Keystone logo
EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

Johdanto

European Higher Education Institute on jatkokoulutuslaitos, joka tarjoaa korkealaatuisia online-jatko- ja maisteriohjelmia, jotka valmistavat opiskelijoita menestyvään uraan kehittyvässä taloudessa. Missiomme on edistää akateemista huippuosaamista ja opiskelijoiden saavutuksia transformatiivisen ja helposti lähestyttävän koulutuskokemuksen kautta, jossa keskitytään voimakkaasti innovaatioihin, teknologiaan ja luovuuteen. MFHEA - Malta Further & Higher Education Authorityn akkreditoima, lisenssinumero 2023-05, oppilaitos ottaa käyttöön tiukan, osallistavan ja helppokäyttöisen koulutusjärjestelmän, joka on saanut inspiraationsa EHEA:n (European Higher Education Area) asettamista periaatteista ja laatustandardeista.

Valmistamme vastuullisia johtajia muuttamaan liiketoimintaa ja yhteiskuntaa

Päätavoitteemme on kehittää huomisen globaaleja johtajia tarjoamalla tukeva verkkokoulutusympäristö, joka edistää yksilön lahjakkuutta ja potentiaalia, omaksuu erilaisia näkökulmia sekä edistää kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja.

Laadukkaat verkkomaisterin tutkinnot maailmanlaajuisen yleisön saatavilla

EHEI-maisteriohjelmat antavat opiskelijoille, joilla on erilainen tausta ja ikä, ansaita akkreditoidun tutkinnon opiskelemalla milloin tahansa ja missä tahansa, erinomaisten professorien ja tunnustettujen alan johtajien tuen ansiosta. Maisterintutkintomme on suunniteltu vastaamaan nousevaan työmarkkinoiden kysyntään laadukkaan ja innovatiivisen opetussuunnitelman avulla, joka on saatavilla kätevässä ja joustavassa muodossa.

Oppilaitoksen verkkokoulutusmalli tarjoaa opiskelijoille monia etuja, kuten mahdollisuuden säätää omaa oppimistahtiaan, sovittaa yhteen työ ja opiskelu sekä saada räätälöityjä läsnäoloja yksilöllisten vaatimusten ja kykyjen mukaan. Erilaisten teknisten työkalujen ansiosta opiskelijat voivat parantaa uraansa ja säilyttää ammatillisen etunsa samalla kun vaihtavat tietojaan ja kokemuksiaan vertaisten ja opettajien kanssa monikulttuurisessa yhteisössä.

 • Kansainvälisesti akkreditoitu
 • Mukavia ja interaktiivisia verkkotunteja
 • Joustavaa ja yksilöllistä oppimista
 • Verkkokokeet ja -arviointi
 • Taloudellinen tuki ja stipendit

Akkreditointi

European Higher Education Institute on jatkokoulutuslaitos, joka tarjoaa korkealaatuisia online-jatko- ja maisteriohjelmia, jotka valmistavat opiskelijoita menestyvään uraan kehittyvässä taloudessa. Missiomme on edistää akateemista huippuosaamista ja opiskelijoiden saavutuksia transformatiivisen ja helposti lähestyttävän koulutuskokemuksen kautta, jossa keskitytään voimakkaasti innovaatioihin, teknologiaan ja luovuuteen.

MFHEA - Malta Further & Higher Education Authorityn akkreditoima, lisenssinumero 2023-05, oppilaitos ottaa käyttöön tiukan, osallistavan ja helppokäyttöisen koulutusjärjestelmän, joka on saanut inspiraationsa EHEA:n (European Higher Education Area) asettamista periaatteista ja laatustandardeista.

Online-ohjelmat

EHEI:n verkko-ohjelmat antavat eritaustaisille ja ikäisille opiskelijoille mahdollisuuden ansaita akkreditoidun tutkinnon opiskelemalla milloin tahansa ja missä tahansa erinomaisten professorien ja tunnustettujen alan johtajien tuen ansiosta. Maisterintutkintomme on suunniteltu vastaamaan nousevaan työmarkkinoiden kysyntään laadukkaan ja innovatiivisen opetussuunnitelman avulla, joka on saatavilla kätevässä ja joustavassa muodossa.

Oppilaitoksen koulutusmalli tarjoaa eri-ikäisille opiskelijoille monia etuja, kuten mahdollisuuden jatkaa työssään akateemisen pätevyyden saavuttaessa, edetä urallaan sekä olla vuorovaikutuksessa ja vaihtaa tietojaan ja kokemuksiaan vertaisten ja opettajien kanssa monikulttuurisessa yhteisössä.

Institutionaaliset tavoitteet

Korkeakoulun missio ja tavoitteet ovat inspiroituneet laadunvarmistuksen periaatteesta ja jatkuvasta arviointijärjestelmästä, jonka tavoitteena on arvioida ja opetuksen tehokkuutta opiskelijoiden tyytyväisyyden, tulosten, suoritusten ja sijoitusten kautta.

