Keystone logo
Italia

Parhaat yliopistot verkossa Ohjelmat sisään Italia 2023

Laitosten lukumäärä: 221
  • Rome, Italia

  Università Europea di Roma on vuonna 2005 syntynyt italialainen yksityinen, laillisesti tunnustettu yliopisto, joka kasvaa nopeasti opiskelijoiden, tutkimusyhteistyön ja innovatiivisten projektien suhteen. Akateeminen tarjouksemme sisältää kandidaatin ja maisterin tutkinnot sekä englanniksi että italiaksi, lukuisia jatkokursseja ja tohtorintutkintoa. Sille on ominaista interaktiivinen ja dynaaminen opetusmenetelmä, joka varmistaa sen akateemisen sisällön korkean laadun ja läheisen kontaktin tiedekuntaan luoden autenttisen akateemisen yhteisön, jossa opiskelijat ovat innovatiivisen koulutusprojektin ytimessä. Osana Yhdysvalloissa, Espanjassa, Meksikossa ja Chilessä sijaitsevaa katolisten yliopistojen kansainvälistä verkostoa UER tarjoaa opiskelijoilleen laajan valikoiman kansainvälistä kokemusta: vaihto-, harjoittelu-, tuplatutkinnot, kansainvälinen kesäkoulu ja paljon muuta. UER kehittää myös opiskelijoiden pehmeitä taitoja ja valmentaa heitä työllistymään valmistumisen jälkeen työpajojen, yhteiskuntavastuun ja harjoittelun avulla. Moderni Università Europea di Roma -kampus sijaitsee vain 10 minuutin julkisen liikenteen matkan päässä Rooman keskustasta, joka on yksi maailman karismaattisimmista kaupungeista. katuelämä Akateemisen huippuosaamisemme, räätälöityjen koulutustoimintamme ja kansainvälisten opiskelukokemustemme ansiosta "Koulemme ihmisiä, opetamme ammattilaisia".

  • Rome, Italia

  European Institute of Innovation for Sustainability (EIIS) on akateeminen yritys, joka suunnittelee innovatiivisia ratkaisuja yrityksille, korkeakouluille, instituutioille ja yrittäjille edistääkseen ja edistääkseen kestävän kehityksen innovaatioita. EIIS:ssä ihmiset yhdistyvät saavuttaakseen ympäristöllisen, sosiaalisen ja taloudellisen kestävyyden koulutuksen, tutkimuksen ja jatkuvan kokeilun kautta. EIIS:ssä ei ole professoreita tai opiskelijoita, on vain ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita siitä, ettei oppiminen ole enää passiivisen prosessin tulosta, vaan jatkuvan vuorovaikutuksen määrittelemää kiinnostavaa toimintaa.

  • Milan, Italia
  • Cremona, Italia
  • + 2 lisää

  Università Cattolican opiskelijat ja alumnit ovat onnekkaita saadessaan olla osa Euroopan suurinta yksityistä yliopistoa. Sille on ominaista vahva sitoutuminen omistettujen palvelujen tarjoamiseen opiskelijoille ja sen tunnustettu akateeminen laatu. Opiskelu Cattolicassa tarkoittaa opiskelua kansainvälisessä kontekstissa, jossa on yli 160 eri kansallisuutta neljällä kampuksellamme, mutta pohjimmiltaan italialainen. Se, mikä todella erottaa yliopistomme, on kampuksen monimuotoisuus ja loputtomat mahdollisuudet, jotka helpottavat verkostoitumista ja uramahdollisuuksia, jotka perustuvat viiden kampuksemme sijaintiin Milanossa, Bresciassa, Piacenzassa, Cremonassa ja Roomassa.

  • Rome, Italia

  Roma Tre University on nuori yliopisto-ajattelu nuorille. Vuonna 1992 perustettu se on kasvanut nopeasti sekä opiskelijoiden että tarjottavien kurssien osalta. Se on saavuttanut erinomaisen arvosanan merkittävimpien akateemisten sijoitusten joukossa, erityisesti nuoremmissa yliopistoissa. Roma Tre University on jaettu 13 laitokseen, jotka tarjoavat kandidaatin ja maisterin tutkintoja, jatko- ja jatkokursseja, tohtorintutkintoja ja erikoistumiskouluja.

  • Neuchâtel, Sveitsi
  • Leicester, Yhdistynyt kuningaskunta
  • + 1 lisää

  CIES - International Center for Sports Studies, on itsenäinen tutkimuskeskus, joka sijaitsee Neuchâtelissa, Sveitsissä. Se perustettiin vuonna 1995 Kansainvälisen jalkapalloliiton (FIFA), Neuchâtelin yliopiston sekä Neuchatelin kaupungin ja osavaltion välisenä säätiönä.

  • Rome, Italia

  Eastwest European Institute on itsenäinen organisaatio, joka on erikoistunut geopoliittiseen analyysiin, kansainvälisiin asioihin ja globaaliin dynamiikkaan keskittyvien tieteellisten tapahtumien ja koulutushankkeiden järjestämiseen opiskelijoille ja ammattilaisille.

  • Rome, Italia

  La Business School MELIUSform eroga, vuodelta 1996, Executive Master, Master Specialistici ja Corsi di Specializzazione seuraavilla aloilla: Finanza & Controllo, henkilöstöhallinto, Lex ja verotus, markkinointi, innovaatiojohtaminen ja digitaalinen muutos, Sanità, liiketoiminnan hallinta.

  • Viterbo, Italia

  University of Tuscia (UNITUS) julkistaa kansainvälisen opiskelijavalinnan 2nd Cycle International Degree Courses (2 Years Master's Degrees) lukuvuodelle 2022/2023. Yliopisto jakaa 59 stipendiä ansaitseville ei-italialaisopiskelijoille, jotka ilmoittautuvat ensimmäistä kertaa italialaiseen yliopistoon, ja kattaa suurimman osan lähtemisen kustannuksista, mukaan lukien yliopistomaksut.

