Keystone logo
EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

Johdanto

EDHEC Business School: verkkokoulutuksen muotoilu

EDHEC Business School pyrkii parantamaan digitaalista kehitystään ja luonut EDHEC Onlinen, 100% online-digitaalisen alustan. EDHEC Online haluaa vastata ammattilaisten ja tulevien johtajien joustavuuden kysyntään, ja se on suunnattu pääasiassa aktiivisille ammattilaisille, jotka haluavat hankkia uusia taitoja edistääkseen ammatillista uraansa korkeatasoisella tutkintotodistuksella, joka on käytettävissä missä ja milloin tahansa.

192778_pexels-canva-studio-3153201.jpg

Täydellinen valikoima verkkokursseja

EDHEC Online perustuu uuteen oppimistapaan erikoistuneista kandidaatin tutkinnoista toimeenpano- ja maisteriohjelmiin, jotka tarjoavat johtamisen tutkintotodistus- ja sertifiointikursseja kaikista uusiin liiketoiminnan haasteisiin liittyvistä kysymyksistä. Koulutusohjelmia tarjoavat EDHEC Business Schoolin professorit ja yritysasiantuntijat, jotka tuovat asiantuntemuksensa ja osaamisensa.

Huippuosaamisen foorumi

EDHEC Business School on International Future of Management Education (FOME) -järjestön perustaja yhteistyössä Lontoon Imperial Collegen ja useiden muiden arvostettujen kauppakorkeakoulujen ja maailmanluokan yliopistojen kanssa. Allianssin tavoitteena on mullistaa etäopetuksen diplomit yhdistämällä teknologinen ja pedagoginen osaaminen.

Lisäksi useat kumppanuudet tai sopimukset EdTech-maailman keskeisten toimijoiden kanssa rikastuttavat EDHEC Onlinen tarjoamaa oppimiskokemusta.

Yksi tavoite: rikastuttaa oppimiskokemusta

EDHEC Onlinen avulla EDHEC Business School voi tarjota pääsyn erinomaiseen sisältöönsä mahdollisimman monelle opiskelijalle merkittävien digitaalisten innovaatioiden ohjaamana. EDHEC Online on kehittänyt "paikallisen verkko-oppimisjärjestelmän", joka perustuu 4 pilariin ja keskittyy opiskelijaan:

 • EDHEC-professorien omistautunut tuki säännöllisten yksilö- ja ryhmävalmennusistuntojen kautta,
 • Etuoikeutettu vuorovaikutus EDHEC-professorien ja akateemisten mentorien kanssa viikoittaisissa kokouksissa virtuaaliluokissa ja verkkokampuksella,
 • Uudet teknologiat räätälöityyn oppimiseen (videot, tietokilpailut, mobiilioppiminen, verkkoarvioinnit jne.)
 • Innovatiiviset oppimiskokemukset joko henkilökohtaisesti tai etänä (ryhmäyttäminen, seminaarit, yrityspelit jne.)

"Luomalla EDHECOnline, EDHEC Business School sijoittaa itsensä huomisen monikampusmallin eturintamaan. Tarjoamme siis opiskelijoillemme useita mahdollisuuksia diplomikursseille korkealla akateemisella ja teknologisella huippuosaamisella menestyäkseen nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Benoit ARNAUD, ohjelmien dekaani ja EDHEC Onlinen johtaja

Sijainnit

 • Lille

  Lille, Ranska

  Chat with students

  Kysymyksiä