Keystone logo

4 verkossa Diplomi Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Elintarvike- ja juomateollisuus Elintarvikealan johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Diplomi
  • Elintarviketutkimus
  • Elintarvike- ja juomateollisuus
  • Elintarvikealan johtaminen
Opintoalat
  • Elintarviketutkimus (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

verkossa Diplomi Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Elintarvike- ja juomateollisuus Elintarvikealan johtaminen

Korkeakoulututkinnon suorittaneet voivat jatkaa tutkinto-ohjelmaa yksityiskohtaisemman käsityksen ura- tai henkilökohtaiseen kehitykseen liittyvästä aiheesta. Tarkennetun aiheen syvällinen akateeminen opetus voi kestää muutaman kuukauden tai jopa vuoden kuluttua loppuun.

Mikä on tutkintotodistus elintarvike- ja juomateollisuudessa? Hospitality-teollisuus saavuttaa menestyksen sellaisten tutkinnon suorittaneiden avustuksella, joilla on taustatietoa ruoan ja juoman hallinnassa. Tutkinto-ohjelma kattaa mahdollisesti etulinjan ja johtamisen taidot, jotka ovat tarpeen laadun tuottamiseksi sekä elintarvikepalvelussa että johtamisessa. Opintojaksot voivat aloittaa elintarviketuotannon alkeisopetusta ja säännöksiä ja prosesseja, joilla vältetään elintarvikkeissa esiintyvät vaaralliset tilanteet. Lisätoimia voi käydä yleisessä toiminnassa ja valvonnassa, taloudellisissa velvoitteissa, ostotoiminnassa, valvontatehtävissä sekä ruoka- ja juomateollisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Ruokaa ja juomaa hallitsevilla opiskelijoilla on johtamisen osaamista helposti siirrettävissä muille toimialoille. Budjetointi ja kustannusten hallinta on välttämätöntä kaikissa ympäristöissä, samoin kuin johtamistaidot, kuten motivaatio, viestintä ja organisaatio. Kokemus elintarviketurvallisuudesta ja palvelusta on alan erityisosaamista, mutta se kykenee hyvin ymmärtämään toisiinsa liittyviä prosesseja ja syitä ja seurauksia.

Ne, jotka haluavat suorittaa tutkintotodistuksen, löytävät ohjelman pituudet eri laitoksilta. Opiskelija osaa myös valita tietyn opintojakson ja toimitustavan. Nämä vaihtoehdot voisivat vaikuttaa osallistumiskustannuksiin, mikä edellyttäisi arviota suoraan kiinnostuneilta kouluilta.

Ruoan ja juomien hoito-ohjelman loppututkinnon suorittaneille on useita uramahdollisuuksia. Ne, jotka tuntevat intohimoisia ja ajattelevia, saattavat löytää yrittäjyyden pätevyyden parhaaksi valinnaksi. Hotellin päällikkö tai vieraanvaraisuus ovat mahdollisia paikkoja, kuten voi olla ohjaaja, isäntä tai myynti catering-ja bankettipalveluyrityksiä varten. Myös ravintolan hallintoasemat, kuten pääjohtaja tai shift-päällikkö, ovat myös mahdollisuuksia. Tapahtuma- ja kokoussuunnittelija voi olla erinomainen koulutus ja kokemus ruoan ja juomien hallinnassa.

Saatavilla on monia paikallisia ja etäopetuksen vaihtoehtoja elintarvikkeiden ja juomien hallintaa varten. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.