Kulinaarisuuden hallinnan tutkintotodistus (online)
Centennial College
Keskeiset tiedot
Valitse sijainti
Kampuksen sijainti
Online Canada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Etäopiskelu
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
CAD 2 721 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
May 2024
* 2 lukukauden lukukausimaksut kanadalaisille opiskelijoille; 14 502,50 dollaria: 2-lukukauden lukukausimaksu kansainvälisille opiskelijoille
Johdanto
Ohjelman tiedot
- Ohjelmakoodi: 1861
- Koulu: Vieraanvaraisuuden, matkailu- ja ruokakulttuurikoulu
- Valtakirja: Ontario College -todistus
- Ohjelmatyyppi: Keskiasteen jälkeinen ohjelma
- Ohjelman kesto: 2 vuotta / 4 lukukautta
- Aloituspäivä: Syksy, talvi, kesä
- Sijainti: Online
Culinary Management -ohjelmassa huomaat, että riippumatta siitä, luoko ravintolaruokalista luovasti vai suunnitteletko kulinaaritapahtumia suurten hotellien yhteydessä, työskenteleminen ruuan kanssa tarjotakseen maailmanluokan kulinaarisia kokemuksia vieraille on yksi palkitsevimmista ura-alueista.
Tämä korkeakoulututkinto-ohjelma keskittyy käyttämään paikallisia Ontario -tuotteita ja oppimaan kausiluonteista ruoanlaittoa. Opiskelee sinulle tarvittavat taidot ja tiedot luoda hienoja valikoita ja ruokia, jotka ovat innoittuneet globaaleista ruokatrendeistä ja -makuista.
Valmistut myös tärkeistä alan sertifikaateista, kuten Smart Serve, Safe Food Handlers ja CPR, mikä tekee työstäsi valmis.
Ruoanlaitto, sekoitettuna joukkuejohtamisen ja yrittäjyyden taitoon, varmistaa, että valmistuttuaan tämän Culinary Management -ohjelman löydät mielenkiintoisia uramahdollisuuksia nopeatempoisessa, jatkuvasti muuttuvassa teollisuudessa. Tämä kenttä vie sinut minne haluat mennä. Tarvitset vain kovaa työtä, ajamista ja intohimoa.
Se on sinun siirto-ja valistusohjelma
Ohjelma sisältää innovatiivisen alan koulutuksen ja tietoisuuden sertifioinnin, It's Your Shift. Sertifiointi antaa sinulle tärkeitä tietoja ja tarjoaa nykyisiä resursseja, jotka keskittyvät seksuaalisen häirinnän ehkäisyyn ja turvallisiin käytäntöihin puuttumiseen etulinjan työntekijänä tai esimiehenä. Se tukee sinua, kun tulet vieraanvaraisuusalalle, nousemaan johtajaksi seksuaalisen häirinnän estämisessä ja edistää turvallisen ja vieraanvaraisen työympäristön kehittymistä.
Ocean Wise -ohjelma
Vieraanvaraisuuden, matkailu- ja ruokakulttuurikoulu sekä paikallinen kahvila ja ravintola käyttävät herkullisia ja valtameriystävällisiä Ocean Wise -tuotteita. Ocean Wise on säilyttämis- ja koulutusohjelma, joka työskentelee kokien, ravintoloiden ja merenelävien toimittajien kanssa auttaakseen heitä kestävässä merenelävien hankinnassa.
Feast On® -sertifikaatti
Centennial College vieraanvaraisuuden, matkailun ja kulinaarisen taiteen koulusta on tullut ensimmäinen akateeminen laitos, joka on saanut Feast On® -sertifikaatin akateemisissa ohjelmissa käytettävien paikallisten ruoka- ja juomatuotteiden hankinnasta ja koulun kokemuksellisesta ruokapalvelupalvelusta. Culinary Tourism Alliance perusti Feast On -sertifiointiohjelman, joka tunnustaa yritykset, jotka ovat sitoutuneet hankkimaan Ontariossa kasvatettua ja tuotettua ruokaa ja juomaa.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Ohjelman ääriviivat
Lukukausi 1 | Lukukausi 2 |
|
|
Lukukausi 3 | Lukukausi 4 |
Tärkeä lukukauden huomautus: |
Tärkeä lukukauden huomautus: |
Ohjelman tulos
Ohjelman ammatilliset oppimistulokset
Ohjelman ammatilliset oppimistulokset kuvaavat sitä, mitkä tutkinnon suorittaneet ovat osoittaneet tekevänsä opinnoissaan saavuttamiensa tietojen ja taitojen kanssa. Tulokset liittyvät läheisesti työpaikan tarpeisiin. Arvioinnin (esim. Tehtävät ja testit) avulla opiskelijat varmentavat kykynsä suorittaa nämä tulokset luotettavasti ennen valmistumistaan.
