Keystone logo
Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Johdanto

valokuva: Cracow University of Economics (CUE)

Cracow University of Economics (CUE) on Puolan suurin kauppakorkeakoulu ja Krakovan kolmanneksi suurin yliopisto , merkittävä Puolan akateeminen keskus. Se oli ensimmäinen Puolan korkeakoulu, joka otti käyttöön englanninkieliset opinnot 1990-luvun alkupuolella. " CUE- tutkinnon suorittaneet ovat Puolan menestyneimpiä sovittamaan tietämystään ja taitojaan työnantajan tarpeisiin. Kansainvälisille opiskelijoille tarjoamme erityisesti Suunnitellut englanninkieliset ohjelmat . Yliopistolla on useita kansainvälisiä yhteyksiä, sillä tiedekunnan ja opiskelijoiden vierailut ulkomaille tieteellisiin tarkoituksiin sekä ulkomaiset harjoittelu- ja koulutusohjelmat ovat yksi yliopiston painopisteistä. Tietoyhteiskunnan ja globalisaatioprosessien aikakaudella nykyaikaisen talouden olisi tuettava voimakkaasti tieteen haasteisiin kansainvälisillä markkinoilla. Meidän yliopisto ottaa vastuun valmistelusta sekä puolalaisia ja monet ulkomaalaiset opiskelijat työskentelemään uudessa maailmanlaajuisilla markkinoilla. Kansainvälinen yhteistyö tutkijoiden ja henkilöt, jotka osallistuvat alan on kriittisin linkki, joka perustuu saavuttamaan tietoon kaukana Puolan rajoista.

valokuva: Cracow University of Economics (CUE)

Tiedekunnat

Cracow University of Economics on neljä tiedekuntaa, joilla kaikilla on täydet akateemiset oikeudet. Nämä tiedekunnat - taloustieteiden ja kansainvälisten suhteiden tiedekunta, liiketalouden tiedekunta, finanssitieteellinen tiedekunta ja hyödyketieteellinen tiedekunta - koostuvat lukuisista tuoleista ja laitoksista, tarjoavat erilaisia opiskelumahdollisuuksia opiskelijoille ja ammattilaisille sekä suorittavat perus- ja soveltavaa tutkimusta. valokuva: Cracow University of Economics (CUE)Faktat ja luvut ="2>

  • Puolan suurin kauppakorkeakoulu, joka on toiminut vuodesta 19 asti = "25
  • neljä tiedekuntaa
  • noin alt = "23 000 opiskelijaa
  • erilaisia englanninkielisiä opinto-ohjelmia
  • about alt = "200 kumppania ympäri maailmaa
  • arvostettujen kansainvälisten järjestöjen jäsenet (ts. Euroopan yliopistoyhdistys, kansainvälisten liiketalous- ja talouskoulujen verkosto jne.)
  • sijaitsee Krakovassa - johtava akateeminen keskus ja erittäin suosittu turistikohde

Sijainnit

  • Rakowicka 27, 31-510, Kraków

Kysymyksiä