Keystone logo
Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Johdanto

Concordia University, St. Paul toivottaa tervetulleeksi monipuolisen opiskelijakunnan ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden kasvaa akateemisesti, hengellisesti ja ihmissuhteissa. Concordia University, St. Paulin yhteisöllisyys – joko kampuksella tai verkossa – saa opiskelijat tuntemaan olevansa osa Concordia-perhettä, kun he ilmoittautuvat johonkin ohjelmistamme. Kannustamme opiskelijoita tutkimaan kiinnostuksen kohteitaan, olemaan vuorovaikutuksessa professorien ja vertaisten kanssa ja saavuttamaan tavoitteensa akateemisen menestyksen avulla.

Concordia University, St. Paulin verkko-ohjelmat ovat tukevia ja energisiä, ja niiden avulla voit saavuttaa tavoitteesi joustavassa digitaalisessa ympäristössä. Kattavat ohjelmamme keskittyvät tarjoamaan sinulle arvokasta kokemusta ja edistynyttä alan tietämystä, joka on linjassa Concordian akateemisen huippuosaamisen perinteen kanssa. Verkkoyhteisömme kannustaa opiskelijoita tutkimaan kiinnostuksen kohteitaan, olemaan vuorovaikutuksessa professorien ja vertaisten kanssa ja saavuttamaan tavoitteensa akateemisen menestyksen ja kasvun avulla.

Concordia University, St. Paul on Higher Learning Commissionin akkreditoima, ja se on North Central Associationin jäsen. Concordia University, St. Paul on akkreditoitu vuodesta 1967, ja uudelleenakkreditointi myönnettiin vuonna 2018.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Saint Paul

    Concordia Avenue,1282, 55104, Saint Paul

    Kysymyksiä