Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 verkossa Diplomit Ohjelmat sisään Ympäristöjohtaminen 2023/2024

2 verkossa Diplomi Ohjelmat sisään Ympäristöjohtaminen 2023/2024

Yleiskatsaus

Opiskelijat, jotka etsivät isompia uramahdollisuuksia, pitäisivät tutkintotodistuksen. Se voidaan yleensä tehdä opiskelijan omalla nopeudella ja omilla ehdoilla eikä perinteisessä korkeakoulussa tai yliopistossa. Opintojakso on tyypillisesti tutkivaa, eikä yleiskursseja vaadita.

Potentiaaliset opiskelijat saattavat kysyä "mikä on ympäristöhallinnon tutkintotodistus?" Ympäristöhallinta on tutkimusta siitä, mitä voidaan tehdä suojelemaan ja ylläpitämään planeettamme resursseja ja luomaan tehokkaita tekniikoita käyttäviä järjestelmiä. Ympäristöjohtaminen on avainasemassa sellaisten erilaisten alojen, kuten ympäristölainsäädännön, jätteen ja vesihallinnon, jatkotutkimukseen. Tämän alan tutkintotodistus sisältää kursseja, joissa tarkastellaan tuotteita ja prosesseja, joita käytetään ympäristön tukemiseen ja parantamiseen sekä yhteisiin ekologisiin ongelmiin ja ratkaisuihin.

Ympäristöhallinnon tutkiminen voi tarjota useita muita etuja. Saatat ymmärtää paremmin ekosysteemit, jotka toimivat yhdessä ympäristön kanssa. Voit kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja olet todennäköisesti oppinut tekniikasta.

Ympäristöhallinnon tutkinto-ohjelman hinta vaihtelee. Sanotaan, että useimmat tutkinto-ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan kustannustehokkaita vaihtoehtoja nelivuotisten opintojen opiskelijoille, joten hinnoittelu saattaa olla halvempaa kuin alunperin ajatellut.

Ympäristötalouden tutkintotodistuksen saaneet opiskelijat saattavat joutua palkitsevaan ja tuottoisaan ura-alueeseen, kaupunkipuistojen ja virkistysosastojen rakennusinsinööreiltä ympäristöviranomaisiin, jotka työskentelevät yritysten kanssa ympäristömääräysten noudattamiseksi. Maatalouden alalla on käytännössä rajoittamaton uravaihtoehtoja, kuten tarkastaja, maataloustuotannon edustaja, jälleenmyyjä ja maanviljelijöiden palveluntarjoaja. Saatat edes työskennellä hallitukselle ympäristönsuojeluviraston alaisuudessa, joka pyrkii säilyttämään luonnonvarat ja maat ja luomaan uusia ekologisia tuotteita ylläpitäviä järjestelmiä.

Ympäristöjohtamisen tutkintokursseja voidaan suorittaa verkossa, ammatillisissa tai teknisissä oppilaitoksissa tai yhteisöyhteisöissä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • Diplomi
 • Ympäristötieteet
 • Ympäristöjohtaminen
Opintoalat
 • Ympäristötieteet (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto