Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita verkossa Globaali MBA Ohjelmat sisään Miami, Yhdysvallat 2024

verkossa Globaali MBA Ohjelmat sisään Miami, Yhdysvallat 2024

Yleiskatsaus

Miami on läänin istuin Miami-Dade Countyn, joka sijaitsee Atlantin rannikolla Etelä-Floridassa. Miami sijoittui seitsemänneksi koko Yhdysvalloissa, kun puhumme ilmoittautuminen opiskelijoiden asukasta kohden. Miami tunnetaan myös voittoa ja voittoa ammatillisia ohjelmia.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

Global MBA on MBA-ohjelma, jossa keskitytään kansainvälisiin opetussuunnitelmiin ja kulttuurisesti monimuotoisiin luokkiin. Tämä voi auttaa valmistautumaan uraan kansainvälisissä yrityksissä ja kansainvälisissä yrityksissä.

Lue lisää

Suodattimet

  • Globaali MBA
  • Yhdysvallat
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet Elintarviketutkimus Elämäntaidot Energia-alan opinnot Esittävät taiteet Hallinnon opinnot Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto