Keystone logo

1 verkossa Diplomi Ohjelmat sisään Rakentaminen Maanmittaus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Diplomi
 • Rakentaminen
 • Maanmittaus
Opintoalat
 • Rakentaminen (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  verkossa Diplomi Ohjelmat sisään Rakentaminen Maanmittaus

  Opiskelijat ansaitsevat tutkintotodistuksen, kun he suorittavat tietyn aiheen. Tämä akateeminen ohjelma tarjoaa yksilöille erikoistumiskoulutusta, joka valmistaa heitä jatkamaan lisäkoulutusta tai kilpailemaan työmarkkinoilla.

  Mikä on tutkintotodistus? Tämän alan tutkintotodistus opettaa opiskelijoille käsityksiä, työkaluja ja tekniikoita, joita käytetään maan mittaamiseen ja kartoittamiseen. Osallistujat voivat oppia suunnittelemaan ja toteuttamaan alueellisia hankkeita, tuottamaan karttoja maankäytön tarkoituksiin, tekemään teknisiä tutkimuksia, kehittämään taulukkolaskenta paikkatietoihin sekä laatimaan ja esittämään Geographic Information System (GIS) -tietoja. Lisäkurssiin liittyviä aiheita ovat usein kyselytutkimukset ja monumentaatio, valvonta ja topografiset tutkimukset sekä perustutkimuksen teoria ja käytäntö. Ohjelmatoimijoilla on tavallisesti mahdollisuus käyttää tietokoneavusteisia CAD-ohjelmistoja ja huipputeknisiä mittauslaitteita. Ohjel- masta riippuen oppijat voivat osallistua kenttäkoulutukseen, joka tarjoaa heille käytännön kokemusta.

  Opiskelijoille, jotka valitsevat tämän akateemisen tutkimuksen, on usein vahvoja teknisiä ja tieteellisiä taitoja, jotka ovat välttämättömiä tämän alan työpaikkojen saamiseksi. Lisäksi he voivat kehittää erinomaisia ​​esitystaitoja, jotka voivat hyödyttää heitä kaikilla elämän alueilla.

  Tutkintotodistuksesta aiheutuvat kustannukset vaihtelevat akateemisen laitoksen, sijainnin ja ohjelman pituuden mukaan. Näiden muuttujien vuoksi on parasta, että tulevat opiskelijat ottavat yhteyttä kouluihin palkkioita, opetusta ja kuluja koskevista tiedoista.

  Urapolut yksilöiden, joilla on mittaus tutkintotodistus ovat usein moninaisia. Työmahdollisuuksia on saatavana useilla aloilla, kuten rakentamisessa, kaivosteollisuudessa, öljy- ja kaasuteollisuudessa sekä maa- ja vesirakentamisessa. Yhteiset työtehtävät ovat yleiskäytännön tarkastaja, kiinteistönhoitaja, kartografi, tekninen tarkastaja, GIS / GPS-operaattori, tietokoneiden esittelijä, rakennusmittari, maanmittari ja rakennusvalvoja. Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneilla, tohtorikoulutetuilla ja / tai lisensseillä on yleensä parhaat mahdollisuudet työllisyyteen.

  Internet-pohjaiset tutkinto-ohjelmat helpottavat oppilaiden saavuttavan kouluaan ja ammatillisia tavoitteitaan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.