Keystone logo
Alef Trust

Alef Trust

Alef Trust

Johdanto

Verkossa. Älä koskaan kaukana.

Koulutamme ainutlaatuisen online-lähestymistavan avulla, joka tarjoaa 1–1 virtuaalista opetusta ja opastusta. Keskitymme transpersonaalisen psykologian, tietoisuuden opintojen, henkisyyden ja transpersonaalisten periaatteiden soveltamiseen akateemisessa, ammatillisessa ja henkilökohtaisessa kehityksessä. Teemme yhteistyötä kansainvälisen transpersonaalisen liiton ja tieteellisen ja lääketieteellisen verkoston kanssa, jotta voimme tarjota kokonaisvaltaisen ja yhtenäisen oppimiskokemuksen mahdollisimman laajalle yleisölle.

Vuosittain syyskuussa alkava 100 % verkossa toimiva MSc-tutkinto-ohjelmamme kokoaa yhteen ihmisiä eri puolilta maailmaa, jotka työskentelevät erilaisilla ammatillisilla areenoilla. Kansainväliseen oppimisyhteisöömme kuuluu valmentajia, terapeutteja ja ohjaajia sekä terveydenhuollon ja kasvatusalan ammattilaisia ja ihmisiä monista muista ammateista.

Alef Trust

116797_LLatBBNov182.jpeg

Alef Trust on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka perustivat professori (Brian) Les Lancaster ja tohtori Jessica Bockler. Professori Lancaster on transpersonaalisen psykologian emeritusprofessori Liverpool John Moores -yliopistossa (LJMU) Isossa-Britanniassa; Integraalin ja transpersoonallisen psykologian ansioitunut professori California Institute of Integral Studiesissa; ja kunniatutkija Manchesterin yliopiston juutalaistutkimuksen keskuksessa. Hän on tällä hetkellä Transpersonal Psychology Associationin hallituksen jäsen ja on aiemmin toiminut British Psychological Societyn transpersonaalisen psykologian jaoston puheenjohtajana ja kansainvälisen transpersonaalisen yhdistyksen puheenjohtajana. Lukuisten artikkeleiden ja kollegoiden kirjojen lukujen lisäksi professori Lancasterin julkaisuja ovat: Mind, Brain and Human Potential, Tieteellisen ja lääketieteellisen verkoston parhaan kirjan palkinnon voittaja; Kabbalan olemus; ja, Approaches to Consciousness: The Marriage of Science and Mysticism.

116720_JessicaBockler.jpeg

Dr.Jessica Bockler on soveltavan teatterin harjoittaja ja transpersonaalinen psykologi. Hänellä on psykologian tohtori Liverpoolin John Mooresin yliopistosta. Tutkimuksessaan hän tutki teatteria transformatiivisena käytännönä, jossa tutkittiin näyttelijän veneet henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen. Tohtori Bockler on myös Sesame-harjoittaja, joka on koulutettu tarinan, draaman ja movmeentin käyttöön sielun kanssa työskentelemiseksi. Hän on luovien vaihtoehtojen johtaja, taiteen ja mielenterveyden palvelu, joka toimii Yhdistyneessä kuningaskunnassa Merseysidessä, ja hänen tutkimusaiheitaan ovat mielen ja kehon dynamiikka ja somatice-psykologia, luovien konfliktien ratkaiseminen, Jungian psykologia ja rituaalin psykologia.

Les ja Jessica ovat syvästi mukana kaikessa opetuksessa ja oppimisessa Alef Trust . He opettavat jokaisen MSc-ohjelman elementtejä, ja he hankkivat henkilökohtaisesti tärkeimmät tiedekunnan jäsenet johtamaan tiettyjä moduuleja.

Meillä on todella maailmanlaajuinen opiskelijoiden, tutorien ja alumnien yhteisö. Opiskelijat soveltavat oppimistaan kaikilla elämänalueilla, mukaan lukien terapeuttiset, ympäristölliset, sosiaaliset, liiketaloudelliset ja henkilökohtaiset kehitysyhteydet. Tarjoamme myös avoimen oppimisen mahdollisuuksia ihmisille ympäri maailmaa, jotka haluavat opiskella puhtaasti henkilökohtaisen rikastumisen vuoksi. Avoimilla oppijoillamme on pääsy samoihin korkealaatuisiin resursseihin kuin jatko-opiskelijoihimme, ja he ovat olennainen osa oppimisyhteisöämme. Kutsumme teidät lämpimästi mukaan muutosprosessin oppijoiden yhteisöön. Ohjelmapäällikkömme ja kirjaajamme Nick Theo puhuisi mielellään sinulle vaihtoehdoista liittyäsi MSc-ohjelmaan.

Viisumivaatimukset

Koska Alef Trust :n tietoisuuden, henkisyyden ja transpersoonallisen psykologian maisteri on täysin verkossa, matkustamiseen ei ole vaatimuksia, joten viisumia ei tarvita. Lisäksi Alef Trust ei voi tarjota viisumeja kenellekään opiskelijoillemme.

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

  • Metropolitan Borough of Wirral

    Somersby, Dibbinsdale Road, Bromborough, CH63 0HJ, Metropolitan Borough of Wirral

Kysymyksiä