal de Costa Rica (1914), joka on omistettu opettajien koulutukselle, ja Escuela Normal Superior (1968), jonka sitoutuminen oli lukion opettajien koulutus. Molemmista instituutioista hän peri infrastruktuurin lisäksi myös pedagogisen kulttuurin, joka myöhemmin vaikuttaisi hänen opetus- ja opetustehtäviinsä. Kun UNA perustettiin, Pérez Zeledónin ja Liberian normaalikouluista tuli uuden valtionyliopiston alueellisia osastoja.

  • San José, Costa Rica

  Maineestaan ja liikeradastaan johtuen Castro Carazon yliopistoa kehotetaan takaamaan kaikille ihmisille, tekemättä eroa etnisen alkuperän, sukupuolen, iän, erilaisten kykyjen, sosiaalisen tilanteen, terveydentilan, uskonnon, mielipiteiden, mieltymysten tai siviilisäätyjen suhteen. pääsy laadukkaisiin ympäristöihin opetusta ja oppimista varten. Asianmukaisen ja tehokkaan korkeakoulutuksen avulla Castro Carazon yliopisto pyrkii edistämään yksilöllistä ja kollektiivista hyvinvointia kehittämällä opiskelijoissaan kykyä saavuttaa unelmansa, ammatilliset tavoitteensa ja täyden henkisen potentiaalinsa. Samoin se valtuuttaa heidät ottamaan yhteisen vastuun yrittäjinä, tuottavina, luovina ja eettisinä kansalaisina muuttuvassa ja monikulttuurisessa maailmassa. Tätä varten Castro Carazo -yliopisto tarjoaa virallisia ja epävirallisia yleisen, ammatillisen ja ympäristönsuojelukoulutuksen ohjelmia. Se tarjoaa myös opiskelijoiden kehittämis- ja tukipalveluja varmistaakseen opiskelijoidensa menestyksen heidän elämänsuunnitelmissaan.