Keystone logo
Corban University

Corban University

Corban University

Johdanto

Corban University on tunnustettu korkeakouluksi, jossa on sitoutuneita opiskelijoita, erinomaista opetusta, elinvoimainen yhteisö ja onnistuneita tuloksia. Corban on myös luokiteltu Yhdysvaltojen News & World Reportin parhaiden yliopistojen joukkoon lännessä.

Corban University opettaa opiskelijoita, jotka muuttavat maailmaa Jeesuksen Kristuksen puolesta. Keskitymme tarjoamaan akateemista, hengellistä ja henkilökohtaista kasvua kristillisessä ympäristössä luo uskomattoman yhteisön yliopistokokemuksellesi.

Asiantuntijaopettajat tekevät oppimisesta merkityksellistä ja mielekästä. 12: 1-opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde pitää luokkakoot pieninä, joten tiedekunnat tuntevat sinut nimellä. He neuvovat, ohjaavat ja osallistuvat aktiivisesti tavoitteiden saavuttamiseen.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Salem

    Deer Park Drive Southeast,5000, 97317, Salem

    Kysymyksiä