Keystone logo
Arden University

Arden University

Arden University

Johdanto

Uskomme, että jokaisella on oltava pääsy korkea-asteen koulutukseen

Arden avaa väyliä laadukkaisiin tutkintokursseihin, jotka suoritetaan täysin verkossa. Tämä tarkoittaa, että riippumatta asuinpaikastasi tai aikataulustasi voit suorittaa kansainvälisesti tunnustetun tutkinnon brittiläisestä yliopistosta ja samalla säilyttää kokopäivätyösi ja perheesi.

Hanki edullinen verkossa suoritettava kandidaatin tai maisterin tutkinto, joka on suunniteltu erityisesti tekemään sinusta työllistettävämpi. Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme monia ohjelmia, joilla on ammatillisia akkreditointeja, jotka tarjoavat alakohtaisia lisäsertifikaatteja, joten koulutuksesi auttaa sinua varmasti saavuttamaan uratavoitteesi.

Vuonna 2024 CEO Magazine rankkasi Executive MBA -ohjelmamme Yhdistyneen kuningaskunnan parhaaksi ja kymmenen parhaan Executive MBA -ohjelman joukkoon maailmanlaajuisesti. Standard MBA-kurssimme valittiin myös Euroopan kymmenen parhaan MBA-kurssin joukkoon ja Yhdistyneen kuningaskunnan sijalle 2. CEO Magazine -lehti asettaa MBA-koulutukset vuosittain paremmuusjärjestykseen muun muassa tiedekunnan laadun, kansainvälisen monimuotoisuuden, akkreditoinnin ja kansainvälisen näkyvyyden perusteella.

235834_Arden_badges.png

Miksi opiskella Ardenin kanssa?

 • Ansaitse Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinto mistä päin maailmaa tahansa
 • 100% online-ohjelmien toimitus; kampuksella ei tarvita läsnäoloa
 • Ei kiinteitä luentoaikoja; jatka työskentelyä opintojen rinnalla
 • Ammatillisten elinten kansainvälisesti tunnustetut akkreditoinnit
 • Erinomainen opettajan tuki 1: 1-viestinnällä
 • Oma uraportaali jatkuvaan sitoutumiseen menestykseen
 • 24/7 pääsy kaikkiin oppimateriaaleihin millä tahansa laitteella
 • Yli 50 + astetta: Jatko-, perustutkinto- ja perustutkintaja säätiön kanssa
 • 95% valmistuneista on työssä tai jatko-opinnoissa kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta

Keskity työllistettävyyteen

Verkko-ohjelmamme on suunniteltu uraasi silmällä pitäen. Opettajamme panostavat menestykseesi sekä kursseilla että niiden ulkopuolella, ja ohjelmissamme on mahdollisuus soveltaa käytännön taitoja yksittäisissä moduuleissa ja toteuttaa itsenäinen tutkimushanke. Arden-opiskelijana voit hyödyntää resursseja, jotka löytyvät erityisestä uraportaalistamme:

 • CV-rakentaja
 • Haastattelu simulaattori
 • Globaali työnhakukone
 • Työnantajan neuvonta
 • Bonusliiketoiminnan taitojen kursseja

Sovelletut taidot

Kun valmistut Ardenin yliopistosta, saat:

 • Olet osoittanut kykeneväsi oppimaan ja ratkaisemaan ongelmia osoitteessa painopistealueellasi.
 • Opi perusteellisesti ymmärtämään aihettasi
 • Pystyt tekemään päätöksen siitä, miten hallita urasuunnittelua moduulien tuloksena.
 • sinulla on siirrettävissä olevia taitoja, jotka maksimoivat työllistyvyytesi ja uramahdollisuutesi.

Ei-vakio-syöttövaihtoehto

Jos olet kiinnostunut opiskelemaan yhtä ohjelmistamme, mutta et täytä akateemisia vakiovaatimuksia, saatat olla oikeutettu hakemaan epätyypillisen pääsymatkamme kautta, joka ottaa kokonaisvaltaisemman kuvan pätevyydestäsi ja ammattikokemuksestasi hakemuksen tarkastelun aikana käsitellä asiaa.

Rahoitusmahdollisuudet

Ardenissa uskomme, että kustannukset eivät saisi estää sinua saamasta arvokasta koulutusta. Tutkinto-ohjelmamme maksavat Yhdistyneen kuningaskunnan keskimääräistä pätevyyttä vähemmän, mutta ylläpidämme kilpailukykyistä korkeakoulutuksen tasoa.

Tarjoamme joustavia rahoitusvaihtoehtoja ohjelmillemme varmistaaksemme, että opiskelijat voivat keskittyä opintoihinsa rahoituksen stressaamisen sijaan. Kurssimaksusi määräytyvät asuinpaikkasi ja opiskeluohjelman tyypin mukaan.

