Keystone logo
Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Johdanto

Keitä olemme

Ammatillisella koulutuksella on ratkaiseva merkitys vahvan talouden luomisessa, sillä se antaa ihmisille tarvittavat taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen. RTO: n (rekisteröity koulutusorganisaatio) kautta. ACSE tarjoaa työvalmiita kursseja ja pätevyyttä, jotka auttavat rakentamaan Australian taloutta ja auttamaan tutkinnon saavuttamaan potentiaalinsa tarjoamalla heille osaamisen ja osaamisen, jota työnantajat etsivät. ACSE ravitsee ihmisiä saavuttamaan potentiaalinsa ja luo positiivisia muutoksia yksilöihin, mikä johtaa parempaan yhteiskuntaan, jossa elää ja työskentelee.

Tehtävämme

Parannetaan ihmisten elämää ja yhteisöjä ja yhteiskuntia, joissa elämme. inspiroimalla, innovatiivisella ja maailmanluokan laadukkaalla koulutuksella.

Meidän arvomme

Meidän voimamme vaikuttavat meidän koulutukseen ja siihen, miten ja miten se toimitetaan, mikä on onnistunut lopputulosten, liiketoiminnan kasvun ja ennen kaikkea емрlоуmеnt оutсоmеѕ fоr ουrауааtеѕ.

  • Kunnioitusta - Evеrуоnе іѕ unіԛuе аnd arvostettu
  • Rehellisyys - Aina oikein
  • Usko - Voimme tehdä suurenmoisen

RPL-prosessi

RPL-prosessi voi olla voimakas herätys- ja luottamusta lisäävä kokemus niille, jotka pitävät itsestään selvänä osaamistaan ja käyvät päivittäisessä toiminnassaan ymmärtämättä niiden toimintakyvyn ja osaamisen arvoa.

Tunnustaminen on prosessi, jossa olemassa olevat taidot, tietosi ja kokemuksesi, jotka on saatu koko elämäsi ajan, riippumatta siitä, miten ne on hankittu, tunnustetaan kohti kansallisesti tunnustettua pätevyyttä tai saavutusta.

Lue lisää napsauttamalla tätä .

Sijainnit

  • Oakhurst

    Granada Place,22, 2761, Oakhurst

Kysymyksiä