Keystone logo
© Eva Dang
Central Law Training

Central Law Training

Central Law Training

Johdanto

Keski Law Training, On johtava ammatillisen avustavana koulutusta ja pätevyyttä Britanniassa. Ne tarjoavat ainekohtaisia ​​avustavana koulutus parantaa profiilin työnantajille ja auttaa edelleen oman uran. Pätevät Paralegals ovat suuren kysynnän ja menneisyyden valmistuneet ovat edenneet saada työtä, edetä urallaan ja perustaa menestyviä yrityksiä.

Keski Law Training (Scotland) Ltd yhdessä University of Strathclyde, Edelläkävijä käsite avustavana koulutus Lähes 20 vuotta sitten. Ne ovat nyt johtava käytännön avustavana tutkintojen jatko kaikkialla UK.

Joustava, etäoppimisympäristöissä muoto mahdollistaa valtuutettujen opiskella omassa tahdissa rinnalla kokopäivätyö ja perhe. Laajan kurssin materiaalit ovat saatavissa kurssin alkamista, mukaan lukien ohjeet, kurssiohjelman ja tehtäviä. Kurssi on täysin omavarainen ja opiskelijat eivät tarvitse muuta materiaaleja. Henkilökuntamme ja teollisuus-pohjainen tutorit koskettaa koko antaa tukea ja ohjausta. Onnistunut opiskelijat kutsutaan jatko vuositasolla palkintojenjakotilaisuuteen vuoden University of Strathclyde, Glasgow.

Sijainnit

  • Glasgow

    Central Law Training (Scotland) Ltd Tontine House 8 Gordon Street, G1 3PL, Glasgow

    Kysymyksiä