Toimielimen päätavoitteet ovat

 • Tarjota laadukkaita ammatillisia koulutusohjelmia, jotka on suunniteltu ottamaan huomioon työmarkkinoiden nousevat vaatimukset
 • Rakentaa yhteisöä ja rikastuttaa opiskelijoiden elämää edistämällä koulutusta ja ammatillista kasvua
 • Kannustaa opiskelijakeskeistä oppimista kaikilla tasoilla, teknisten resurssien tukemana ja pätevän tiedekunnan ja henkilökunnan ohjaamana
 • Tarjota erinomainen opetuskokemus akateemisten ja hallinnollisten tukipalvelujen avulla
 • Edistää yhteistyötä ja tutkimuksen jakamista muiden instituutioiden kesken, joilla on samat tavoitteet

Pääsymaksut

Miten hakea

 • Varaa opastuspuhelu.
 • Täytä online-hakemuslomake ja lähetä asiakirjasi.
 • Tarkista ja valitse apurahat ja maksutavat.
 • Vastaanota virallinen vastaus valintalautakunnalta sähköpostitse.
 • Täytä ilmoittautumisasiakirjat ja aloita opinnot.

Vastaanota omistettu opastus

Hakuosastomme tukee mahdollisia opiskelijoita ja hakijoita saamaan perusteellista tietoa ohjelmistamme, pääsyvaatimuksista, haku- ja ilmoittautumisprosessista sekä taloudellisesta tuesta ja stipendeistä.

Ammattitaitoisten sisäänpääsyohjaajien tiimillä pystymme vastaamaan jokaisen opiskelijan erityisiin kysymyksiin ja tarjoamaan kaikki tarvitsemasi tiedot.

Sovi soittoaika

Valitse puhelin- tai WhatsApp-ääni-/videopuhelulle 15 minuutin aikaväli* seuraavan kahden viikon aikana.

Jos kaikki paikat täyttyvät, avaamme uusia paikkoja joka viikko, joten tarkista tilanne uudelleen! Sinuun otetaan yhteyttä kokouksen yksityiskohdista, mukaan lukien tapaamiseen liittyminen, kun olet rekisteröitynyt. Odotamme innolla tapaamme pian!

Pääsyprosessi

Päästyäkseen maisterin tutkintoon Euroopan korkeakouluinstituutissa opiskelijoilla on oltava kandidaatin tutkinto ja englannin keskitason taso, jotka on sertifioitu englanninkielisessä koulussa tai sisäisen englanninkielisen testin ja haastattelun kautta, jonka laitos hallinnoi.

Opiskelijoiden on myös täytettävä ja lähetettävä ilmoittautumislomake, joka on osa hakuprosessia. Ilmoittautumislomake sisältää hakijan aiempaan akateemiseen ja ammatilliseen taustaan, ansioiden tunnustamiseen ja muihin ammatillisiin todistuksiin tai pätevyyksiin liittyviä kysymyksiä.

Edistääkseen opiskelijoiden integroitumista ja tasa-arvoa oppilaitos ei tee vammaisuuteen perustuvaa syrjintää ohjelmiensa ja toimintojensa pääsyssä tai toiminnassa. Oppilaitos tarjoaa joka vuosi erilaisia stipendimahdollisuuksia päteville ja lahjakkaille opiskelijoille. Kaikki käytettävissä olevat stipendivaihtoehdot sisältyvät ilmoittautumislomakkeeseen. Stipendin hakemisesta kiinnostuneiden opiskelijoiden on täytettävä ja toimitettava ilmoittautumislomake ja ilmoitettava stipendi-osiossa, minkä tyyppisestä stipendistä he ovat kiinnostuneita. Kunkin stipendin vaatimukset on ilmoitettu ilmoittautumislomakkeen stipendiosiossa.

Ilmoittautumislomake

Hakemukseen on liitettävä saatekirje ja seuraavat asiakirjat, jotka ladataan ilmoittautumislomakkeen tiettyyn kohtaan:

 • Kandidaatin tutkinto tai opintosuoritukset
 • Englannin keskitason koe
 • Ilmoittautumislomake
 • Ylimääräinen opiskelijatodistus, ansioiden tunnustaminen tai pätevyys (tarvittaessa)

Valintajohtaja arvioi kaikki hakemukset ottaen huomioon kandidaatin tutkinnon arvosanan sekä opiskelijan ammatillisen ja akateemisen kokemuksen. Ohjelmaan otettavien opiskelijoiden lukumäärän määrää laitos professorien ja tutoreiden lukumäärän sekä ohjelman kautta aktivoitavien tukipalvelujen perusteella. Ohjelmaan hyväksyttävien opiskelijoiden lukumäärän perusteella etusijalla ovat opiskelijat, joilla on kandidaatin tutkinnon korkein arvosana tai joilla on erinomainen akateeminen tai ammatillinen kokemus. Opiskelijakunnan integroitumisen ja tasa-arvon edistämiseksi oppilaitos ei tee vammaisuuteen perustuvaa syrjintää ohjelmissaan ja toiminnassaan.

Sijainnit

 • Naxxar

  Northlink Business Centre, Level 2, Triq Burmarrad Naxxar, Malta, 6345, Naxxar

Kysymyksiä