Todistus (taso 1) elintarvikekäsittelyssä
Australian Institute Of Accreditation
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Burwood, Australia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Etäopiskelu
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Jan 2024
Johdanto
Ruokakäsittelytodistuksen (taso 1) kurssi on täysin akkreditoitu ja on erinomainen lähtötason kurssi elintarviketeollisuudessa aloittaville ihmisille. Akkreditoitu kurssi tarkoittaa, että todistuksesi (Statement of Achievement) on voimassa kaikkialla Australiassa. Tämä kurssi kattaa pohjimmiltaan perustiedot siitä, kuinka hyvät henkilökohtaiset hygieniakäytännöt voivat estää ruoan saastumisen, joka voi aiheuttaa ruokaa aiheuttavia sairauksia, varmistaen, että ymmärrät velvollisuutesi elintarvikekäsittelijänä.
Kaikentyyppiset ihmiset käyttävät näitä taitoja työpaikalla päivittäisen toimintansa aikana, mukaan lukien kokit, kokit, pitopalvelut, keittiönhoitajat, keittiön kädet, baari- ja ruoka- ja juomahoitajat sekä joskus huonehenkilökunta ja etupalvelun henkilökunta. Elintarvikkeiden saastuminen voi johtaa elintarvikkeisiin liittyviin sairauksiin, kuten ruokamyrkytykseen, salmonellaan ja muihin terveysriskeihin. Elintarviketarkastajan ja käsittelijän tehtävällä on tärkeä rooli edellä mainittujen asioiden estämisessä.