Keystone logo
Carey Theological College

Carey Theological College

Carey Theological College

Johdanto

Carey Theological College

Kanadan evankelinen verkkoseminaari

Carey Theological College tarjoaa teologista koulutusta akkreditoitujen ohjelmien kautta tutkintotodistuksesta tohtorintutkintoon; varustaa paikallinen kirkko verkkoresursseilla, työpajoilla, seminaareilla, retriiteillä ja konferensseilla; ja Brittiläisen Kolumbian yliopiston opetuslapseuttajat ainutlaatuisen kristillisen yhteisö- ja residenssiohjelmamme kautta.

Me Carey Theological Collegepyrimme tarjoamaan opetuslapseutta jokaiselle elämänkaudelle. Carey uskoo, että opetuslapseuden tulisi olla käytännössä saavutettavissa, henkilökohtaista ja kaikkien saatavilla. Ymmärrämme, että maailma tarvitsee kristittyjä johtajia, jotka vaikuttavat globaaleihin yhteisöihimme osallistuakseen siihen, mitä Jumala jo tekee maailmassa. Carey vastaa tähän tarpeeseen keskittymällä kahteen avainalueeseen:

Pastorien muodostaminen: Kaikki Careyn jatko-opetuskurssit ja akkreditoidut ohjelmat tarjotaan verkossa, jotta opiskelijamme voivat opiskella ja kehittää uskoaan missä ja milloin tahansa. Ainutlaatuisen rahoitusmallimme ansiosta valmistuneet kokevat akateemisen huippuosaamisen korkeimmat standardit, jotka valmistavat heitä tehokkaasti palvelutyöhön ilman velkaa tai ei ollenkaan. Interaktiivinen oppimisalustamme kannustaa sekä opiskelijoita että ohjaajia aktiiviseen oppimiseen ja syvään sitoutumiseen.

UBC-opiskelijoiden opetuslapseuttaminen: Careyn asuinpaikka on turvallinen koti opiskelijoille, jotka haluavat vahvistaa uskoaan kristilliseen yhteisöömme opiskellessaan UBC: ssä. Veloitamme kohtuuhintaisia hintoja yksityisestä huoneesta, jossa on kylpyhuone ja ateriat sekä ainutlaatuinen opiskelijoiden opetuslapseuskokemuksemme. Pappi johtaa näitä opiskelijoita Raamatun tutkimisessa, mentoroinnissa, hengellisissä retriiteissä ja sosiaalisessa toiminnassa. Kun he valmistuvat UBC: stä, heistä tulee kristittyjä johtajia valitsemissaan ammateissa.

CAREYN AKATEEMISET OHJELMAT

CAREY tarjoaa yhdeksän erillistä jatko-ohjelmaa. Jokainen ohjelma on suunniteltu saavuttamaan erilaisia tavoitteita, sopimaan erilaisiin kiinnostuksen kohteisiin ja etenemään matkallasi uskossa.

Lisätietoja koulutusohjelmistamme:

MIKSI VALITA CAREY?

Tämän päivän kristillisessä palvelutyössä pätevien ja kyvykkäiden johtajien määrä on vähentynyt. Mutta Carey ei usko, että Jumala on lakannut kutsumasta naisia ja miehiä palvelutyöhön. Seminaari on usein kaukana kotoa, ja potentiaalisten oppilaiden olisi harkittava elämänsä kitkemistä juurineen päästäkseen kouluun, joka tarjoaa teologista koulutusta. Tämän lisäksi jatko-opinnot voivat olla kalliita. Opiskelijat, jotka valmistuvat velalla, ovat usein rajoitettuja siinä, missä ja miten he voivat palvella, kun he maksavat velkansa.

MITEN CAREY KÄSITTELEE ESTEETTÖMÄN TEOLOGISEN KOULUTUKSEN ONGELMAA?

