Keystone logo
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Barcelona Executive Business School (BEBS)

Barcelona Executive Business School (BEBS)

Johdanto

BEBS on Executive Business School, jolla on kansainvälinen kokemus liikkeenjohdosta ja koulutuksesta. BEBS on ollut johdon koulutuksen kärjessä, inspiroinut, haastanut ja edistänyt monien maiden ja sektoreiden nykyisten ja tulevien johtajien kehitystä.

BEBS on innovatiivinen instituutio, jolla on myönteinen, kattava ja johdonmukainen vaikutus ihmisiin, yrityksiin ja yhteiskuntaan.

BEBS :n menestys perustuu akateemiseen lähestymistapaan, jossa keskitytään vahvasti ammattimaiseen ja humanistiseen lähestymistapaan liiketoimintaan ja johtajuuteen: minkä tahansa ohjelman aikana professorimme ja johtohenkilömme tuovat pohdintaa, vuoropuhelua, kriittistä analyysiä, projekteja ja aloitteita varmistaakseen erinomaista koulutusta, mikä antaa arvokkaan panoksen liiketoimintaan ja yhteiskunnalliseen muutokseen.

BEBSYrityksen tehtävänä on antaa ihmisille vaikutusvaltaa ympäri maailmaa, jotta heistä voi tulla erittäin päteviä ammattilaisia ja ymmärtää täysin roolinsa yrityksessä ja yhteiskunnassa. Business Schoolillamme on luja sitoutuminen henkiseen kurinalaisuuteen ja akateemiseen huippuosaamiseen, ja se keskittyy selkeästi ihmisiin - heidän henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseensä.

Mikä tekee BEBS erilaisen?

  • BEBS "Barcelona Executive Business School" on johtajien johtajia varten luoma kauppakorkeakoulu. Haluamme sinun oppivan tekemällä, etkä vain akateemisesti.
  • BEBS tarjoaa Masters kaksinkertaisen akkreditoinnin.
  • Opettajamme ovat joukko johtajia ja johtajia, joilla on suuri ura liike-elämässä.
  • Mallimme perustuu siihen, mitä yritykset tarvitsevat nykyään. Ei vanhoilla kaavoilla, jotka eivät enää sovi nykyiseen liiketoimintajärjestelmäämme.
  • BEBS -ohjelmassa pyrimme paitsi oppimaasi, myös siihen, että käytät oppimaasi käytäntöön opettavan, luovan ja häiritsevän lähestymistavan avulla.

Mitä BEBS oppilasta saa?

· Kansainväliseen liiketoimintaan keskittyvä ja innovaatiovetoinen koulutus

· Voimaa oman yrityksen perustamiseen

· Strateginen visio johtajuudesta, joka inspiroi innovatiivisia ja kestäviä liiketoimintamalleja

· Sosiaalisen vastuun tunne, joka tulee ammatillisella osaamisella ja sitoutuneella johtajuudella

· Erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet professorien, opintovierailujen ja harjoittelupaikkojen kautta

· Nykyinen ja ajantasainen käytännön tieto

· Yrityslähtöinen opiskeluympäristö erittäin humanistisella lähestymistavalla

Pääsymaksut

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

  • Offices/Oficinas: Avda. Meridiana 354, 8ª floor, door D, 08027 - Barcelona. Classrooms/Aulas: Portal de l’Àngel, 36 / Avda. Meridiana 354, 8ª floor, door D, 08027 - Barcelona.

Kysymyksiä