  • London, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Ragusa, Italia
  • + 1 lisää

  Auream Phoenix University for Women (APUW) on ensimmäinen yksityinen, kansainvälinen, etäopiskelu, tarkoitukseen rakennettu yliopisto, joka on omistettu yksinomaan naisten koulutukseen. APUW antaa jokaisen työn ja perheen parissa työskentelevän naisen opiskella ja saavuttaa akateemiset tavoitteensa pysyen mukavassa ympäristössä omassa kodissaan. Yliopistomme on suunnattu naisjohtajille, joilla on voittoisa ajattelutapa, naisia, joilla on elinvoimainen, dynaaminen persoonallisuus, itsenäisiä ajattelijoita ja naisia, jotka tiedostavat olevansa viitepisteitä yhteisössään. Pääpainomme on taitojen ja pätevyyden testaamisessa akateemista sertifiointia varten. Aurea Phoenix University for Women's -koulutusohjelmat on suunniteltu APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) -menetelmällä tarjoamaan aktiivisesti työskenteleville naisille, joilla on vähintään 5 vuoden työkokemus, mahdollisuus suorittaa tutkinto perhettä laiminlyömättä.

  • Milan, Italia

  Bicocca on nuori yliopisto, joka yhdistää sinut opiskelijoihin kaikkialta maailmasta. Et tule olemaan vain opiskelija täällä. Sinusta tulee globaalin yhteisön jäsen. Perustamisestaan lähtien Milano-Bicoccan yliopisto on saavuttanut rajojaan ja solminut erilaisia sopimuksia eurooppalaisten ja Euroopan ulkopuolisten yliopistojen kanssa.

  • London, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Helsinki, Suomi
  • + 4 lisää

  EIT Digital Summer School -ohjelmat ovat avoimia kandidaatin ja maisterin opiskelijoille, nuorille ammattilaisille ja muille, jotka haluavat sukeltaa syvälle nouseviin digitaalisiin teknologioihin, oppia muuttamaan teknologiaa bisnekseksi ja lopulta käynnistää syväteknologian startuppeja. Opi EU:n huipputekniikan kumppaniyliopistojemme tiedekunnalta ja henkilökunnalta. Hanki käytännön kokemusta yritystapauksista, projektityöstä ja yhteistyöstä. Kilpailukykyinen opetus. Pidä hauskaa tapaamista ja verkostoitumista samanhenkisten opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa!

  • Verona, Italia

  University of Verona pyrkii huippuosaamiseen opetuksessa, tutkimuksessa ja innovaatioissa. Sillä on 22 000 opiskelijaa ja 1 500 työntekijää, mukaan lukien luennoitsijat, tutkijat, tekninen ja hallintohenkilöstö, jotka työskentelevät jatkuvasti parantaakseen ja kasvattaakseen yliopistoa. Edistyksellinen laitos, joka pyrkii jatkuvasti vahvistamaan tutkintokurssiensa ja todellisen työelämän välistä yhteyttä, yliopiston lähitulevaisuuden päätavoitteena on tulla asteittain tervetulleeksi ja opiskelijatarpeisiin mukautuvammaksi.

  • Florence, Italia
  • Rome, Italia

  Accademia Italiana siirtyy tulevaisuuteen täynnä tätä energiaa ja esittelee itsensä tänään yhtenä pätevimmistä taiteellisen, ammatillisen ja kielellisen koulutuksen instituuteista. Nykyään enemmän kuin koskaan Accademian erityinen laatu tulee esiin erityisissä menetelmissämme käsitellä eri tieteenaloja. Akateemisissa ohjelmissamme olemme aina pyrkineet yhdistämään menneisyyden tulevaisuuteen, historiallisiin perinteisiin ja uusien teknologioiden nopeaan kehitykseen. Luokkahuone- ja laboratoriokokemuksemme on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille todellisia kontakteja ja todellista, käytännön kokemusta.

  • Rome, Italia

  Luiss on itsenäinen yliopisto, joka kehittyi aikaisemmasta roomalaisesta Pro Deosta, vuosina 1974–1978. Luiss tarjoaa neljällä taloustieteen ja rahoituksen, liiketalouden ja hallinnon, lakitieteen ja valtiotieteen laitoksella innovatiivisen ja hienostuneen koulutuslähestymistavan sekä perinteisissä asuinohjelmissa että digitaalisissa ohjelmissa, joita tarjotaan kokonaan verkossa.

  • Evora, Portugali
  • Rome, Italia
  • + 1 lisää

  Tämän ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille arkeologian erikoistaitoja ja materiaalien analyyttistä karakterisointia esihistoriasta (megaliittista) klassiseen aikaan (kreikka ja roomalainen). Kulttuuriperinnön aineistojen tutkiminen ja konservointi on tutkimusalue, jolla on vahva monitieteinen konnotaatio ja joka vaatii humanististen ja luonnontieteiden tutkimusaloilla kattavia taitoja. ARCHMAT tarjoaa yhteisen, integroidun alustan erinomaisille opiskelijoille, jotka ovat peräisin joko luonnontieteiden tai humanististen tieteiden koulutustaustasta, jotta he ymmärtävät edistyneitä tieteellisiä menetelmiä, joita käytetään arkeologisten materiaalien tutkimiseen, ja pyrkii muodostamaan erittäin erikoistuneita ammatillisia asiantuntijoita nousevalla arkeometrian, eli sovellettavien fysikaalisten ja kemiallisten tieteiden alalla. arkeologisen ja kulttuuriperinnön materiaalien tutkimiseen.