Keystone logo
Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Johdanto

Tietoja Campbellsville

Campbellsville tarjoaa lukuisia dynaamisia verkkotutkintoja, jotka tarjoavat opiskelijoille esteettömiä mahdollisuuksia jatkaa koulutustaan. Verkko-opinto-ohjelmia tarjotaan yleisissä opinnoissa, yrityshallinnossa, rikosoikeudessa, koulutuksessa, ministeriössä ja teologiassa, hoitotyössä ja sosiaalipalvelussa. Campbellsvillen professorit varmistavat, että opiskelijat saavat asianmukaisen koulutuksen, jota voidaan soveltaa heidän urapolkuihinsa. Lisäksi edulliset verkko-ohjelmamme ovat ihanteellisia opiskelijoille, jotka haluavat yksinkertaisesti joustavuutta oppimisessa tai tarvitsevat tasapainottaa työ- ja perhevastuut.

Campbellsville Universityin tehtävälausunto

Campbellsville University on kattava, kristillinen laitos, joka tarjoaa ei-luottoteknisiä teknisiä ohjelmia, yhdessä todistusten, perustutkinto- ja jatko-opinto-ohjelmien kanssa. Yliopisto on omistettu akateemiselle huippuosaamiselle, joka on vankasti perustettu taiteille ja joka edistää henkilökohtaista kasvua, rehellisyyttä ja ammatillista valmistautumista huolehtivassa ympäristössä. Yliopisto valmistaa opiskelijoita kristittyinä palvelijajohtajana elinikäiseen oppimiseen, jatko-apurahaan käyttämällä edistynyttä tutkimusta tohtorintutkimukseen ja aktiivista osallistumista monipuoliseen, globaaliin yhteiskuntaan.

Online kandidaatin tutkinnot

BS liiketoimintahallinnossa

Koulutus ja oppimisen kandidaatin tutkinnot

Muut online-kandidaatin tutkinnot

Perusarvot

      • Edistää akateemista huippuosaamista esisammattitodistusten, yhdistävien, ylioppilastutkinto- ja jatko-ohjelmien avulla perinteisten, teknisten ja verkkojärjestelmien kautta.
      • Saavuttaa akateeminen huippuosaaminen tarkkuuden ja osuvuuden kautta perustutkinto-, maisteri- ja tohtoritason ohjelmissa.
      • Tarjoaa ympäristöä, joka edesauttaa opiskelijan menestystä.
      • Arvostaa moninaisia ​​perspektiivejä kristitykeskittymässä.
      • Malli palvelijan johtajuutta ja tehokasta hoitoa.

Miksi CU Online?

Keskity kasvuun

Monipuolinen taiteen ja tieteen koulutuksemme on keskeinen tavoitteemme edistää henkilökohtaista ja ammatillista kasvua.

Uskoon perustuva koulutus

Vuonna 1906 perustettu kristillinen yliopisto on tyytyväinen erilaisiin näkökulmiin ja valmistaa opiskelijoita tulemaan kristittyjen palvelijajohtoiksi.

Edullinen ja kätevä

Campbellsville pyrkii tarjoamaan opiskelijoille kohtuuhintaista koulutusta. Online-koulutusohjelmamme ovat kätevässä muodossa, joten voit opiskella milloin ja missä haluat.

Akkreditoinnit ja tunnustukset

Alueellisten ja edistyneiden akkreditointien lisäksi seuraavat organisaatiot ovat tunnustaneet meidät erinomaisesta koulutuksestamme.

Sijainnit

 • Campbellsville

  University Drive, 42718, Campbellsville

  Kysymyksiä