Keystone logo
Chadron State College Online

Chadron State College Online

Chadron State College Online

Johdanto

Vuonna 1911 perustettu Chadron State College on ainoa nelivuotinen, alueellisesti akkreditoitu korkeakoulu Nebraskan länsipuoliskolla. Julkisena laitoksena, jonka juuret ovat opettajankoulutuksessa, Chadron State on kehittynyt kattavaksi korkeakouluksi, jossa on laaja valikoima perustutkinto- ja jatko-ohjelmia. Oppilaitos oli ylpeä saatavuudesta ja kohtuuhintaisuudesta ja arvostaa monimuotoisuutta ja osallisuutta ihmisissä ja ajattelussa. CSC pyrkii myös hyödyntämään vaikuttavia kokemuksia ja tuloksia opiskelijoilleen ja työntekijöilleen ja tunnustaa opiskelijoiden sitoutumisen ja oppimisen olevan tärkein osa sen tehtävää:

"Chadron State College tarjoaa kokemuksia, jotka edistävät osaavia ja sitoutuneita johtajia ja kansalaisia rikastuttamaan High Plainsin aluetta ja sen ulkopuolella."

College päättää juhlia yhteistyötä ja työskentelee ahkerasti luoda linjaus jokaisen osaston välillä kampuksella. Itse asiassa yhdenmukaistaminen on keskeinen osa Chadron State 2030: ta, kollegion strategisten suunnitelmien kokoelmaa. Chadron State 2030 yhdistää akateemisen pääsuunnitelman, kampuksen pääsuunnitelman ja Chadron State Foundationin kattavan kampanjan. Kaikki kolme työskentelevät yhdessä luodakseen korkealaatuisen oppimisympäristön opiskelijoille ja houkuttelevan ja palkitsevan paikan asua ja työskennellä.

Sijainnit

  • Chadron

    Main Street,1000, 69337, Chadron

    Kysymyksiä