Keystone logo
Aucal Business School

Aucal Business School

Aucal Business School

Johdanto

Kuka me olemme

Aucal, verkkokoulutuksen asiantuntijat

Kuten kiistatonta tarvetta, 18 vuotta sitten Espanjan markkinoilla yksityisen turvallisuuden alan asiantuntija Manuel González Folgado , joka on aina sidoksissa koulutusmaailmaan, päätti luoda innovatiivisen ja yrittäjyyteen tähtäävän koulutusjärjestelmän, joka ratkaisee pääsyn kaikkien nuorten ja työntekijöiden yliopistot, jotka ammatillisista syistä, etäisyyksistä tai jotka eivät voineet osallistua henkilökohtaisiin luokkiin, turhasivat mahdollisuudet menestyä tulevaisuudessa.

Tämä akateeminen koulutusjärjestelmä perustuisi menetelmiin, jotka koskevat etäopiskelua, jokaisen opiskelijan tahdissa, kotoa ja ilman jatkuvaa matkustamista, järjestelmään oman verkkoalustansa kautta, joka yhdistäisi edistymisen ja viestinnän opiskelijoiden itsensä ja ammattilaisten välillä kustakin ohjelmasta vastaavat opettajat ja täysin henkilökohtainen tapa.

Näin Aucal syntyi .

Aucal on kansainvälinen korkeakoulujen korkeakoulujen kauppakorkeakoulu, joka syntyi vuonna 1999 yhtenä verkkokoulutuksen pioneereista Espanjassa. Edellyttää sitoutuneisuudellaan ja huippuosaamisen kutsumuksella ihmisten koulutusta ja panosta kunkin ammatilliseen kehitykseen opiskelija, josta on tällä hetkellä tulossa hänen päätehtävänsä ja taisteluhenki.

Aucal Business School on vuosien mittaan tunnustettu akateeminen huippuosaaminen ja eri alojen ammattilaiset, joilla on laaja ammattikokemus ja sosiaalinen vastuu. Aucal Business School keskittää kaikki Aucal Business School tarjoamalla todellisia mahdollisuuksia oppimiseen ja ammatilliseen kehitykseen kaikille, jotka haluavat parantaa ja kehittyä näillä markkinoilla erittäin pätevä ja usein epäreilu työvoima.

Aucalin vahvistuminen heijastuu yli 35 000 opiskelijaan, jotka ovat luottaneet ohjelmiensa metodologiaan ja laatuun ajan myötä, ja tyytyväisyysaste on yli 98% kaikista eri kurssien tai maisterien suorittaneista. ja jotka ovat tällä hetkellä sijoittuneet työmaailmaan.

Madridin ja Zamoran kaupungissa sijaitseva Aucal vahvistaa näillä markkinoilla, että on mahdollista edistyä ammattimaisesti muuttamatta huomattavasti nykyistä elämäntahtoa, joka on jo kovaa ja uhrautuvaa.

Aucal Business School , todellinen vaihtoehto tulevaisuudellesi.

Businessman working and writing notes in office

tehtävä

Missiomme on kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia vastaamalla jatkuvasti markkinoiden vaatimiin koulutuksen tai erikoistumisen tarpeisiin ammattilaisten teknisen profiilin ja heidän työpaikkansa kilpailukyvyn lisäämiseksi.

arvot

Perustamme toimintamme innovaatioihin , yrittäjyyden edistämiseen. Emme vain välitä tietoa, vaan haluamme antaa opiskelijoillemme ammattitaitoja, jotta he voivat hyödyntää heitä asiantuntijoina.

laatu

Aucalissa uskomme, että on tärkeää opettaa käsitteitä, mutta etenkin miten ne oppitaan . Siksi tarjoamme laadukasta tietoa sen käytännön sovelluksen perusteella ja olemalla mahdollisimman dynaaminen, jotta se olisi tehokasta ja viihdyttävää oppimista .

Metodologiamme

Verkkomuoto mahdollistaa joustavan omistautumisen ja oppimisen, joka on mukautettu kunkin opiskelijan tarpeisiin, sen lisäksi, että se on yhteensopiva muiden toimintojen kanssa 24/7 -mallin avulla, jolla voit käyttää alustaa 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. .

139032_startup-photos.jpg

Aucalissa pidämme erittäin tärkeänä käytännön koulutusta , joten sinulla ei ole vain teoreettista tietoa, vaan myös tutorilta muistiinpanoja kuten perinteisessä luokassa, mutta sopeutettu uusiin tekniikoihin nykyisillä multimediaresursseilla opintojen virittämiseksi: videot, äänentoistot , videoneuvottelut, foorumit, niiden harjoitusten ja käytäntöjen lisäksi, jotka suoritat kurssin aikana opitun tiedon soveltamiseksi.

Sinulla on aina tutorin apu ratkaistaksesi mahdolliset tekniset kysymykset, ja seuraat myös akateemista etenemistäsi.

Opettajamme on laaja opetus ja työkokemus seurata markkinoiden kysyntä ja teknologiset edistysaskeleet.

Miksi valita meidät?

 • Oppimisen optimointi.
 • Chat-kanavat, foorumit ja viestipalvelut.
 • Multimediasisältö web-muodossa.
 • Opettajat, joilla on laaja ammatillinen ja opetuskokemus.
 • Mukautettu oppimisaikaasi ja -vauhtiisi.
 • Henkilökohtainen neuvonta.
 • 7x24 pääsy e-oppimisalustamme.
 • Opettaja-ohjaaja ja osallistujat ovat vuorovaikutuksessa keskenään.
 • Päivitetty sisältö.
 • Opiskelumateriaali mukana.

Sijainnit

 • Getafe

  C/ Emilia Pardo Bazán 1, 28903, , Getafe

 • Zamora

  C/ Postigo de Nuestra Señora 2, 49800, , Zamora

  • Toro

   Toro, Espanja

   Kysymyksiä