Keystone logo

4 verkossa Ohjelmat sisään Itsensä kehittäminen Henkilökohtainen kasvu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Itsensä kehittäminen
 • Henkilökohtainen kasvu
Opintoalat
 • Itsensä kehittäminen (4)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  verkossa Ohjelmat sisään Itsensä kehittäminen Henkilökohtainen kasvu

  Mikä on henkilökohtainen kehitys?
  Henkilökohtainen kehitys on prosessi, jolla parannetaan itseään kaikilla elämänalueilla, mukaan lukien fyysiset, henkiset, emotionaaliset ja hengelliset näkökohdat. Se voi sisältää tavoitteiden asettamista ja saavuttamista, uusien taitojen ja tietojen kehittämistä, terveyden ja hyvinvoinnin parantamista sekä positiivisten suhteiden rakentamista. Henkilökohtainen kehitys voi olla elinikäinen prosessi, tai se voi olla jotain, johon sitoudut tietyksi ajaksi, kuten kun työskentelet kohti henkilökohtaista tavoitetta.

  Mitä voin tehdä henkilökohtaisen kehityksen tutkinnolla?
  On monia erilaisia asioita, joita voit tehdä henkilökohtaisen kehityksen tutkinnolla. Jotkut ihmiset päättävät käyttää taitojaan ja tietojaan auttaakseen muita parantamaan elämäänsä, kun taas toiset voivat edistää omaa henkilökohtaista kasvuaan ja kehitystään. Tarjolla on myös monia uravaihtoehtoja niille, joilla on tausta henkilökohtaisessa kehityksessä, kuten työskentely elämänvalmentajana, henkilökohtaisen kehityksen konsulttina tai henkilöstöhallinnossa.

  Mitä tutkintoja voin ansaita henkilökohtaisessa kehityksessä?
  Henkilökohtaisen kehityksen tutkinnot on suunniteltu auttamaan opiskelijoita parantamaan itseään kaikilla elämänalueilla. Opetussuunnitelma sisältää tyypillisesti psykologian, sosiologian ja muiden käyttäytymistieteiden kursseja. Opiskelijat perehtyvät myös tavoitteiden asettamiseen, ajanhallintaan ja muihin henkilökohtaisen kehityksen taitoihin.