Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita verkossa Diplomit Ohjelmat sisään Kansainvälinen kauppa 2023/2024

1 verkossa Diplomi Ohjelmat sisään Kansainvälinen kauppa 2023/2024

Yleiskatsaus

Tutkinto on sarja kursseja, joiden tarkoituksena on opettaa laaja määrä materiaalia lyhyessä ajassa. Vain yhden tai kahden vuoden aikana voit oppia erikoistuneen alan uraan tarvittavat tiedot ja taidot.

Valittavissa on monia eri tutkinto-ohjelmia. Jos olet kiinnostunut maailmanmarkkinoiden oppimisesta, saatat miettiä, mikä on kansainvälisen kaupan tutkinto? Tämä tutkintotodistus auttaa sinua oppimaan taloudesta ja kaupallisista laeista eri maissa. Monet näistä tutkintotodistuksista alkavat opetella peruskoulutusta, kuten kirjanpitoa ja matematiikkaa. Voit sitten oppia myymään ja edistämään tuotteita kansainvälisillä markkinoilla.

Kun olet suorittanut tutkintotodistuksen kansainvälisessä kaupassa, sinulla voi olla taitoja, jotka auttavat sinua sekä työpaikan sisällä että sen ulkopuolella. Sinun tutkinto auttaa sinua oppimaan kommunikoimaan paremmin kaikkien ympärillä olevien kanssa, myös eri kulttuureista. Voit myös parantaa kykyjä neuvotella ja ajatella kriittisesti.

Kansainvälisen kaupan tutkintotodistuksen täsmälliset kustannukset riippuvat yksittäisestä yliopistosta. On parasta ottaa yhteyttä kouluun ennen ilmoittautumista varmistaaksesi, että ohjelma sopii talousarvioosi.

Kansainvälisen kaupan tutkintotodistus voi johtaa monenlaisiin ura-alueisiin, kuten kauppaneuvottelujen analyytikkoon. Compliance analyytikot varmistavat, että tuonti ja vienti noudattavat kaikkia asiaankuuluvia lakeja. Siksi heidän on tunnettava kauppaoikeuden yksityiskohdat eri maissa. Tuontiasiantuntijat valvovat myös maan kauppalainsäädäntöä, mukaan lukien teollis- ja tekijänoikeudet ja yleinen turvallisuus. Ne auttavat myös jäljittämään mahdollisia salakuljettajia ja väärennöksiä.

Vaikka jotkut haluavat suorittaa tutkintonsa kampuksella, tämä valinta ei ole kaikille. Ne, joilla on kokopäiväinen työ tai kiireinen aikataulu, saattavat mieluummin oppia kansainvälisestä kaupasta verkossa mistä tahansa maailmasta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • Diplomi
 • Liiketalouden opinnot
 • Kansainvälinen kauppa
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto