Keystone logo
© Tufigno Photo Services
Advenio eAcademy

Advenio eAcademy

Advenio eAcademy

Johdanto

Marsaxlokk village harbor of Malta, illuminated by sunset light

Vuonna 2013 perustettu Advenio eAcademy on Maltalla toimiva korkeakoulu (MFHEA-lisenssinumero: 2013-FHI-0006), joka palvelee vaativien koulutuspalvelujen tarjoajien ja oppijoiden kansainvälistä asiakaskuntaa.

Advenio eAcademy on Maltalla sijaitseva korkeakoulu (MFHEA-lisenssinumero: 2013-FHI-0006), joka palvelee kansainvälistä asiakaskuntaa vaativien koulutuspalvelujen tarjoajien ja oppijoiden keskuudessa. Se tarjoaa osallistuville oppilaitoksille ja koulutusorganisaatioille mahdollisuuden siirtyä fyysisten tilojen rajojen ulkopuolelle. Sen avulla he voivat omaksua virtuaalisen kampuksen, joka mahdollistaa sellaisten huipputekniikan koulutusohjelmien kehittämisen ja käyttöönoton, jotka todella tuottavat lisäarvoa opiskelijoille.

Advenio eAcademy on ensimmäinen Maltan korkeakoulu (HEI), jonka on myöntänyt Maltan jatko- ja korkeakouluviranomainen (MFHEA), joka tarjoaa online-sertifioituja kursseja. Käytetty verkko-oppimisalusta on palkittu EBLearn-ratkaisu, jonka on kehittänyt ja ylläpitänyt E-Business Systems, AllSecure Oy: n verkkoratkaisut. EBLearn tarjoaa resurssikirjastoja, audiovisuaalisia ja videoesityksiä, foorumi- ja wikiominaisuuksia sekä integroi video neuvottelutilat, jotka mahdollistavat henkilökohtaiset valmennus- tai opastustilaisuudet.

EBLearn-alusta tarjoaa virtuaalisen kampuksen, joka mahdollistaa sellaisten uusimpien koulutusohjelmien kehittämisen ja käyttöönoton, jotka todella tuottavat lisäarvoa opiskelijoille ja sidosryhmille. Advenio eAcademy menestyksen kannalta kriittinen on opiskelijakeskeinen lähestymistapa, jota noudatetaan kaikessa toiminnassa. Sitä ohjaa ammattilaisten tiimi, joka on päättänyt hyödyntää tekniikkaa ja kumppaniverkostoja kehittääksesi ja toimittamaan korkealaatuisia ohjelmia kustannustehokkaasti ja tehokkaasti varmistaen lisäarvoa opiskelijoille. Alusta lähtien Advenio eAcademy on toiminut kansainvälisessä yhteistyössä parhaiden käytäntöjen etsimiseksi e-oppimisessa.

Valletta, Malta - The traditional houses and walls of Valletta, the capital city of Malta on an early summer morning before sunrise with clear blue sky

Muutaman viime vuoden aikana Advenio eAcademy on luonut strategista yhteistyötä ja kumppanuuksia keskeisten sidosryhmien, kuten Maltan viestintäviranomaisen, Maltan ammattivalokuvaajien instituutin, SOS Maltan ja TradeMaltan kanssa korkealaatuisen verkkokoulutuksen kehittämisessä ja toimittamisessa. Advenio eAcademy etsii edelleen paikallisia ja kansainvälisiä kumppanuuksia yhteistyössä korkeakoulujen ja kaupallisten kumppaneiden kanssa, jotka pyrkivät hyödyntämään ja hyödyntämään verkkokoulutuksen lisäarvoa aikuisten opiskelijaryhmille.

Akkreditointi ja sertifiointi

Advenio eAcadenyin tarjoamat kurssit katsotaan Maltan jatko- ja korkeakouluviranomaisen vastaaviksi eurooppalaisen tutkintojen viitekehyksen mukaisen Maltan tutkintojen viitekehyksen kanssa. Maltan tutkintojen viitekehys (MQF) auttaa tekemään Maltan tutkintojärjestelmästä helpommin ymmärrettävän ja tarkasteltavamman ja avoimemman kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tämä on myös referointityökalu, joka auttaa kuvaamaan ja vertaamaan sekä kansallisia että ulkomaisia tutkintoja edistämään tutkintojen laatua, avoimuutta ja liikkuvuutta kaikentyyppisissä koulutuksissa.

Se viittaa pääasiassa eurooppalaiseen tutkintojen viitekehykseen (EQF) sekä muihin eurooppalaisiin tutkintojen viitekehyksiin. Viitetasojen avulla on helpompi ymmärtää, mitä Maltan tutkintojen viitekehykseen liittyvä tutkinto-opiskelija tietää, ymmärtää ja pystyy tekemään.

Advenio eAcademy kurssit tunnustetaan myös EU: n kautta kullekin kurssille jaettujen ECTS-opintopisteiden kautta. Kurssin akkreditointi tarjoaa laadunvarmistuksen ja tunnustuksen kurssille EU: ssa.

MFHEA toimii välittäjänä hallituksen ja asianomaisten korkeakoulujen välillä ja on onnistuneesti aloittanut jäsennellyn vuoropuhelun järjestämällä säännöllisiä neuvotteluja kaikkien sidosryhmien kanssa ehdotusten, suositusten ja alan ongelmien ratkaisemiseksi. Ne toimisivat panoksena kansallisten strategioiden kehittämiseen.

