Keystone logo
CALIMT

CALIMT

CALIMT

Johdanto

Edullinen koulutus kaikille

Uskomme, että laadukkaan koulutuksen pitäisi olla kohtuuhintaista ja saatavilla. Pidetään preeminent yliopiston niille, jotka haluavat jatkaa heidän online opintojaan liiketoimintaa kansainvälisen huomion, CALIMT pyrkii palvelemaan kansainvälisiä opiskelijoista tarjoamalla innovatiivisen oppimisen alusta ja rakentaa seuraava aalto yritysjohtajia! Ainutlaatuinen MBA

rawpixel.com / Pexels

115929_pexels-photo-1643323.jpeg

Keitä olemme

California Institute of Management

Kalifornian johtamis- ja teknologiainstituutti tarjoaa online-opinto-ohjelmia liiketoiminta-alueille, jotka kattavat eri toimialat, kuten valmistus, suunnittelu, koulutus ja hallitus.

Tarjoamalla ohjelmia verkossa, voimme siirtää säästöjä opiskelijoillemme luomalla innovatiivisen oppimisalustan, joka peittää luokkahuoneen ympäristön ja antaa samalla opiskelijoille mahdollisuuden ottaa luokkansa omassa kodissaan tai missä he ovat ympäriinsä. maapalloa.

Miksi CALIMT ?

 • Joustava opetussuunnitelma - Suunniteltu kiireisille ammattilaisille
 • Akkreditoitu Yhdysvaltain tutkinto - Erota vertaisten keskuudessa ja edistä urasi.
 • Opi tulla johtajaksi - Se kestää eliniän!
 • Edullinen - Yhdysvaltojen akkreditoitujen yliopistojen alhaisimmat opintokurssit
  • Korottomat maksusuunnitelmat.
  • Stipendejä.
  • Valmistunut velaton
 • Verraton opiskelijoiden tuki - oppiminen itsellesi, mutta ei koskaan itse. CALIMT välittää!

Miksi CALIMT ? Olemme sitoutuneet auttamaan sinua saavuttamaan opetus- ja uran tavoitteet. Kysy itseltäsi… Miksi ei CALIMT ?

Kampanjan luojat / Unsplash

115930_photo-1542744095-0d53267d353e.jpg

Tehtävämme

Kalifornian johtamis- ja teknologiainstituutin tehtävänä on tarjota dynaaminen etäopiskeluympäristö, jossa käsitellään globaalin johtamisen ja urakehityksen liiketoiminta-, talous- ja yhteiskunnallisia kysymyksiä ja jossa korostetaan kulttuurien välistä tietoisuutta.

Tavoitteet

 1. Edistää kulttuurien herkkyyttä ja kulttuurien välisten erojen tuntemusta auttaakseen yksilöitä tekemään liiketoimintaa eri kulttuureissa.
 2. Juna-alan ammattilaiset ovat eettisiä ja sosiaalisesti vastuullisia johtajia.
 3. Kouluta oppilaita hankkimaan parempaa ymmärrystä keskeisistä liiketoiminnoista, kuten kirjanpidosta, rahoituksesta, henkilöstöhallinnosta, markkinoinnista ja toiminnasta.

Tavoitteet

 1. Tarjoa ydinliiketoiminnan kursseja, jotka ovat menestyksen kannalta erittäin kilpailukykyisiä globaaleilla markkinoilla.
 2. Käytä ainutlaatuista yhdistelmää perinteisestä johtamiskoulutuksesta, kulttuuritutkimuksista ja mahdollisuudesta osallistua yhteistoiminnalliseen oppimiseen muiden kulttuurien kanssa.
 3. Sisällytä kunkin kurssin kulttuurinäkökulmat niin, että opiskelijat voivat soveltaa kurssin sisältöä useissa kulttuurikohteissa.
 4. Korosta yritysten sosiaalista vastuuta ja liiketoiminnan etiikkaa koko opetussuunnitelmassa.
 5. Keskity organisaatioiden johtajuuteen ja kehitä tehokkaita globaaleja liiketoiminnan viestintätaitoja opiskelijoille.

Yhteystiedot:Puh: 1 949-872-2224www. CALIMT .edu Kyllä, minulla on kiinnostunut ystävä! Tarkista meidät Facebookissa !WhatsApp-numero:href = "https://wa.me/19498722224

Sijainnit

 • USA Online

  USA Online, Yhdysvallat

 • Irvine

  2361 Campus Dr., Suite 180, CA 92612, Irvine

Kysymyksiä