Keystone logo
EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

Johdanto

Tapa, jolla ihmiset oppivat, on muuttunut

Etäopetus on nykyään todellisuutta kaikkialla maailmassa. Monet eurooppalaisista, aasialaisista ja amerikkalaisista yliopistoista tarjoavat etäopiskeluohjelmia ja maisterin tutkintoja. Koulutusinnovaatioita on tapahtunut uusien teknologisten tukien ansiosta, jotka muuttavat ihmisten oppimistapaa ja luovat valtavia mahdollisuuksia.

EAE Business School, tietoisena tästä uudesta todellisuudesta, päätti vuonna 2007 sisällyttää online-etä- ja sekoitetun sekoitetun koulutuksen menetelmät ohjelmiinsa. Tällä tavoin opiskelijasi voivat hyötyä monista eduista, joita voivat olla etäopiskelu:

Yhdistä henkilökohtainen ja työelämä

Uuden tekniikan aktiivinen käyttö mahdollistaa koulutustoiminnan sovittamisen yhteen työ- ja perhe-elämän kanssa.

Omaan tahtiisi

Epäilemättä yksi etäisyyden opiskelun suurista eduista. EAE: n online-etäopetuksen ja sekoitettujen sekoitettujen ohjelmien ominaisuudet antavat jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden mukauttaa opintojaan omaan tahtiinsa, koska akateeminen kalenteri on joustava ja mukautettavissa kunkin opiskelijan tarpeisiin. Akateeminen neuvonantaja seuraa opiskelijaa koko koulutusprosessin hänen asettamassa tahdissa ottaen huomioon, että maisteriopintojen suorittamiseen on enintään 3 vuotta ja ylempiin ohjelmiin 2 vuotta. 80% opiskelijoistamme suorittaa opintonsa 12-18 kuukauden aikana.

Missä ja milloin haluat

Online-etäisyys ja sekoitettu etäisyys -menetelmät mahdollistavat opiskelun opiskelijan haluamana ajankohtana ja paikassa. EAE-ohjelmien pedagoginen malli mukautuu kaikkiin olosuhteisiin (esimerkiksi ajan tai maantieteellisen sijainnin saatavuus).

Tämä joustavuus tekee tilanteesta sopivan kampuksen online-käyttöön ja opintojen jatkamiseen. Lisäksi opiskelijan ei tarvitse kuljettaa oppimateriaaleja mukanaan, koska ne ovat saatavana digitaalisena versiona kampuksella.

Säästät aikaa

Etäopetuksen tai sekoitetun sekoitetun oppimismoodin avulla aika säästyy: ei enää tarvitse matkustaa luentojen pitopaikkaan. Opiskelija päättää, missä hän haluaa opiskella.

Olet päähenkilö

Opiskelija on koulutustoimintamme keskus: kaikki sisältö ja koulutusmalli kiertävät heidän tarpeitaan. EAE Business Schoolin metodologia on rakennettu kolmelle alueelle, jotka pitävät opiskelijaa keskeisenä akselina:

  • Oppiminen perustuu kokemukseen: mukautamme ja sovellamme kaikkia teoreettisia käsitteitä todelliseen maailmaan.
  • Oppiminen perustuu ongelmiin: opiskelijan on vastattava erilaisiin takaiskuihin ja sovellettava hankittua tietoa.
  • Koulutus perustuu tapaustutkimuksiin: opettajat simuloivat todellisia tapauksia luokkahuoneessa stimuloidakseen opiskelijoiden oppimista.

Lisäksi opiskelijoilla on EAE Business Schoolin online-kampus ja resursseja, palveluja ja aktiviteetteja oppimisprosessin kehittämiseksi. Kaikki nämä elementit on mukautettu tukemaan kunkin opiskelijan vaatimuksia ja huolenaiheita.

Sijainnit

  • Spain Online

    Spain Online, Espanja

Kysymyksiä