Keystone logo
© ©Carlow University
Carlow University Online

Carlow University Online

Carlow University Online

Johdanto

Carlowin yliopistossa kaikki mitä teemme ilmentää Sisters of Mercy -sisarusten perintöä ja arvoja. Avaamme sydämemme opiskelijoillemme, kollegoillemme ja maailmalle ja etsimme käytännöllisiä tapoja vastata välittömiin ja pitkän aikavälin tarpeisiin yhteisöissämme.

Etiikkaan perustuva verkko-opetussuunnitelmamme valmistaa opiskelijoita johtamaan tehokkaasti valitsemiaan ammatteja ja edistämään oikeudenmukaista ja armollista maailmaa. Carlow uskoo koulutukseen ja kasvuun luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Kannustamme opiskelijoita kehittämään arvostelukykyä, johtamista, analysointia, päätöksentekoa ja viestintää. Carlowin muuttavat oppimiskokemukset ja monipuolinen yhteisö auttavat oppijoita toteuttamaan täyden potentiaalinsa samalla kun heistä tulee uravalmiita, myötätuntoisia ammattilaisia.

Täysin panostettu tiedekunta työskentelee opiskelijoiden kanssa auttaakseen heitä menestymään ja ylläpitämään tasapainoa työn ja koulun velvollisuuksien välillä. Jokainen ohjaaja tuo luokkahuoneeseen erilaisia kokemuksia tarjotakseen monipuolisemman, moniulotteisemman ja eettisemmän näkemyksen maailmasta, josta opiskelijat voivat oppia ja soveltaa koulutuksessaan, ammateissaan ja jokapäiväisessä elämässään.

Runsas taloudellinen apu ja siirtopisteohjelmamme sekä pienet luokkakoot varmistavat oppilaiden menestyksen. Ohjelmamme tarjoavat äärimmäistä joustavuutta pysyen samalla uskollisena sitoutumiseemme sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja akateemiseen huippuosaamiseen. Tarjoamme laajan valikoiman terveydenhuolto-, liike- ja koulutustutkintoja verkossa.

Sijainnit

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,3333, 15213, Pittsburgh

    Kysymyksiä