Keystone logo
Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

Johdanto

Central Christian College Of Kansas tunnetaan akateemisten ohjelmiemme erinomaisuudesta. Vaikka olemme pieniä, tarjoamme käytännöllisesti katsoen kaikki opiskelu- ja pääalueet - vain intiimimmässä ja ystävällisemmässä ilmapiirissä sekä asuinpaikassa että verkossa.

Centralilla olemme omistautuneet auttamaan sinua kukoistamaan tarjoamalla helpon pääsyn resursseihin ja tietoihin, mukaan lukien kurssitarjonta, kirjastomme, opiskelijoiden menestymiskeskus ja paljon muuta. Laajennamme saman intiimin ja ystävällisen ilmapiirin myös online-koulutusohjelmiin.

Jotkut suosituimmista tutkimusalueistamme ovat kuvataide, urheilutiede, liike-elämä ja koulutus - mutta on monia muita valittavissa olevia, joista jokainen on suunniteltu auttamaan sinua valmistautumaan menestykseen valitsemallasi alalla.

Central Christian College pyrkii tarjoamaan muuttuvan opetuskokemuksen, joka juurtuu Kristukseen. Se keskittyy tarjoamaan Kristuskeskeistä luontokoulutusta henkilöille, jotka haluavat tulla uskolliseksi sydämen, mielen, sielun ja voiman taloudenhoitajaksi.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • McPherson

    South Main Street,1200, 67460, McPherson

    Kysymyksiä