Keystone logo
California School of Law

California School of Law

California School of Law

Johdanto

California School of Law

California School of Law on online lain koulun kanssa tavoitteenaan tarjota opettavainen kokemus, joka on niin lähellä kuin mahdollista, että perinteinen asuin oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Opiskelijat CSL voivat nähdä ja puhua professoreita ja luokkatoverit kirjautumalla live Videoneuvottelu Luokkahuone heidän tietokone kotona tai töissä.

Kaikki luokat opetetaan kokeneet tiedekunta, jotka kaikki ovat läpäisseet California State Bar tentti tai baarissa tentti toisessa valtiossa.

Miten online lain koululuokat Työ

Opiskelijat valita Kalifornian School of Law Online Law School saamiseksi JD tutkinto koska he eivät voi osallistua asuin laki koulun työn takia tai perheen sitoumuksia, puhumattakaan valtava taloudellinen taakka opetusta ja matkustaa mukana osallistumisesta asuin oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Luokat Kalifornian School of Law tarjoavat aidon laki koulu kokemus vauhtia ja kustannuksia, jotka on hallittavissa työ aikuinen.

Luokat kokoontuu viikoittain tiistai ja torstai-iltaisin, opiskelijoiden ja professorien osallistuvat live videoneuvottelut. Luokissa, he keskustella ja väitellä laki ikään kuin ne olisivat fyysisesti samassa huoneessa. Näissä luokissa professorit käyttävät perinteistä sokraattinen menetelmä lainopillinen koulutus, opiskelijat tekevät tapauksessa esityksiä ja kuulustellaan tapauksesta professori.

Uusinta teknologiaa antaa opiskelijoille mahdollisuuden esittää tutkimuksia, esseitä ja muistiot lain, professorin tarkistaa, keskustella ja laatu. Teknologia mahdollistaa myös opiskelijoiden muodostamaan tutkimuksen ryhmiä, joissa he keskustelevat tapauksissa kauppa luokan ääriviivat, prep testejä ja saada ystäviä ja verkottumista yhteyksiä, jotka voivat kestää koko loppuelämän.

työhönottovaatimukset California School of Law on kiinnostunut opiskelijoille, jotka haluavat tulla menestyksekäs asianajajat ja ovat valmiita työskentelemään kovasti saavuttaa Oikeustieteen tohtori tutkinto. Jos sinulla Alempi korkeakoulututkinto olet oikeutettu lain koulun tunnustukset.

Hakijat, joilla Alempi korkeakoulututkinto

Hakijat, joilla kandidaatin tutkinto akkreditoitu korkeakoulussa tai yliopistossa, jossa vähintään GPA 2,0 täytä online lain koulun työhönottovaatimukset ja ovat oikeutettuja lain kouluun pääsy.

Poikkeuksia Hakijat ilman Alempi korkeakoulututkinto

Hakijat, joilla 100 college yksiköitä harkitaan tunnustukset poikkeus Law School. Hakijat, joilla on vähintään GPA 2,0 täytä online lain koulun työhönottovaatimukset ja ovat oikeutettuja lain kouluun pääsy.

Hakijat, joilla maisterin tutkinto (mutta eivät kandidaatin tutkinto) pidetään varten tunnustukset poikkeus Law School.

Lainat

California School of Law tarjoaa opiskelijoille useita edullisia ja houkuttelevia erän lainan suunnitelmia. Jokainen opiskelija kirjoilla Kaliforniassa School of Law on hyväksytty erän lainan. Opetus on perimä lukukauden, ei vuosi, pitää sekä pääoma ja korko alhainen.

Baarit hyväksyminen California State Bar

California School of Law on rekisteröity etäopetuksena Law School komitean Bar Tarkastuslentäjät valtion Bar Kaliforniassa.

Huhtikuussa 2009 komitea Bar Tarkastuslentäjät valtion Bar Kalifornian suoritetaan täydellinen paikan päällä tarkastus Kalifornian School of Law, kuten se on yritysten toimistot, opiskelija ja liikeasiakirjat, opetusteknologia ja tiedekunnan. Komitea Bar Tarkastajat on hyväksynyt rekisteröinnin Kalifornian School of Law kuin etäopiskelua Law School.

Tutkinnon Kalifornian School of Law saavat Oikeustieteen tohtori tutkinto, luo lukuisia työllistymismahdollisuuksia kuin asianajaja, oikeustieteen professori, liiketoiminnan henkilö, ja enemmän.

Tutkinnon Kalifornian School of Law voivat istua California State Bar Tentti ja on olemassa tapoja työskennellä asianajajana jokaisessa osavaltiossa.

American Bar Association

Tähän mennessä American Bar Association (ABA) ei ole akkreditoitu mitään online lain koulussa. Siten Kalifornian School of Law ei akkreditoitu American Bar Association.

Sijainnit

  • Santa Barbara

    California School of Law 5276 Hollister Ave, Suite 262 , CA 93111, Santa Barbara

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä