Keystone logo
ARC Academy

ARC Academy

ARC Academy

Johdanto

ARC Academy on eturintamassa kasvattamassa lahjakkuuksia dynaamisella pelinkehitysalalla. Tehtävämme on antaa opiskelijoille mahdollisuus vapauttaa ja laajentaa potentiaaliaan luovan pelialan sisällä. ARC Academyssa opiskelijat saavat korvaamattomia tietoja ja taitoja, luovat uusia yhteyksiä, ovat vuorovaikutuksessa johtavien pelistudioiden kokeneiden ammattilaisten kanssa ja kehittävät portfoliotaan. Opetussuunnitelmamme on suunniteltu käytännönläheisesti, jotta se vastaa pelialan nykyisiä standardeja.

Opiskelijat uppoutuvat kattavaan oppimisympäristöön, jossa he hallitsevat olennaiset asiat, jotka ovat välttämättömiä tulevaisuuden uraa varten pelisuunnittelun, konseptitaiteen, 3D-taiteen ja peliohjelmoinnin alalla. ARC-kokemuksen huipentuma on käytännön projekti: videopelin luominen. Tämä yhteistoiminta tuo yhteen 2D- & 3D-taiteilijat, pelisuunnittelijat ja ohjelmoijat kokeneiden ohjaajien opastuksella. Yhdessä he luovat debyyttipelinsä soveltaen ARC-akatemiassa hankkimiaan taitoja ja tietoja.

Miksi ARC?

84 % menestyneistä valmistuneistamme aloittaa uransa peli- ja luovilla aloilla.

ARC Academy on paikka, jossa opiskelijat hankkivat arvokkaita tietoja ja taitoja, solmivat uusia suhteita, tapaavat pelistudioiden ammattilaisia ja rakentavat portfoliotaan.

Tule Bulgariaan opiskelemaan pelikehitystä ja elokuvaa! Lue lisää kansainvälisistä opiskelijoista.

toive

Haluamme menestyä, luoda, innovoida ja ennen kaikkea - saavuttaa onnen elämässä. Uran luominen luovalla alalla on antoisaa niin monella tasolla, ja se lisää merkittävästi onnellisuutta. ARC Academy auttaa opiskelijoita ohjaamaan pyrkimyksiään kohti ammatillista ja henkilökohtaista tyytyväisyyttä.

vastuu

Aika on kallein hyödyke, joka meillä jokaisella voi olla. ARC Academyn perustajat ovat ennen kaikkea vanhempia. Vanhempia, jotka ovat myös kokeneet turhautumista, kun he tietävät, että heidän lapsensa aikaa tuhlataan hyödyttömään tai vanhentuneeseen akateemiseen opetussuunnitelmaan. Siksi ARC Academy suhtautuu hyvin vakavasti oppilaiden oppimiseen sijoittamaan aikaan, ja aloitamme jokaisen koulupäivän tietoisina siitä vastuusta, joka meillä on lapsiamme kohtaan.

Luovuus

Luovuuden ihmeellisin puoli on kyky nostaa kuvia ja kertomuksia näennäisestä tyhjästä. Inspiroitua ja saada inspiraatio johtamaan johonkin - viihteeseen, suunnitteluun, peleihin, mihin vain. Luovuus ja mielikuvitus ovat kaiken sen ytimessä, mitä ARC Academy edustaa. Ihmiset tarvitsevat vain väylän ilmaista ajatuksiaan. Opetamme taitoja, jotka mahdollistavat oppilaidemme luovan potentiaalin vapauttamisen. Mielikuvituksemme ei oikeastaan koskaan nuku, jos suojelemme ja ruokimme niitä oikein.

uskomukset

Uskomme, että yritysten ja koulutuksen yhdistäminen tulevien johtajien kasvattamiseksi on tavoite, johon kannattaa panostaa.

Uskomme, että yritykset eivät voi kasvaa ilman ammattitaitoista työvoimaa, ja jos yritys ei kasvaisi, ei olisi korkeapalkkaisia työpaikkoja, jotka pakottaisivat nuoret jäämään kotimaahansa. Se on noidankehä, joka meidän tehtävämme on katkaista.

Akkreditointi

Kurssimme menestyksekkäästi suorittaneet opiskelijat saavat valtion tunnustaman "Certificate of Proficiency" -todistuksen ja ARC Academyn todistuksen. Pelistudiot tunnustavat nämä asiakirjat, ja ne vahvistavat Akatemian suorittaneiden taidot, minkä ansiosta he voivat kehittää ammatillista uraa ja olla varmoja valitsemallaan alalla.

Pääsymaksut

ARC Academy haku lukuvuodelle 2024/2025 aukeaa 1.11.2023. Hakijat, jotka haluavat opiskella Akatemiassa, voivat jättää hakemuksensa varhaisen tai varsinaisen haun aikana.

ARC Academy ennakkoon pääsy 31. maaliskuuta asti

Ehdokkaat, jotka jättävät asiakirjansa 31. maaliskuuta mennessä kampuksella tai etäopiskelulomakkeella, osallistuvat ARC Academy esikurssille maksutta.

