Keystone logo
EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

Johdanto

Tietoja New Yorkin Englannin valtionyliopistosta Fredoniassa

Joka vuosi autamme opiskelijoita yli 140 maasta saavuttamaan kielitavoitteensa ja toteuttamaan unelmansa upeissa englanninkielisissä kouluissamme ympäri maailmaa.

Kampuskoulutuksen edut

Tänään haluaisimme jakaa yhden kesän kohokohdistamme: EY:n ensimmäisen kampuskoulun avaamisen New Yorkin osavaltion yliopistossa (SUNY) Fredoniassa.

Tiedätkö, mikä tekee kampuksella asumisesta ja oppimisesta niin jännittävän ja hyödyllisen kokemuksen? Voimme kertoa sinulle kaikesta!

Miksi EC On-Campus?

Haluamme antaa opiskelijoillemme aidon mahdollisuuden uppoutua täysin akateemisesti ja sosiaalisesti koko amerikkalaiseen yliopistokampuksen elämäntyyliin ja samalla kohottaa kielitasoaan.

Kaksi erinomaista akateemista hyötyä EY:n kampuksella kokemuksesta ovat täydellinen valmistautuminen korkea-asteen koulutukseen ja suora reitti koko Yhdysvaltain yliopistojärjestelmään. Kun olet osa New Yorkin osavaltion yliopiston verkostoa, voit olla varma sujuvasta siirtoprosessista muiden huippuyliopistojen välillä siirtopolkujen ja täydellisten opintosuoritusten ansiosta!

Tällainen mahdollisuus tuo myös henkilökohtaista kasvua sekä mahdollisuuden kehittää sosiaalisia taitojasi. Kampuksella asuminen ja oppiminen tarjoaa opiskelijoille oikean mahdollisuuden tavata ja seurustella keskenään. Näet tuoreita kasvoja ja saat uusia ystäviä tunnilla, lounaalla ruokalassa, yliopiston järjestämässä sosiaalisessa aktiviteetissa tai kampusresidenssissä, kun kannat vaatteita pesutupaan!

Takaisin luokkahuoneessa kaikki keskustelut ja akateemiset keskustelut muiden kansainvälisten EY:n kampuksella opiskelijoiden kanssa osoittautuvat mielenkiintoisiksi oppimiskokemuksiksi, ja se on myös täydellinen tilaisuus hankkia puhumistaitojasi sekä parantaa julkisia esiintymistaitojasi. . Sinulla on myös mahdollisuus valmistautua elämään yliopistossa ainutlaatuisella Englanti for Academic Purposes -kurssilla, joka auttaa sinua saavuttamaan akateemiset tavoitteesi ja pääsemään yliopistoon itsevarmasti ja taitavasti.

Sijainnit

  • 280

    280 Central Ave, Fredonia, NY 14063, USA, 14063, 280

    Kysymyksiä