- Tarjoa kehittynyttä kulinaarista suunnittelua, valmistusta ja esittelyä erilaisille ruokapalveluympäristöille käyttämällä erilaisia klassisia ja nykyaikaisia tekniikoita.
- Käytä perus- ja kehittyneitä elintarvikkeita ja leivontatiedettä ruoanvalmistukseen halutun lopputuotteen luomiseksi.
- Osallistua ja seurata muiden sitoutumista hyvin hoidetun keittiöympäristön tarjoamiseen sekä sellaisten ruoka- ja juomatuotteiden tarjoamiseen, jotka eivät sisällä haitallisia bakteereja tai muita epäpuhtauksia ja jotka noudattavat terveyttä, turvallisuutta, hygieniaa ja elintarvikkeiden käsittelyä koskevia määräyksiä.
- Varmista keittiön turvallinen toiminta ja kaikki ruoanvalmistuksen näkökohdat edistääksesi terveitä työtilaa, vastuullista keittiönhallintaa ja resurssien tehokasta käyttöä.
- Luo ruokalistat, jotka heijastavat ravitsemusta ja elintarvikkeiden ainesosia koskevaa tietoa, edistävät yleistä terveyttä ja hyvinvointia, vastaavat erilaisiin ravitsemustarpeisiin ja mieltymyksiin ja käsittelevät tarvittaessa muutoksia erityisruokavalioihin, ruoka-allergioihin ja intoleransseihin.
- Soveltaa liiketoimintaperiaatteita ja alan tunnustettuja kustannus- ja valvontakäytäntöjä ruokapalvelutoimintoihin hallinnoidakseen ja edistääkseen taloudellisesti vastuullista toimintaa.
- Käytä tietoa kestävyydestä*, eettisestä ja paikallisesta elintarvikkeiden hankinnasta ja elintarviketurvasta elintarvikkeiden valmistuksessa ja keittiönhallinnassa tunnistamalla mahdolliset vaikutukset elintarviketuotantoon, kuluttajien valintoihin ja elintarvikepalvelualan toimintaan.
- Valitse ja käytä teknologiaa, mukaan lukien nykyaikaiset keittiölaitteet, elintarvikkeiden tuotantoon ja myynninedistämiseen.
- Suorita tehokkaasti ruoka- ja juomavalmistus- ja palvelutiimin jäsenenä ja myötävaikuta ruokapalvelutoimenpiteen menestykseen soveltamalla itsehallinta- ja ihmissuhdetaitoja.
- Kehittää strategioita jatkuvaan henkilökohtaiseen ja ammatilliseen oppimiseen, jotta varmistetaan valuutta ja reagointi ruokapalvelualan uusiin kulinaarisiin tekniikoihin, määräyksiin ja käytäntöihin.
- Osallistua sellaisten markkinointistrategioiden kehittämiseen, jotka edistävät ruokapalveluyrityksen menestyksekästä toimintaa.
- Osallistu monenlaisten ruoka- ja juomatoimintojen liikkeenjohdossa edistämään mielenkiintoista työympäristöä, joka heijastaa palvelun erinomaisuutta.
Uramahdollisuudet
Artikkelisopimukset
Tutkinnon suorittaneet voivat olla oikeutettuja osallistumaan Pathway ohjelmiin kumppanuuslaitosten kanssa. Näiden Pathway ohjelmien avulla voit saada tutkinnon opintopistettä Centennial College hankitusta oppimisesta. Yhteistyökumppaneihimme kuuluu:
- Algoma-yliopisto, Ontario
- Davenport University, Yhdysvallat
- Laurentian yliopisto, Ontario
- SHMS Swiss Hotel Management School
- Wilfrid Laurier -yliopisto, Ontario
- Vancouver Islandin yliopisto *
Käy verkkosivustollamme osoitteessa www.centennialcollege.ca/admissions/applying/education- Pathways / lähtevät- Pathways saadaksesi lisätietoja nivelsopimuksista.
*Vancouver Island University: Tämä ohjelma ilmaistaan suoraan Bachelor of Hospitality Management -ohjelmaan Vancouver Islandin yliopistossa, jolloin voit suorittaa tutkinnon myös 2 vuoden lisäajassa.
Urakehitys
- Sous Chef
- Kokki
- Keittiöpäällikkö
- Catering Manager
- Ruokayrittäjä
Pääsyvaatimukset
Akateemiset vaatimukset
- Ontario-lukio (OSSD) tai vastaava tai kypsä opiskelija (19 vuotta tai vanhempi)
- Englanti grade 12 C tai U, tai vastaava (vähimmäistaso vaaditaan) tai ottaa Centennial College Englanti Ammattitaidon arviointi pääsy
Lisävaatimukset
- Englannin kielen taito
English Language Requirements
Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.