Se kestää kolme kuukautta (25.4.-4.07.) ja tunnit ovat verkossa. Osallistujat saavat viikoittain tehtäviä ja palautetta luennoitsijoilta. Heillä on myös mahdollisuus tavata joitain tulevia kollegoitaan.

Varhaisen hakuajan aikana hyväksytyt ja kurssin läpäisevät opiskelijat saavat uutta tietoa, parantavat taitojaan ja pystyvät sopeutumaan entistä helpommin lokakuun oppimisympäristöön.

Varhainen pääsy Liity esikurssille lukuvuodelle 2024/2025

Me ARC Academy uskomme nuorten lahjakkuuteen ja pyrimme kehittämään sitä ja muuttamaan siitä unelma-ammatiksi. Opetussuunnitelmamme on kehitetty peli- ja elokuvateollisuuden parhaiden käytäntöjen mukaan, ja luennoitsijamme ovat näiden alojen asiantuntijoita. Yli 84 % Akatemiasta tähän mennessä valmistuneista opiskelijoista on löytänyt työpaikkansa peli- ja viihdeteollisuudesta .

ARC Academy koulutus on dynaamista ja käytännönläheistä. Neljän lukukauden aikana opit tarvittavat ohjelmistot ja työskentelet käytännön projekteissa – yksilöllisesti ja ryhmänä – jotka liittyvät johonkin viidestä alueesta: pelisuunnittelu, konseptitaide, 3D-taide ja pelien ohjelmointi.

Varhaisen hakemuksen edut:

  • Perustaitojen oppiminen ja kehittäminen
  • Ydinohjelmiston käyttöliittymän ja toimintojen tuntemus
  • Tutustuminen joihinkin kaksivuotisen ohjelman puhujiin
  • Palautteen saaminen alan ammattilaisilta
  • Verkostoituminen tulevien luokkatovereiden kanssa
  • Helpompi sopeutuminen oppimisympäristöön
  • Lisätiedot: Osallistuminen henkilökohtaiseen mestarikurssiin toukokuussa yhdessä Akatemian opiskelijoiden kanssa

Lisätietoja varhaisesta hakemisesta

Hae 31.3.2024 mennessä ja liity esikurssillemme lukuvuodelle 2024/2025. Varhainen hakeminen antaa sinulle mahdollisuuden tutustua ohjelmiemme metodologiaan ja dynamiikkaan ennen lukuvuoden alkua. Tapaat joitakin henkilökunnan jäseniä, jotka antavat sinulle erityistehtäviä ja palautetta. Opit omilla aloilla käytettäviin pääohjelmistoihin (Photoshop, Blender jne.) Näin voit aloittaa opinnot ARC Academy valmiimmin ja itsevarmemmin.

Hakumenettelyt kampuksella ja etäopiskeluohjelmiin

Pääset sisäänpääsyyn kanssamme sinun tulee käydä läpi seuraavat vaiheet:

Vaihe 1: Hakemuslomake

Liitä mukaan CV:si, linkki portfolioosi ja saatekirje. Täytä kaikki kentät ja liitä tarvittavat tiedostot/linkit. Hakemus sisältää henkilötietosi, CV:si, portfoliosi ja motivaation opiskeluun Akatemiassa. Liitä mukaan myös todistus englannin kielen taidosta*.

*Voit todistaa tasosi todistuksella, kielikoulututkinnolla tai ARC Academy kokeella. Hyväksytyt todistukset ovat TOEFL, IELTS, Cambridge English Qualifications -koe ja PTE (Pearson Test of English)

Kun hakemus on lähetetty, ARC Academy -tiimi lähettää sinulle sähköpostitse vahvistuksen, että hakemus on vastaanotettu, ja voit valita haastattelupaikan.

Vaihe 2: Haastattelu

Haastattelu on tilaisuutesi esitellä itsesi ytimekkäästi ARC Academy laadukkaana ehdokkaana. Käymme läpi hakemuksesi ja käytännön työn tulokset. Keskustelemme motivaatiostasi oppia ja siitä, kuinka näet itsesi taiteilijana/pelisuunnittelijana/peliohjelmoijana. Pystyt tarkentamaan hakemuksesi keskeisiä kohtia ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi oppimismatkastasi ARC:ssa.

Vaihe 3: Käytännön tehtävä

Viimeisenä vaiheena saat tehtävän tietyin ehdoin riippuen valitsemastasi ohjelmasta. Sinun on suoritettava tehtävä sisäänpääsyryhmän asettamassa määräajassa.

Apurahat ja rahoitus

Jos olet kiinnostunut opiskelemaan pelisuunnittelua, konseptitaidetta, 3D-taidetta tai peliohjelmointia joko kampuksella tai etäopiskelussa, ARC Academy tarjoaa stipendejä opiskeluun pelistudioissa.

Tänä vuonna järjestämme kolme stipendikilpailua, joiden arvo on 30 % koulutuksesta .

Kysymyksiä