Kampuksen ominaisuudet

Verkko-opiskelu antaa sinulle täyden hallinnan (ja se on edullisempaa).

Kun olet ilmoittautunut, opiskelet tutkintoasi ilearnin, digitaalisen oppimisalustamme ja yliopistokampuksen pilvessä. Lisäksi kaikki, jotka opiskelevat meillä, saavat ilmaisen Microsoft Office 365 -tilauksen.

ilearn, virtuaalinen luokkahuoneesi

 • Täysi pääsy 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa
 • Opiskele kotona, työmatkalla tai kahvin ääressä. Ei ole rajoituksia sille, milloin ja missä voit oppia.
 • Yli puoli miljoonaa kirjaa, lehtiä ja resursseja millä tahansa laitteella ja milloin tahansa.
 • Ota yhteyttä ja verkostoidu online-yhteisömme Unitu kanssa.

Erinomainen opiskelijatuki

 • Henkilökohtainen tuki tutoreiden kanssa
 • Menestysvalmentajat
 • Valinnaiset akateemisten taitojen työpajat
 • Säännölliset online-toimistoajat
 • 24/7 pääsy luottamuksellisiin mielenterveysresursseihin, kuten Togetherall
 • Urakeskus, jossa on oma uratiimi CV:si ja työhakemusten laatimiseen
 • Yli 80 tutoria ja tukihenkilöä, jotka ovat omistautuneet menestyksellesi
 • Ota yhteyttä ja verkostoidu online-yhteisömme Unitu kanssa.

Ardenin online-opiskelutila avaa oven kampukselleen pilvessä. Opiskelijat käyttävät iLearnia, virtuaalista henkilökohtaista luokkahuonetta, jossa on yli puoli miljoonaa kirjaa ja aikakauslehteä tutkimusta ja oppimista varten sekä helposti ladattavia materiaaleja mille tahansa laitteelle. Kaikki resurssit löytyvät täältä yhdestä paikasta, mukaan lukien uratukipalvelut, toimeksiannot ja kurssimateriaalit.

Nämä kurssit tarjotaan 100 % verkossa, joten voit ylläpitää uraasi ja perhe-elämääsi opiskelun aikana.

  Opiskelijoiden suosittelut

  Description

  Chartered Management Institute (CMI)

  valtuutettu

  Association for Project Management (APM)

  valtuutettu

  British Psychological Society (BPS)

  valtuutettu

  ACCA (Association of Chartered Certified Accountants)

  valtuutettu

  Chartered Institute of Marketing (CIM)

  valtuutettu

  Henkilöstö- ja kehitysinstituutti (CIPD)

  valtuutettu

  Apurahat ja rahoitus

  Alueellinen tarjous tietyissä maissa

  • 25% alennus perustutkinto-ohjelmien maksuista.
  • 40% alennus jatko-ohjelmien maksuista.
  • Alueellinen apuraha on avoin tukikelpoisten maiden asukkaille - kysy täydet ehdot.

  Early Bird -tarjous

  Arden University's Early Bird Offer antaa kansainvälisille opiskelijoille, jotka opiskelevat yhtä perustamisvuodestamme, perustutkinto- tai jatko-opinnoistamme verkossa, mahdollisuuden saada 1,000 puntaa pois lukukausimaksuistaan. Sinun tarvitsee vain tulla hyväksytyksi tukikelpoiselle kurssillesi ja maksaa pitomaksu ennen määräaikaa. Se on niin yksinkertaista. Huomaa, että Early Bird -tarjousta ei voi käyttää täydennysohjelmiin tai lyhytkursseihin, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Säännöt ja ehdot ovat voimassa, tiedustele päivämääriä ja yksityiskohtia.

  Rahoitusvaihtoehdot

  Ardenissa uskomme, että kustannukset eivät saisi estää sinua ansaitsemasta arvokasta koulutusta. Koulutusohjelmamme maksavat vähemmän kuin keskimääräinen Yhdistyneen kuningaskunnan pätevyys, mutta ylläpidämme kilpailukykyistä korkeakoulutuksen akateemista tasoa.

  Tarjoamme ohjelmillemme joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotta opiskelijat voivat keskittyä opintoihinsa eikä stressata taloudesta. Kurssimaksusi määräytyvät asuinpaikkasi ja opiskelemasi ohjelman tyypin perusteella.

  Arden University tarjoaa osittaisia stipendejä monien maiden asukkaille maailmanlaajuisesti, kun he päättävät opiskella verkossa. Tämä stipendi tarjoaa 25 prosentin alennuksen perustutkinto-ohjelmien maksuihin ja 40 prosentin alennuksen jatko-ohjelmien lukukausimaksuihin.

  Tämä stipendi on avoin kaikille tukikelpoisten maiden asukkaille.