MODULAARINEN OHJELMA Pathways VERKKO-OPPIMINEN
MALLI
LUKUKAUSIMAKSUT & TALOUS
APU

MODULAARINEN OHJELMA Pathways

Ohjelmamme perustuvat modulaariseen opintopistemalliin, jossa yksi taso voi rakentua toiselle, jolloin oppija voi edetä kohti korkeampaa tutkintoa omaan tahtiinsa. Tämä malli antaa opiskelijoillemme joustavuuden pinota valitsemansa peruskurssit, ohjelmavaatimuskurssit ja valinnaiset kurssit ansaitakseen tutkintotodistuksen tai valmistellakseen Pathway korkeampaan akateemiseen tutkintoon.

Kaikki Careyn peruskurssit suoritetaan kerran vuodessa, kun taas ohjelmavaatimuksemme ja valinnaiset kurssimme pyörivät 3-4 vuoden välein ohjaajan saatavuuden perusteella. Tämä tarkoittaa, että voit rekisteröityä kursseille milloin tahansa vuoden aikana ja ohjelmasi Pathway on edelleen oikeilla jäljillä. Yleensä on viisasta suunnitella vaadittujen kurssien suorittamista ohjelman varhaisessa vaiheessa, jotta valinnaisille aineille ja erikoistumiselle jää suurin joustavuus.

Saat täydellisen yleiskatsauksen modulaarisesta ohjelmastamme Pathways, napsauta tätä.

VERKKO-OPPIMISMALLI

Careyn yhteys Brittiläisen Kolumbian yliopistoon antaa meille mahdollisuuden jatkaa innovaatioita oppimistekniikoissa ja varmistaa, että opiskelijoilla on virtaviivaistettu pääsy eri alustoille oppimiskokemuksensa parantamiseksi.

ZOOMATA
Zoom on video- / ääniverkkoneuvottelu- ja yhteistyötyökalu, joka mahdollistaa reaaliaikaiset kokoukset ja keskustelut muiden opiskelijoiden ja tiedekunnan kanssa. Sen sijaan, että olisimme alusta vain luennoille, käytämme Zoomia helpottamaan vertaisoppimiskokemuksia ja yhteisön kasvua.
POPULI
Populi on yksi keskeisistä alustoista, joita käytät rekisteröitymiseen, maksamiseen, yhteisön sitoutumiseen ja jopa kursseihin. Populi pystyy helposti käsittelemään videoita, ryhmäkeskusteluja, tiedostojen jakamista ja integraatioita monien nykyään saatavilla olevien populi LTI:iden (Learning Tools Operability) kanssa.
EBSCO
Careylla on jatkuvasti kasvava digitaalinen kirjasto EBSCO-kokoelmamme kautta, jotta voit käyttää kursseja ja tutkimusta koskevia resursseja. Uskomme, että opiskelijoiden ei pitäisi jäädä paitsi oppimisestaan, koska heillä ei ole varaa kirjoihin tai heillä on vaikeuksia löytää kopiota; Olemme omistautuneet tekemään kaikista tarvittavista resursseista luokille lähes 100% ilmaisia kaikille ohjelmiemme opiskelijoille.

CAREYN KURSSIT

Careyn kurssit sisältävät yleensä nämä segmentit; Lukeminen, foorumikeskustelu, tehtävät ja online-luokkahuone.

LUKUKAUSIMAKSUT JA TALOUS

Careyn tehtävänä on voimaannuttaa uskollisia kristittyjä johtajia jokaiselle sukupolvelle, jokaiselle kulttuurille ja jokaiselle yhteisölle.

Tehtäviemme saavuttamiseksi pidämme lukukausimaksumme kilpailukykyisinä, jotta teologinen koulutus olisi mahdollisimman helposti saatavilla. Lisäksi Carey on myös iloinen voidessaan tarjota erilaisia taloudellisia tukiresursseja opiskeluun liittyvien kustannusten vähentämiseksi. Ota meihin yhteyttä tai käy verkkosivustollamme saadaksesi lisätietoja opetuksesta ja taloudellisesta tuesta.

Tilastot

 • Kansainväliset opiskelijat:

  95%

 • 0
 • Opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde:

  12 1

Pääsymaksut

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

 • Vancouver

  Iona Drive,5920, V6T 1J6, Vancouver

  Kysymyksiä