Keystone logo
Douglas Business School

Douglas Business School

Douglas Business School

Johdanto

Meistä

Vuonna 2008 perustettu Douglas Business School (DBS) on osa Douglas Institute of Higher Education Groupia, joka tarjoaa korkealaatuisia korkeakouluopintoja ja ammatillisia koulutusohjelmia kiireisille työskenteleville ammattilaisille Hongkongissa. Vuosina 2014-18 yrityksemme sai Hongkongin sosiaalialan neuvonantajaksi Caring Company / Caring Organization -logon. Douglas Business Services Sdn Bhd on DBS: n virallinen edustaja opiskelijoiden ilmoittautumisesta Isossa-Britanniassa kandidaatin ja maisterin tutkintoihin Malesiassa. Vuonna 2015 perustettiin keskus, joka tarjosi laadukkaita korkeakoulu- ja ammattikoulutusohjelmia kiireisille työskenteleville ammattilaisille Singaporessa.

Nopeasti muuttuvassa taloudessa tunnemme tarpeen, että ihmisten on parannettava nykyisiä taitojaan uralla etenemiselle joustavasti ja oikea-aikaisesti. Halusitko opiskella online-MBA: ta tai online-kandidaatin tutkintoa, tarjoamme kehittyneitä teknologiaympäristöjä ja laadukasta opetustukea. On joustavia ja liikkuvia opinto vaihtoehtoja niille, jotka haluavat siirtyä nopeasti.

Tarjoamme erilaisia ​​verkko- ja yhdistelmäoppimispäteviä markkinoinnissa, liiketoiminnassa, rahoituksessa ja henkilöstöhallinnossa.

Työskentelemme myös OTHM: n, EduQualin, IBA: n ja Hongkongin julkishallinnon instituutin kanssa, joka myöntää Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivia organisaatioita tarjoamaan työhön liittyviä Pathway tutkintotodistuksia. Nämä tutkintotodistukset toimivat Pathway kursseja kohti eri kansainvälisesti tunnustettuja kandidaatin, maisterin ja MBA täydentää ohjelmia, jotka myöntävät meidän hyvin sijoittautuneet merentakaiset kumppanit.

Tulemme jatkossakin tarjoamaan korkealaatuisia korkeakouluopintoja ja ammatillisia koulutusohjelmia, jotka ovat markkinoituja vastaamaan nopeasti muuttuviin yhteiskunnan tarpeisiin.

Selvitä, mikä kurssi sopii sinulle alla:

Perusohjelmat

Julkishallinnon instituutti - Irlannin kansallinen yliopisto

 • Business Studies (Hons) - erikoistuminen kirjanpitoon
 • Kauppatieteiden kandidaatti (Hons) - erikoistuminen markkinointiin
 • Business Studies (Hons) - erikoistuminen henkilöstöhallintoon

Jatkokoulutusohjelmat

University of Chichester, Yhdistynyt kuningaskunta

 • MBA - kauppatieteiden maisteri

Paikanvaraus

Tarjoamme kaupunkiliiketoiminnalle ja voittoa tavoittelemattomille järjestöille tilaisuudenvarauspalvelun isännöimään toimintoja nykyaikaisessa luokkahuoneessamme. Verkon pinta-ala on 730 neliömetriä ja luokkahuoneessa voi olla noin 30 henkilöä. Se on varustettu yrityksille ja harjoitteluun tarvittavat mukavuudet.

Sijainnit

 • Hong Kong

  4th Floor, Energy Plaza, 92 Granville Road, , Hong Kong

 • Singapore

  10 Anson Rd, #16-07 International Plaza, 079903, Singapore

  • Selangor

   12, Jalan Temenggung 19/9, Bandar Mahkota Cheras, Batu 9 Cheras, 43200, Selangor

   Ohjelmat

   Kysymyksiä