Maisteri ravitsemuksen ja ruokakulttuurin
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Zurich, Sveitsi
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Etäopiskelu
Kesto
16 - 20 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen, Osa-aikainen
Lukukausimaksut
EUR 3 960 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
3 huippuyliopistoihin = 1 Euroopan laatua Kaikki opiskelijat ovat lisäksi ABMS Diploma yhteinen Diploma yliopiston kanssa Dąbrowa Górnicza (WSB) ja Taras Shevchenko National University. 3 Top Euroopan yliopistojen = Best Virtual / Etäisyys Program = 1 Yläosa Euroopan Diploma SVEITSI + EU + sijoilla 500
Advance tutkimustaan ABMS
Yhdistä oppijoiden ja johtajien kuten sinäkin meidän online maisterin ohjelmia. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut maisterin opiskelija ABMS.
Ammattilaisille
Mestarin of Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management, MBA) merkitsee seuraavalle tasolle saavutus tahansa koulutusalaan.
Lopussa Master (MBA) Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) opinto-ohjelmaan suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja työhönsä experiance ja näyttää vankka ravitsemus ja Culinary Arts (Food Service Management). Opiskelijat ovat varustettu hyödyllisiä terveydelle konsultti työkaluja työmarkkinoille ja edistää tehokkaasti ja tehokkaasti järjestöjen tällä alalla.
Master Ravitsemus ja Culinary Arts on opinto-ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat vahvistaa heidän taitojaan terveyden ja elintarvikkeiden keskittyen pääasiassa johdon elementtejä. Tämä opinto-ohjelma koostuu 12 kuukauden tutkimus, jonka aikana opiskelijat opetetaan luentojen.
Meidän maisteriohjelmaa, voit:
- Kehittää ja hyödyntää innovatiivisia tutkimusmenetelmiä.
- Ansaita eniten koulutuksen laatua.
- Saavuttaa asiantuntemusta julkaisemaan tieteellisissä sarjoissa.
- Tulla menestyksekäs tutkija ja ammatillinen.
MBA: 1 vuosi + thesis
Meillä on 4 saanti vuodessa: tammikuussa, huhtikuussa, heinäkuussa ja lokakuussa
Mestari vie johtajuutta seuraavalle tasolle. Meidän maisteriohjelmaa, voit:
- Opiskella ja soveltaa innovatiivisia tutkimusmenetelmiä.
- Yhdistä soveltavaa tutkimusta ja ammattikäytäntöjen.
- Valmistaudu tehdä vaikutuksen politiikkaan ja käytäntöihin.
- Opi strategioita, joilla helpotettaisiin tehokkaampia, mukautuva järjestöjen ja luoda myönteinen muutos.
- Ryhdy innovatiivisempi johtaja omalla alalla.
Tutkimus Kieli: Tämän tutkimuksen ohjelma opetetaan kokonaan Englanti.
Moduulit:
- Ravitsemus ja Culinary Arts Management (Food Service Management)
- Jatkotutkinnon oppimistaidot
- Tutkimusmenetelmät
- Tietojohtaminen
- International Marketing strategia
- Hallinta, valvonta ja vastuu varten Taloudelliset resurssit
- Toimitusjohtaja Ihmiset organisaatioissa
- Strateginen johtaminen
- Strateginen Operations Management
Pääsyvaatimukset:
Kesto: yksi vuosi + tutkielma (yleensä 4-8 kuukautta)
Diploma: MBA Ravitsemus ja Culinary Arts
Ikä: Alaikäraja 21 vuotta
Edellinen tutkimus: Kandidaatin tai vastaava
Englanti taso: IELTS 6,0 tai vastaava (Vain opiskelijoille kuin Englanti puhuvissa maissa tai oppilaille, jotka eivät ole opiskelevat Englanti kouluun) Jos sinulla ei ole englanti sertifikaatti voit tehdä oman englanti testi ilmaiseksi.
Tutkimus Menetelmä: verkossa
Fee: 14900 euroa
Huom: Tutkimus maksu ei sisällä hakemuksen ja varausmaksun (taata sinulle opiskelupaikan) 240 euroa (kertaluonteinen maksu ja ei palauteta).
Eurooppalainen opintosuoritusten ja arvosanojen siirtojärjestelmä: tämä ohjelma vastaa 90 op
Eurooppalainen tutkintojen viitekehys: tämä ohjelma vastaa EQF-taso 7