Keystone logo
EIM - European Institute of Management Kauppatieteiden maisteri (MBA) logistiikan ja liikkuvuuden johtamisen koulutusohjelmassa.
EIM - European Institute of Management

Kauppatieteiden maisteri (MBA) logistiikan ja liikkuvuuden johtamisen koulutusohjelmassa.

Online Malta

18 Months

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Oct 2024

EUR 21 000

Etäopiskelu

Johdanto

Logistiikan ja liikkuvuuden hallinnan MBA-koulutus koostuu kolmesta eri tasosta. Ensimmäisellä tasolla - käynnistys - opiskelijat tutustuvat tärkeimpiin välineisiin, teorioihin, malleihin ja käsitteisiin siitä, miten nykyaikaista pientä ja keskisuurta yritystä johdetaan. Toisella tasolla - syventävässä - käsitellään ajankohtaisia aiheita ja uusia teorioita, jotta oppijat voivat valmistautua tuleviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Kolmannella tasolla - erikoistumisvaiheessa oppijat voivat keskittyä logistiikkaan ja liikkuvuuden hallintaan, mukaan luettuna maisterin lopputyö.

Esittelyssä huippuluokan logistiikan ja liikkuvuuden johtamisen maisteriohjelma (MBA)! Sukella 18 kuukauden mittaiselle matkalle ja ansaitse 90 eurooppalaista opintopistettä maisteritasolla 7. Ohjelmamme erottuu edukseen vuorovaikutteisella verkkoalustallaan, henkilökohtaisella lähestymistavallaan ja innovaatiovetoisella opetussuunnitelmallaan. Syvenny syvälle toimitusketjun joustavuuden ja hallinnan maailmaan ja valmistaudu huomisen liiketoimintaympäristön haasteisiin. Nosta urasi korkeammalle muuntuvan MBA-kokemuksemme avulla.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä