Keystone logo
Academy of Music & Sound Online

Academy of Music & Sound Online

Academy of Music & Sound Online

Johdanto

67273_guitar-756326_640.jpg

Noin

AMS online on uraauurtava muodollinen HE-musiikkitutkinto, joka toimitetaan kokonaan verkossa. Tämä tarkoittaa, että voit hakea meille opiskelemaan ilman, että maantieteellisen sijainnin rajoitukset jarruttavat sinua, vaikka operaatio toteutetaan Isosta-Britanniasta.

 • Saatat ajatella, että oppimiskokemuksesi saattaa kärsiä, jos et käy perinteisessä korkeakoulussa, mutta tämä ei ole kaukana siitä.
 • Kaikki AMS Onlinessa opiskelevat opiskelijat nauttivat kasvokkain tapahtuvasta opettamisesta videopuhelun kautta.
 • Tämä on yksittäinen järjestely.
 • Tutorisi, mentorisi tai ohjaajasi keskittyy kirjaimellisesti vain sinuun yhteydenpitoaikasi joka viikko.
 • Kun tähän lisätään joustavuus, jonka avulla voit opiskella milloin haluat ja missä haluat, ja sinulla on todella joustava, hallittava alusta, jotta voit hyödyntää perustutkintoa , BA (Hons) -lisäystä tai MMus-kurssia. .
 • Länsi-Lontoon yliopiston täysin validoima.
67274_drums-2599508_640.jpg

AMS-alumnit työskentelevät nyt menestyksekkäästi Isossa-Britanniassa ja maailmanlaajuisessa musiikkiteollisuudessa, merkittäviä alumneja ovat:

Tristan Evans of the Vamps

Tristan Evans – Virgin EMI:n rumpali allekirjoitti bändin, The Vamps. Hän on myös monien heidän kappaleidensa tuottaja. He ovat perustaneet oman levy-yhtiönsä ja soittaneet stadioneilla ympäri maailmaa.

Vuoden bluesartisti Laurence Jones

Laurence Jones – Lauluntekijä, kitaristi ja laulaja, voittanut Vuoden nuori bluesartisti 2014, 2015 ja 2016. Hän on tukenut Van Morrisonia, James Baytä, Jools Hollandia ja Buddy Guyta.

Josh Kumra

Josh Kumra – Sopimus Sony RCA:lle, hän kirjoitti ykkössinglen Don't Go yhdessä Wretch 32:n kanssa. Julkaisee albuminsa ja tekee yhteistyötä muun muassa Naughty Boyn ja Emeli Sandén kanssa.

Eddy Thrower rummuttaa kappaleelle Lower than Atlantic

Eddy Thrower – rumpali Lower Than Atlantiksessa, myynyt loppuun kuusi Iso-Britannian kiertuetta ja hänellä on kaksi Top 40 -albumia. Heillä on musiikkia peleissä, kuten Tony Hawk ja Guitar Hero.

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

 • Edinburgh

  1 Grassmarket Edinburgh EH1 2HY, , Edinburgh

  • Exeter

   8 Coombe Street, Exeter, Devon EX1 1DB, , Exeter

   • Gateshead

    191 High St Gateshead NE8 1AS, , Gateshead

    • Glasgow

     22 Jamaica Street, Glasgow G1 4QD, , Glasgow

     Kysymyksiä