ECTS-opintopisteet toimivat laadunvarmistuspolitiikkana, joka muodostaa viitekohdan tunnustamiselle ja arvostukselle. Opintopisteiden tunnustaminen antaa oppijoille mahdollisuuden saada tunnustusta eri maissa saavutetuista oppimistuloksista ilman uudelleenarviointia.

ECTS on opintosuoritusten järjestelmä, joka perustuu kurssin oppimistuloksiin ja työmäärään. Opiskelijat voivat siirtää ECTS-opintosuorituksensa yliopistosta toiseen siten, että ne lasketaan yhteen osallistumalla yksilön koulutusohjelmaan tai koulutukseen. Siksi työnantajilla on akkreditoidun todistuksen esittäessään selkeämpi kuva opiskelijan saavutuksista kansallisissa ja eurooppalaisissa tutkintojen puitteissa.

Verkko-oppimisalusta - eB-Learn

Vuodesta 2003 E-Business Systems Maltalla on työskennellyt sähköisen oppimisalustansa, EBLearnin, kehittämisen ja parantamisen parissa. Tämä foorumi tarjoaa erittäin käyttäjäystävällisen lähestymistavan yhdistettyyn oppimiseen. Se mahdollistaa perinteisten luokkahuoneympäristöjen saumattoman integroinnin modernimpiin online-muunnelmiin. Järjestelmä mahdollistaa opiskelijoiden täyden joustavuuden, mikä on erityisen houkutteleva talon sisäisissä oppimisympäristöissä. Tällä tavalla opiskelijat voivat ilmoittautua kutakin ohjelmaa kohti, joka käsittäisi useita kursseja, joista jokaisella on useita moduuleja jokaisessa kurssissa. Tai he voivat päättää ilmoittautua yksittäiselle kurssille ohjelmassa, tai he voivat myös päättää ilmoittautua tiettyihin moduuleihin ohjelman yksittäisille kursseille. EBLearn voitti Maltan viestintäviranomaisen kansallisen e-Biz Award 2011 -palkinnon parhaasta tekniikan käytöstä koulutuksessa. EBLearn eroaa useimmista markkinoilla olevista verkko-oppimissovelluksista, koska se on erittäin muokattavissa ja sisältää järjestelmän sisällä laajat mahdollisuudet itseopiskeluun tai ryhmäopiskeluun, jotka voidaan asettaa parhaiten vastaamaan tietyn oppilaitoksen oppimistyyliä ja oppimismenetelmiä . EBLearn on avaimet käteen -ratkaisu organisaatioille, jotka etsivät huippuluokan ratkaisuja parantaakseen osallistujiensa oppimiskokemusta. EBLearnia tarjotaan ohjelmistopohjaisena ratkaisuna (SaaS), mikä tarkoittaa, että asiakkaiden ei tarvitse investoida laitteistoihin tai tekniseen tukitiimiin järjestelmän ylläpitämiseksi. Tämä varmistaa tiukemman kulutuksen hallinnan ja kustannustehokkaamman resurssien käytön. Innovaatiot ja tarjouksen edut Innovatiiviset näkökohdat voidaan tiivistää seuraavasti:

• Täysi joustavuus sisältömateriaalin suunnittelussa ja kehittämisessä perinteisille luokkahuoneisiin perustuville kursseille, sekoitetun oppimisen kursseille (mukaan lukien online-interaktiivisten tai ennalta nauhoitettujen audiovisuaalisten luokkien ja perinteisten luokkahuoneiden luokkien sekoitus) tai verkkokursseille (jotka sisältävät vain asiakirja ja audiovisuaalinen materiaali, joka on saatavana verkossa).

• Täysi joustavuus järjestelmän toiminnassa, koska se tarjotaan SaaS-pohjalta, mikä mahdollistaa nopean skaalautuvuuden, vahvan liiketoiminnan jatkuvuuden ja hätäpalautusratkaisut.

• Täysi joustavuus ohjelmien hallinnassa tehokkailla kurssienhallintatyökaluilla, jotka ovat järjestelmänvalvojien käytettävissä, jotta he voivat käyttää EBLearn-järjestelmän tietoja ennakoivasti parantaakseen opiskelijoiden yleistä osallistumista ja suorittamisasteita. EBLearn tukee yhteisöllistä oppimista, online-ohjausta / mentorointia, virtuaaliapua, online-arviointia ja älykästä asiakirjojen käsittelyä. EBLearn-alusta eroaa useimmista markkinoilla olevista verkko-oppimissovelluksista, koska se on erittäin muokattavissa ja sisältää laajat tilat itsenäiseen oppimiseen tai ryhmäopiskeluun järjestelmän sisällä. Ne voidaan asettaa parhaiten vastaamaan oppilaitoksen oppimistyyliä ja oppimismenetelmiä.

Innovatiiviset näkökohdat voidaan tiivistää seuraavasti:

• Täysi joustavuus sisältömateriaalin suunnittelussa ja kehittämisessä;

• Täysi joustavuus järjestelmän toiminnassa, koska se tarjotaan SaaS-pohjalta, mikä mahdollistaa nopean skaalautuvuuden, vahvan liiketoiminnan jatkuvuuden ja hätäpalautusratkaisut;

• Täysi joustavuus ohjelmien hallinnassa tehokkailla kurssinhallintatyökaluilla, jotka ovat järjestelmänvalvojien käytettävissä, jotta he voivat käyttää järjestelmän tietoja ennakoivasti opiskelijoiden kokonaiskurssin parantamiseksi.

160746_Eblearn.JPG

Sijainnit

  • Malta Online

    33/4 Abate Rigord Street, Ta Xbiex,, XBX 1128, Malta Online

Kysymyksiä