Keystone logo
Brunel University London Advanced Manufacturing Systems MSc verkossa
Brunel University London

Advanced Manufacturing Systems MSc verkossa

Online

2 Years

Englanti

Osa-aikainen

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 135 *

Etäopiskelu

* SEA-maat, Intia, Afrikka maksut: 6 000 puntaa

Johdanto

Advanced Manufacturing Systems MSc verkossa

Advanced Manufacturing Systems MSc-tutkinto keskittyy tarjoamaan sinulle ainutlaatuisen oppimismahdollisuuden kehittää syvällistä tietämystä ja taitoja edistyneessä valmistuksessa. Tavoitteena on tuottaa johtavia insinöörejä ja tutkijoita, joita teollisuus 4.0 -suuntautuneeseen älykkääseen valmistukseen tarvitaan tuotteiden ja tuotantoprosessien parantamiseksi.

Tämä täysin online-kurssi käsittelee todellisia tuotanto- ja yritysjärjestelmiä koskevia kysymyksiä ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden käyttää taitojaan työskentelemällä teollisten yhteistyökumppaneidemme jakamiin todellisiin aiheisiin.

Tietoja Brunel University London

Yksi Ison-Britannian vaikutusvaltaisimmista insinööreistä Isambard Kingdom Brunel nimeltään Brunel University London on omistautunut valmistamaan opiskelijoita johtamaan ja vaikuttamaan positiivisesti heidän valitsemiinsa aloihin. Suoritettuaan opintonsa Brunelissa, monet tutkinnon suorittaneista jatkavat työskentelyä maa- ja vesirakentamisen sekä valmistus-, palvelu- ja julkishallinnon aloilla ympäri maailmaa.

Brunel on omistautunut tarjoamaan sinulle hoitavan ympäristön kehittääksesi akateemisia ja ammatillisia taitoja, joita tarvitaan menestymiseen työpaikalla. Olemme sijoittuneet 28. sijalle vuoden 2021 Times Higher Education World University Rankings -sivustolla, ja kansainvälinen näkymämme on tunnustettu maailman parhaiden joukkoon.

  • 72 % maailman johtava / kansainvälisesti erinomainen tutkimustulos.
  • 40 parasta tutkimusintensiivistä yliopistoa, 58. maailmanlaajuisesti Times Higher Education Impact Rankings 2022.
  • Neljäs Isossa-Britanniassa International Outlook, Times Higher Education World University Rankings -listalla.
  • Opiskele milloin tahansa, missä tahansa 100 % verkkotutkinnoilla.

Opiskele verkossa

Verkko-opiskelu antaa sinulle mahdollisuuden ansaita kansainvälisesti tunnustettu Ison-Britannian maisterintutkinto poistumatta kotoa. Sinulla ei ole velvollisuutta osallistua kampuksen luentoihin, joten voit katsoa niitä verkkoalustalla sinulle sopivina aikoina. Opintojen aikana sinulla on pääsy:

  • Kiinnostavat oppimateriaalit: Resursseihisi kuuluvat videoluennot, tapaustutkimukset, luokkafoorumit ja podcastit.
  • Tuki ja ohjeet: Omistettu ohjelmasuunnittelijasi opastaa akateemista kehitystäsi ensimmäisestä päivästä.
  • Virtuaalinen kampuksesi: Opiskele mistä tahansa ja rakenna yhteyksiä samanhenkisten ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa.
  • Avoin kirjasto: Verkko-opiskelijoilla on täysi pääsy Brunelin laajaan digitaaliseen kirjastoon, joka sisältää kirjoja, artikkeleita ja sähköisiä resursseja.

Opiskelemalla tutkintoasi verkossa, liittyt opiskelijoiden ja ammattilaisten verkostoon ympäri maailmaa, opiskelu ja yhteydenpito rikastuttaa heidän elämäänsä ja ottaa seuraavat positiiviset vaiheet palkitakseen uran.

Verkko-opiskelijana sinulla on pääsy Brunelin tunnettuun ammatilliseen kehittämiskeskukseen (PDC), joka auttaa opiskelijoita kehittämään ammattitaitojaan erottuakseen kansainvälisillä työmarkkinoilla ja löytääkseen tyydyttävän uran.

Opiskelijat ovat äänestäneet PDC: n viidenneksi parhaaksi urapalveluksi maassa, ja sitä arvostetaan hyvin kokeneen henkilöstömme ja huomattavan uratuen ansiosta. PDC-ryhmä auttaa opiskelijoita opiskelijoiden ammatillisten tavoitteiden asettamisessa ja saavuttamisessa, auttaa hakemusten täyttämisessä ja työhaastatteluihin valmistautumisessa. Tiimimme koordinoi uramessuja ja toimialakohtaisia tapahtumia, joiden avulla opiskelijat voivat verkostoitua alansa potentiaalisten työnantajien kanssa.

Kesto

2 vuotta osa-aikaista

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä