Keystone logo

2 verkossa Ohjelmat sisään Kosmetologian opinnot Esteetikon koulutus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kosmetologian opinnot
 • Esteetikon koulutus
Opintoalat
 • Kosmetologian opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  verkossa Ohjelmat sisään Kosmetologian opinnot Esteetikon koulutus

  Mikä on kosmetologin koulutus?
  Kosmetologi tarjoaa ihonhoitopalveluja. Tämä voi sisältää mitä tahansa kasvohoidoista ja vahauksesta erikoistuneempiin hoitoihin, kuten mikrodermabrasioon ja kemiallisiin kuorintoihin. Esteetikot työskentelevät yleensä salongeissa, kylpylöissä tai ihotautitoimistoissa, mutta jotkut voivat työskennellä myös muissa ympäristöissä, kuten kosmetiikkakaupoissa.

  Miksi kosmetologin koulutus on tärkeää?
  On monia syitä, miksi kosmetologin koulutus on tärkeää. Ensinnäkin on tärkeää oppia tarjoamaan ihonhoitopalveluja turvallisesti ja tehokkaasti. Tähän sisältyy tieto oikeiden tuotteiden valitsemisesta ja käytöstä sekä hoitojen asianmukaisesta suorittamisesta. Lisäksi kosmetologin koulutus voi auttaa sinua ymmärtämään ihoa paremmin, jotta voit tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista hoitoa. Lopuksi kosmetologin koulutus voi myös auttaa sinua rakentamaan menestyksekkään uran ihonhoitoalalla.

  >kirjoita esteettisen koulutuksen tutkinnoista / ohjelmista täällä
  Saatavilla on useita erilaisia kosmetologin koulutusohjelmia. Useimmat ohjelmat tarjoavat todistuksen tai tutkintotodistuksen, mutta on myös joitain, jotka tarjoavat osakkuusyritysten ja kandidaatin tutkintoja. Valitsemasi ohjelman tyyppi riippuu todennäköisesti uratavoitteistasi ja siitä, kuinka paljon aikaa sinun on käytettävä opintoihisi. Kaikki ohjelmat tarjoavat sinulle kuitenkin tarvittavat taidot ja tiedot menestyäksesi alalla.

  >Mitä aion opiskella esteettisen harjoittelun aikana?
  Useimmat kosmetologin koulutusohjelmat sisältävät luokkia ihon anatomiasta ja fysiologiasta, tuotetuntemuksesta, kasvohoidoista, karvanpoistomenetelmistä ja meikin käytöstä.