Keystone logo
American University Online

American University Online

American University Online

Johdanto

American Universityssä älykkäät, intohimoiset ja sitoutuneet opiskelijamme ja tiedekuntamme keskittävät tietonsa merkityksellisen muutoksen luomiseen. Vahvuutemme kansainvälisessä palvelussa ja julkisissa asioissa inspiroivat sosiaalista vastuuta ja omistautumista kulttuuriselle ja henkiselle monimuotoisuudelle. Meidät määrittelee globaali näkökulmamme, käytännöllinen idealismi ja omistautuminen julkiselle palvelulle.

American University on yksityinen, korkeakoulukeskeinen tutkimusyliopisto, joka sijaitsee maan pääkaupungissa. Yhdysvaltain kongressi perusti sen vuonna 1893 rakentamaan julkista palvelua, ja nyt siellä asuu arvostettu tiedekunta, vierailevia puhujia ja vierailevia maailman johtajia, jotka ovat vaikutusvaltaisia harjoittajia ja huomattavia ajatusjohtajia.

Liity kanssamme luomaan itsellesi uusia mahdollisuuksia samalla kun autat luomaan parempaa maailmaa. Ryhdy osaksi American Universityn kunnianhimoisten menestyjien, myötätuntoisten johtajien ja sosiaalisesti tietoisten kansalaisten verkostoa.

Princeton Review, Best Colleges 2022, tunnusti American Universityn arvosanalla College Gets High Marks ja sijoittui seuraavasti:

  • #79 Paras kansallinen koulu — US News & World Report, American's Best Colleges 2022
  • #91 Best Value School — US News & World Report, American's Best Colleges 2022

Online-ohjelmat


Online-opiskelijakokemus

American University Online ohjelmat toimitetaan muodossa, joka on kätevä, joustava ja kannettava. Kuten kampuksella, opiskelijat puhuvat kursseistaan ja ajankohtaisista ongelmista luokkatovereiden kanssa, kysyvät ohjaajille kysymyksiä ja palauttavat tehtäviä, mutta kaikki tapahtuu sähköpostitse, keskustelupalstoilla, pikaviestien ja muiden välityksellä.

American Universityn verkkokurssit ovat yhtä tiukkoja ja haastavia kuin kampuksella olevat kurssit, ja niitä opettavat samat sidoksissa olevat tiedekunnan jäsenet, vaikutusvaltaiset vierailevat puhujat ja näkyvät luennoitsijat. Vuorovaikutus ja kommunikointi ohjaajien ja opiskelutovereiden kanssa ovat olennainen osa ohjelmia ja akateemista menestystä.

Verkko-opiskelijoilla on pääsy moniin tukiresursseihin, kuten uuteen opiskelijalähtöisyyteen, 24x7-tukipalvelu teknisiin kysymyksiin, opiskelijapalveluiden koordinaattori, rahoitusneuvojat ja paljon muuta.

Sijainnit

  • Washington

    4400 Massachusetts Avenue, 20016, Washington

    Kysymyksiä