Filosofian tohtori (PhD) elintarviketieteen tutkimuksesta
Auream Phoenix University for Women
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Online
Kieli (kielet
Englanti, Italialainen
Opintomuoto
Etäopiskelu
Kesto
1 - 4 lukukausi
Vauhti
Täysaikainen, Osa-aikainen
Lukukausimaksut
EUR 2 275
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Tohtorintutkinto etäopiskelun kautta myönnetään suoritettuaan onnistuneesti teoreettisen tutkimuksen erikoistumisen. Tämä tutkimus esitetään väitöskirjan muodossa. Tohtorintutkinto (Doctor of Philosophy) on ainoa tohtorintutkinto, joka voidaan suorittaa etäopiskelulla. Tohtorintutkinnon päävaatimus verkossa etäopiskelun kautta on esitellä ja keskustella vähintään 100 sivua Selinus-yliopiston akateemisen komitean tarkastettavaksi ja arvioitavaksi.
Tämän elintarviketieteen alan tutkimuksen pitäisi tarjota tietoa siitä, kuinka tarjota maailman väestölle turvallista, ravitsevaa, herkullista ja kohtuuhintaista ruokaa. Tämän tavoitteen saavuttaminen edellyttää elintarvikkeiden jalostukseen, pakkaamiseen, jakeluun ja arviointiin liittyvien kysymysten syvällistä tutkimista. Se sisältää monia tieteenaloja ja käyttää biologian, mikrobiologian, kemian, biokemian, biokemian, ravitsemuksen, fysiikan ja tekniikan periaatteita ratkaisemaan elintarviketeollisuuteen liittyviä käytännön ongelmia. Elintarviketieteilijät olivat ensimmäisten joukossa, jotka työskentelivät biotekniikan parissa. Elintarviketieteilijät työskentelevät ruoan kanssa sen lähtemisestä tilalta lopputuotteen varastointiin, mukaan lukien kaikki jalostus-, valmistus- ja jakelutoiminnot. Lisäksi ne määrittävät elintarvikkeiden turvallisuuteen, ravintoarvoon ja hyväksyttävyyteen vaikuttavat tekijät.