Keystone logo
Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Johdanto

Ducere Global Business School on tunnustettu johtaja yliopistojen ja yritysten välisessä yhteistyössä, joka suunnittelee ja toimittaa tutkintoja, joilla on todellinen uravaikutus. Teemme yhteistyötä neljän mantereen suurten yliopistojen, maailmanlaajuisten yritysten, ministeriöiden ja kansalaisjärjestöjen kanssa sekä olemme AACSB:n, Clinton Foundationin, Yhdistyneiden Kansakuntien ja useiden maailmanlaajuisten kamarien jäsen varmistaaksemme, että ohjelmamme ovat ajankohtaisia, relevantteja ja sidoksissa toimialaan. .

Missiomme on sekä bisnes että hyväntekeväisyys. Ducere on rahoittanut ja tukenut Ducere Foundationin toimintaa 27 Afrikan maassa miljoonilla dollareilla.

soveltava

Yksittäisten opiskelijoiden uran ja intohimon mukaan räätälöidyt tutkinnot. Projektipohjaiset yrityssuoritukset tuottavat todellista vaikutusta.

Näkemys

Tarjoamalla osuvimmat, alan tunnustetut tutkinnot, jotka vievät uraa eteenpäin.

Ala

Liity maailmanlaajuisten teollisuuskumppanien ja satojen maailmanjohtajien verkostoon.

Joustava & Helppokäyttöinen

100% verkossa. Useita Pathways ja sisääntulovaihtoehtoja.

Arviointi

Ei kokeita. Arviointien tarkoituksena on kehittää ja testata käytännön taitoja ja sovelluksia.

Sosiaalinen yritys

Koulutuksesi auttaa apua tarvitsevia saamaan koulutuksen myös Ducere Foundationin kautta Afrikassa.

Satunnainen opiskelijakokemus

Joustavasta ja itseohjautuvasta verkko-opiskelusta todellisiin yritysprojekteihin ja dynaamisiin alan tapahtumiin olemme suunnitelleet jokaisen ohjelman vastaamaan nykyaikaisen oppijan tarpeita.

Sekä kandidaatti- että MBA-kurssit yhdistävät mukaansatempaavan verkko-opiskelun soveltavaan arviointitapaan. Tässä mallissa opiskelijat päättävät milloin ja miten he opiskelevat ja suorittavat samalla käytännön arviointeja, jotka liittyvät heidän omiin uratarpeisiinsa ja teollisuuden tarpeisiin.

Joten kokeiden sijaan voit työstää liiketoimintasuunnitelmia, projektien tapaustutkimuksia ja paljon muuta samalla, kun pääset nauttimaan Australian alan kannalta tärkeimmistä kurssien opetussuunnitelmista ja sisällöstä.

Päätätpä sitten opiskella, saat henkilökohtaista tukea ja neuvoja Duceren opiskelijatukitiimin kautta sekä syvällistä käytännön palautetta akateemiselta henkilökunnalta. Opiskelijamatkasi jokaisessa vaiheessa Ducere työskentelee kanssasi kehittääkseen digitaalista lukutaitoa, kriittistä tietotaitoa ja yrittäjyystaitoja, joita tarvitaan menestymiseen innovaatioiden muuttamassa taloudessa.

Opi maailman nopeimmin kasvavan oppimisalustan avulla, joka on suunniteltu sopimaan elämäntyyliisi

Opi huippuluokan alustan kautta opiskelijoiden ja opettajien kanssa ympäri maailmaa keskustelufoorumeiden ja 24/7-tuen avulla.

Oppimisresursseja ovat päiväkirjat, diasarjat, videosisältö, animaatiot ja muut toimitustavat kiinnostavimman digitaalisen oppimisympäristön luomiseksi.

Käytännön ja teollisuuteen liittyvä korkeakoulutus

Kurssit toimitetaan yhteistyössä johtavien organisaatioiden kanssa korkeakoulukoulutuksen tarjoamiseksi, joka todella valmistaa valmistuneita ottamaan seuraavat uransa.

Duceren teollisuuskumppanuudet tukevat käytännön ja merkityksellisen kurssisisällön luomista; todelliset teollisuushankkeet, jotka yhdistävät opiskelijat todelliseen liike-elämään, ja Australian johtavien yritysten isännöimät yksinomaiset teollisuustapahtumat.

Aitoja näkemyksiä globaaleilta johtajilta ja yritysinnovaattoreilta

Duceren globaalien johtajien tiedekuntaan kuuluu yli 250 alan johtajaa julkisen elämän korkeimmasta tasosta, mukaan lukien entiset presidentit, pääministerit, toimitusjohtajat, yrittäjät ja hyväntekijät.

Näiden johtajien videonäkemyksiä on kudottu koko kurssin sisältöön ja opetussuunnitelmaan, mikä kurottaa umpeen akateemisten opintojen ja käytännön, alan kannalta merkityksellisen oppimisen välistä kuilua.

Opiskelijat saavat lisää tilaisuutta kuulla ja käydä kauppaa maailmanlaajuisten johtajien kanssa henkilökohtaisesti yksinoikeudella Ducere-teollisuuden tapahtumissa.

Duceren suunnittelemat tutkinnot, yliopistokumppanien akkreditoima ympäri maailmaa.

Duceren tutkinnot luodaan yhteistyössä satojen maailman johtavien liike-elämän, poliittisten ja hyväntekeväisyysjohtajien kanssa. Kaikki tutkinnot ovat virallisesti akkreditoituja sen yliopistokumppaneiden verkostolta. Tuloksena on vertaansa vailla oleva yliopistokokemus, joka tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen yhdistelmän arvostettua akkreditointia ja asiaankuuluvaa sovellettua oppimista.

Sijainnit

  • Prahran

    Saint John Street,5, 3181, Prahran

    Kysymyksiä