  Alumnitilastot

  Pääsymaksut

  Hakeminen on ilmaista ja helppoa

  Aloita tästä tiedustelemalla, niin yksi koulutusneuvojistamme ottaa sinuun yhteyttä ja opastaa sinua hakuprosessin läpi ja tekee siitä mahdollisimman selkeän ja sujuvan.

  Epätyypillinen sisäänpääsyvaihtoehto

  Jos olet kiinnostunut opiskelemaan jotakin ohjelmistamme, mutta et täytä standardeja akateemisia vaatimuksia, saatat olla oikeutettu hakemaan epätavanomaisen sisääntuloreitillämme, joka ottaa kokonaisvaltaisemman näkemyksen pätevyydestäsi ja työkokemuksestasi hakemuksen tarkastelun aikana. käsitellä asiaa.

  Miksi opiskella Arden University

  Arden on maailman johtava verkkokoulutuksen tarjoaja. Ne tarjoavat vertaansa vailla olevaa tukea, mukaan lukien henkilökohtaiset varattavissa olevat istunnot akateemisen henkilökunnan kanssa ja valinnaisia virtuaalisia kahvitilaisuuksia, joiden avulla voit tutustua luennoitsijoiisi ja luokkatovereihisi.

  Tässä rikkaassa verkkoyhteisössä on myös virtuaalisia opiskelijakonferensseja, joissa voit verkostoitua, esitellä tutkimusta ja kiinnostuksen kohteitasi ja luoda arvokkaita ammatillisia yhteyksiä.

  Opiskelijat hyötyvät myös alansa vierailevista luennoitsijoista, jotka jakavat näkemyksiä työpaikalta varmistaakseen, että koulutuksesi muuttuu suoraan urasi taidoiksi.

  Palkinnot ja akkreditoinnit

  Chartered Management Institute (CMI)

  valtuutettu

  Association for Project Management (APM)

  valtuutettu

  British Psychological Society (BPS)

  valtuutettu

  ACCA (Association of Chartered Certified Accountants)

  valtuutettu

  Chartered Institute of Marketing (CIM)

  valtuutettu

  Henkilöstö- ja kehitysinstituutti (CIPD)

  valtuutettu

  Kampuksen elämä ja tilat

  Valinnaiset opiskelutaitojen työpajat ja varattavissa olevat henkilökohtaiset istunnot, jotka on suunniteltu tukemaan sinua täysin akateemisessa matkassasi, auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja varmistamaan, että saat kaiken irti Ardenissa viettämästäsi ajasta.

  Vertaisoppaat, jotka ovat jo perehtyneet kurssimateriaaliisi ja ovat täällä jakamassa kokemuksiaan ja ohjaamassa sinua menestyksekkäästi yliopistoelämään.

  Säännölliset online-toimistoajat, joissa voit olla yhteydessä ohjaajiisi ja kysyä kurssimateriaaliisi liittyviä kysymyksiä.

  Oma urakehityskeskus, joka auttaa opiskelijoita hiomaan CV:tä, harjoittelemaan haastatteluprosessia ja löytämään unelmatyönsä.

  Yli puolen miljoonan resurssin laaja verkkokirjasto, jota voi käyttää missä tahansa, millä tahansa laitteella, myös offline-tilassa.

  Verkko-opiskelu on tuonut sinut lähemmäs kuin koskaan ikätovereihisi ja luennoitsijoisi iLearnin, verkkoluokkahuoneesi kautta. Sinulla on mahdollisuus osallistua virtuaalisiin kahviaamuihin opiskelutovereiden ja luennoitsijoiden kanssa, joissa saat äänesi kuuluviin ja kysymyksiisi vastauksia rennossa ja kutsuvassa ympäristössä.

  Voit liittyä vuosittaisiin opiskelijakonferensseihin, jotka järjestetään virtuaalisesti, jotta kaikki voivat osallistua ja joissa voit esitellä ajankohtaisia ja tutkimuskohteitasi, esitellä työtäsi ja luoda arvokkaita ammatillisia yhteyksiä.

  On myös säännöllisiä online-toimistoaikoja, jolloin voit olla yhteydessä ohjaajiisi ja kysyä kurssimateriaaliisi liittyviä kysymyksiä.

  Arden University on 10 parhaan maan joukossa, joissa voi opiskella ulkomailla.

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2021 badge

  Sijainnit

  • Coventry

   1A Brandon Lane Coventry CV3 3RD, , Coventry

  • London

   London, Yhdistynyt kuningaskunta

  • Birmingham

   7 Hill Street Birmingham Study Centre Centre City, B5 4UA, Birmingham

  • Manchester

   Linley House 2Nd Floor, Dickinson Street, M1 4LF, Manchester

  Kysymyksiä