Keystone logo

0 verkossa Diplomi Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikkitiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Diplomi
  • Esittävät taiteet
  • Musiikkitiede
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Clear filters

Popular degree type

verkossa Diplomi Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikkitiede

Tutkintotodistus on vaihtoehto niille, jotka ovat kiinnostuneita uuden kentän opiskelemisesta tai uuden uran aloittamisesta. Ne voidaan ansaita monissa yliopistoissa ja ne kestävät yleensä 1-2 vuotta.

Mikä on musiikin tutkintotodistus? Musiikki on laaja ala, johon kuuluu suorituskykyä, teoriaa ja historiaa. Suorituskyky sisältää soittimia tai laulun kykyä, onko se oppinut pelaamaan tai oppimaan miten toimia. Teoria ja historia sisältää oppimisen musiikin lukemisen ja musiikin alkuperän oppimisen sekä kuuluisat ihmiset, jotka ovat vaikuttaneet suuresti kenttään. Musiikkisalalla on myös käytännöllinen puoli, kuten oppimisen hallinta musiikkiin liittyvistä yrityksistä tai musiikkituotannon parantaminen. Olipa kiinnostuksesi luovuudessa tai jotain jäsenneltyä, musiikkiteollisuudella on laaja valikoima vaihtoehtoja.

Ne, jotka ovat saaneet musiikin tutkintotodistuksen, oppivat usein tietynlaista osaamista, kuten itsekuria, soittimien soittamista ja musiikin säveltämistä. Sinulla on kaikki taidot, jotka voivat valmistautua tulevaan urasi musiikkiin ja parantaa suorituskykyasi.

Yksi ohjelman kustannus ei ole sama kuin toisen. Tämä johtuu kunkin ohjelman ainutkertaisista tekijöistä, kuten tunneista tai hyvityksistä, ohjelman sijainnista ja mahdollisesta taloudellisesta tuesta.

Musiikin ura-alueita ovat muun muassa ammatillinen muusikko, musiikin säveltäjä tai musiikkiteollisuuden, kuten teatterin tai äänisuunnittelun valinta. Ammattimaiset muusikot voivat työskennellä suurissa yhtyeissä tai pelata yksin matkoilla tai erikoistilaisuuksissa. Musiikin säveltäjät voivat erikoistua tietyn musiikkityylin ja säveltää musiikkia tietyille toimialoille. Äänirakenne sisältää paitsi kokoonpanoa myös musiikin tallentamista ja muokkaamista. Muihin urakohtiin kuuluu muun muassa opettaja ja musiikin tuntemus muilla uralla tai muilla aloilla, kuten journalismilla.

Ohjelmia, jotka tarjoavat musiikin tutkintotodistuksia, tarjotaan ympäri maailmaa. Voit oppia musiikkia verkossa, luokkahuoneessa tai ohjelmassa, joka yhdistää molemmat. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.