Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Colorado State University - Pueblo Online

Colorado State University - Pueblo Online

Colorado State University - Pueblo Online

Johdanto

CSU Pueblon kampus, joka kattaa yli 275 hehtaarin, kruunaa Pueblon pohjoispään, Coloradon. Pueblo on historiallisesti ja kulttuurisesti rikas yli 100 000 kaupunki, joka sijaitsee osavaltion sydämessä Arkansas-joen varrella lähellä Greenhorn-vuoristoa värikkäällä Pikes Peak -alueella Etelä-Coloradossa.

Colorado State University-Pueblo sijaitsee historiallisesti ja kulttuurisesti rikkaassa yli 100 000 ihmisen yhteisössä, joka sijaitsee osavaltion eteläosassa lähellä Kalliovuorten juurella vain lyhyen ajomatkan päässä Denveristä ja Colorado Springsistä.

Yliopiston johtoryhmä (ULT) koostuu Coloradon osavaltion yliopiston Pueblon vanhemmasta tiedekunnasta ja henkilökunnasta.

Kehitämme ansaittua mainetta yhtenä valtion johtavista instituutioista. Tämä tunnustus on ansaittu oppilaitoksemme jatkuvalla arvioinnilla ja soveltamalla oppimamme päivittäiseen toimintaan.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Pueblo

    Bonforte Boulevard,2200, 81001, Pueblo

    Kysymyksiä