Leivontataitojen todistus (verkossa)
Centennial College
Keskeiset tiedot
Valitse sijainti
Kampuksen sijainti
Online Canada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
1 vuosi
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
CAD 2 721 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* opetus 2 lukukautta Kanadan opiskelijat; CAD 15 693 - opetus 2 lukukautta Kansainväliset opiskelijat
Johdanto
- Ohjelmakoodi : 1860
- Koulu : Hospitality-, matkailu- ja kulinaaristen taiteiden koulu
- Valtakirja : Ontario Collegen todistus
- Ohjelmatyyppi : Toisen asteen jälkeinen ohjelma
- Ohjelman kesto : 1 vuosi / 2 lukukautta
- Sijainti : verkossa
Baking Skills -ohjelma on suunniteltu erityisesti täyttämään ammattileipureiden alan vaatimukset. Halusitpa sitten työskennellä suuressa yrityksessä tai harjoittaa omaa leivontayritystäsi, tässä kulinaarisen taiteen ohjelmassa opitut leivontataidot auttavat sinua siellä.
Tämä ohjelma saa sinut työhön valmiiksi valmistuttuasi hienoista koristelu- ja viimeistelytaidoista suuriin tuotantotekniikoihin. Parantaaksesi työllistyvyyttäsi entisestään jätät Baking Skills -ohjelman ja saat tärkeät alan sertifikaatit, kuten Smart Serve, Safe Food Handlers ja CPR.
Kaupallinen leipomoala on yksi maailman laajimmista ja dynaamisimmista teollisuudenaloista, jolla on rajattomat uramahdollisuudet.
Se on sinun vuorosi koulutus- ja tietoisuusohjelmasi
Tämä ohjelma sisältää innovatiivisen alan koulutus- ja tietoisuussertifioinnin, It's Your Shift. Sertifiointi antaa sinulle tärkeitä tietoja ja tarjoaa nykyiset resurssit, jotka keskittyvät seksuaalisen häirinnän ehkäisyyn ja turvallisiin käytäntöihin toimia etulinjan työntekijänä tai johtajana. Se auttaa sinua, kun tulet ravintola-alalle, tulemaan johtajaksi seksuaalisen häirinnän ehkäisyssä ja edistää turvallisten ja kutsuvien työympäristöjen kehitystä.
Ocean Wise -ohjelma
School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts ja The Local Cafe and Restaurant käyttävät herkullisia ja meriystävällisiä Ocean Wise -tuotteita. Ocean Wise on luonnonsuojelu- ja koulutusohjelma, joka tekee yhteistyötä kokkien, ravintoloiden ja kala- ja äyriäistoimittajien kanssa auttaakseen heitä kestävässä kala- ja äyriäishankinnassa.
Feast On® -sertifikaatti
Centennial CollegeHospitality-, Tourism and Culinary Arts -koulusta on tullut ensimmäinen akateeminen oppilaitos, joka on saanut Feast On® -sertifikaatin akateemisissa ohjelmissa käytettävien paikallisten ruoka- ja juomatuotteiden hankinnasta sekä koulun kokemukselliseen oppimiseen perustuvasta tarjoilupalvelutoiminnasta. Culinary Tourism Alliance perusti Feast On -sertifiointiohjelman tunnustaakseen yrityksiä, jotka ovat sitoutuneet hankkimaan Ontariossa kasvatettua ja tuotettua ruokaa ja juomaa.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Lukukausi 1
- BAKE-105 Leivonnaisten ja leivonnaisten taideteoria I
- BAKE-111 Leipomotaitotaidot I
- BAKE-122 Kaupalliset leipomotoiminnot I
- COMM-160 / COMM-161 College Communications 1
- COOK-101 ravitsemuksen periaatteet
- GNED yleinen koulutus valinnainen
- HOSP-101 Johdatus tietokoneisiin (online)
- HOSP-102 Hospitalityn terveys- ja turvallisuussertifikaatit
- HOSP-115 vieraanvaraisuuden matematiikka
Lukukausi 2
- BAKE-205 Leivonnaisten ja leivonnaisten taidetta II
- BAKE-211 Leipomotaiteen ja leivonnaisten taidot II
- BAKE-212 Bake Sensory Exploration
- BAKE-222 Kaupallinen leipomotoiminta II
- COMM-170/171 College Communication 2
- COOK-210 Keittiönhallinta I
- COOK-250 Ruoka ja matkailu valinnainen
- HOSP-320 -ruoka-, juoma- ja työvoimakustannusten hallinnan periaatteet
Ohjelman tulos
Ohjelman kohokohdat
- Baking Skills -ohjelmasta valmistuneet voivat siirtyä suoraan leivonta- ja leivonnaisten taiteen hallintaohjelman toiseen vuoteen
Ohjelman ammatilliset oppimistulokset
Ohjelman ammatilliset oppimistulokset kuvaavat sitä, mitkä tutkinnon suorittaneet ovat osoittaneet tekevänsä opinnoissaan saavuttamiensa tietojen ja taitojen kanssa. Tulokset liittyvät läheisesti työpaikan tarpeisiin. Arvioinnin (esim. Tehtävät ja testit) avulla opiskelijat varmentavat kykynsä suorittaa nämä tulokset luotettavasti ennen valmistumistaan.
- Tunnista ainesosien toiminta ja vaikutukset toisiinsa ja ennusta, miten lopputuotteeseen vaikuttaa.
- Suorita ongelmanratkaisu- ja vianetsintäohjeita.
- Suorita perustekniikat, jotka liittyvät leipomon ja konditorian päivittäiseen tuotantoon.
- Tunnista ja valmista sekä klassisia että moderneja leivonnaisia.
- Noudata paikallisen terveysyksikön määrittelemiä elintarviketurvallisuuden periaatteita ja käytäntöjä.
- Käytä matemaattisia perusperiaatteita ja reseptien muunnoksia, leipomovalmisteita ja prosentteja.
- Harjoittele taitoja, joita käytetään leipomon päivittäisessä toiminnassa, mukaan lukien kustannusten hallinta, ruokakustannukset, prosentit, työvoimakustannukset ja varastonhallinta.
Uramahdollisuudet
Urakehitys
- Kaupallinen leipuri
- Tuotanto Baker
- Cake Decorator
- Elintarvikkeiden valmistaja
English Language Requirements
Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.