Keystone logo

10 verkossa Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Konetekniikka Ilmailu- ja Avaruustekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Tekniikan alan opinnot
  • Konetekniikka
  • Ilmailu- ja Avaruustekniikka
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (10)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

verkossa Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Konetekniikka Ilmailu- ja Avaruustekniikka

Aerospace engineering keskittyy ilmailujärjestelmien suunnitteluun, kehittämiseen, testaamiseen ja tuotantoon. Se ratkaisee monimutkaisia ongelmia, jotka liittyvät lentoon Maan ilmakehän sisällä ja sen ulkopuolella.

Ilmailu- ja avaruustekniikan tutkinnon aikana suoritat matematiikan, fysiikan ja kemian peruskursseja. Sitten siirryt erikoistuneisiin kursseihin, jotka kattavat monimutkaisempia aiheita, kuten aerodynamiikan, propulsion ja lentomekaniikan.

Valmistuttuasi ilmailu- ja avaruustekniikasta saatat työskennellä ilmailu- ja puolustusalan yrityksissä suunnittelemalla, valmistamalla ja testaamalla lentokoneita ja avaruusaluksia sekä siviili- että sotilassovelluksiin. Vaihtoehtoisesti voit liittyä valtion virastoihin työskentelemään kansallisten ilmailu- ja avaruusohjelmien, tutkimus- ja kehityshankkeiden parissa tai jopa auttamaan politiikkojen ja määräysten muotoilussa.

Laaja valikoima työmahdollisuuksia ja potentiaalia myötävaikuttaa uraauurtaviin innovaatioihin, tämä tutkinto on erinomainen valinta niille, jotka ovat intohimoisia teknologiasta ja etsinnästä.