Keystone logo
Ducere Global Business School

Ducere Global Business School

Ducere Global Business School

Johdanto

Maailman käytännöllisimmät, teollisuuden kannalta merkitykselliset tutkinnot

Ducere on tehnyt yhteistyötä Walesin yliopiston Trinity Saint Davidin, Torrens University Australian, New Englandin yliopiston ja Mauritiuksen yliopiston kanssa tutkintojen toimittamiseksi, jotka sisältävät ainutlaatuisia liike-elämän resursseja.

Tämä kumppanuus on johtanut siihen, että Ducere tarjoaa ylpeästi innovatiivisimpia online-tutkintoja - ainutlaatuisia perus- ja jatko-ohjelmia, joiden avulla opiskelijat voivat työskennellä todellisissa projekteissa johtavien yritysorganisaatioiden kanssa Isossa-Britanniassa ja Australiassa. Opiskelijat saavat käytännön taitoja ratkaisemalla reaalimaailman projekteja yhteistyökumppaneidemme kanssa, kuten KPMG, PwC, Disney, ATO, Telstra, Make-A-Wish ja monet muut.

Dūcere on moderni sosiaalisen ed-tech-yritys, joka tuo maailman innostavimmat mielet ja edistyneimmät tekniikat korkeakouluopetukseen. Online-korkeakouluohjelmamme rahoittavat uraauurtavaa julkaisutoimintaa ja lukutaidon kehittämistä 24 Afrikan maassa.

"Yli 44% Duceren opiskelijoista saa palkankorotusta tai ylennystä ennen valmistumistaan."

Yliopistotutkintoja 21. vuosisadan innovaatiotaloudelle

Ducere tarjoaa yhteistyössä yliopistojen ja suurten yritysten kanssa tutkintoja, jotka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen oppijan tarpeita joustavalla verkko-opiskelulla, reaalimaailmallisilla yritysprojekteilla ja vertaansa vailla olevien opiskelijoiden tuella.

Ratkaise todellisia projekteja. Toimita todellisia tuloksia.

Ducere-kurssit toimitetaan yhteistyössä johtavien organisaatioiden kanssa yliopistokoulutuksen järjestämiseksi, joka todella valmistaa tutkinnon suorittaakseen ura-askeleensa. Duceren teollisuuskumppanuudet tukevat käytännön ja asiaankuuluvien kurssisisällön luomista. todellisia teollisuusprojekteja, jotka yhdistävät opiskelijat todellisen liike-elämän kanssa.

Tutkinnon suorittaminen Dūcereen ja yhden sen yliopistokumppaneiden kanssa: Torrens University Australia , Walesin yliopisto Trinity Saint David ja University of New England ovat ainutlaatuinen, arvokas kokemus, jota et voi saada muualta. Halusitpa sitten perustaa oman yrityksen, luoda sosiaalisen yrityksen tai työskennellä organisaatiossa, opit soveltamalla taitoja todellisiin liiketoiminnan haasteisiin. Sovellettu tutkinto taidoilla, joita työnantajat etsivät, varmistaa, että menestyt valitsemallasi polulla.

Real Insights Global Leaders ja Business Innovators

Ducere Global Leaders -tieteelliseen tiedekuntaan kuuluu yli 250 alan johtajaa korkeimmista julkisen elämänaloista, mukaan lukien entiset presidentit, pääministerit, toimitusjohtajat, yrittäjät ja filantroopit.

Näiden johtajien videonäkymät ovat kudotut Ducere-kurssin sisältöön ja opetussuunnitelmaan, joka liittää akateemisten opintojen ja käytännön, alan kannalta olennaisen oppimisen välisen kuilun.

"Tutkinto, joka ratkaisee ongelman, joka on tehokas ja sovellettavissa työpaikalla"

Sky News Live (Switzer Daily)

”Globaalit johtajat tarjoavat todellisen johtamisen kursseja”

Business Review Weekly Magazine

Sijainnit

 • Swansea

  Swansea, Yhdistynyt kuningaskunta

 • Melbourne

  Melbourne, Australia

  • Curepipe

   Curepipe, Mauritius

   • Newport Beach

    120 Newport Center Drive, 92660, Newport Beach

    Kysymyksiä