Keystone logo
EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

Johdanto

EELU tarjoaa korkealaatuisia koulutuspalveluja kohtuulliseen hintaan tarjota työmarkkinoiden valmiita teollisuuden työntekijöiden pystyy käsittelemään kehittynyttä teknologiaa sekä luoda ja jatkuvasti parantaa opetuksen ja oppimisen ympäristö.

Koulutuspoliittiseen Yliopiston riippuu integroidun koulutusjärjestelmä, joka helpottaa oppijakeskeinen perustuva malli tarjoamalla: 1. Face-to-face luentoja välillä opettajien ja opiskelijoiden.

 1. Asynkroninen omaan tahtiin läpi yliopiston portaalissa Hyödyntämällä e-kurssien ja sähköisen sisällön.
 2. Synkroninen virtuaaliluokkahuoneissa Internetin ja yliopiston intranetissä.
 3. Videoneuvottelu.

Tämä koulutus malli yhdistää välillä molempien edut perinteisen koulutuksen ja verkko-oppimisen koulutusta erottaa sekoitettu malli. Koska perinteinen opetuksen avulla opiskelija ottaa yhteyttä suoraan ohjaajien ja toisaalta muiden opiskelijoiden toisaalta taas malli e-learning sallii opiskelija käyttää nykyaikaisia ​​ja kehittynyttä teknologiaa ja mahdollistaa hänelle / häntä hankkimaan viestintätaidot, esitys taidot ja tiedot-haku taitoja. Siksi opiskelija Egyptin E-Learning yliopisto tulee keskelle koulutusjärjestelmän ja on pätevä tietoja ja taitoja liittyä kilpailuun työmarkkinoilla maailmanlaajuisesti.

Sijainnit

 • Egypt Online

  Egypt Online, Egypti

  • Giza

   33, Elmesaha St., Dokki , , Giza

   Kysymyksiä