Keystone logo
© Carrianna Field
El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

Johdanto

ICEX-CECO: Mitä kansainvälinen koulutus

Center for Economic and Commercial Studies, nykyisin ICEX Espanjan vientiin ja investointeihin, EPE, kansanedustaja, luotiin kauppakorkeakoulu 1976 koulutuksen apuvälineenä Espanjan taloudellinen ja kaupallinen hallinto ja koko sen pitkän historian on oli keskuudesta suojelijoita, julkisena säätiö, eri ministeriöiden, kuten teollisuus-, energia- ja matkailuministeri sekä talouden ja kilpailukyvyn ja muut yhteisöt, kuten neuvoston kauppa- ja ICEX.

Tammikuusta 2015 mennessä ICEX Espanjan vientiin ja investointeihin EPE, MP integroitu aktiivisuus Center for Economic and Commercial Opiskelut uusi Training Division (Jossa käsitellään toiminnan ICEX-CECO kuten Unity Fellowship ICEX), mikä edistää muodostumista inhimillisen pääoman kansainvälistymisen Espanjan talouden ja edistää koulutusta julkishallinnon, johtajat ja johtajat yhtiöt, liike-elämän järjestöjä ja muita julkisia tai yksityisiä yhteisöjä, sekä nuoria, jotka haluavat kehittää tulevaisuudessa ammatti liittyy kansainvälisen talouden.
Muut toimielimet, kuten Espanjan kansainvälisen yhteistyön ulkoasiainministeriön, yliopistot, elinkeinoelämän järjestöt, oleviin viejien, konsulttien jne ... ne ovat läheisessä kosketuksessa ICEX-CECO, liittyy kumppanuussopimusten kehittämiseen toimintoja ja ohjelmia osapuolia hyödyttävää .

Sen alusta lähtien on muodostettu Yli 20000 opiskelijoiden ja jatkuu tänään taonta ammattilainen johtajat taloudellisen ja kaupallisen hallinnon julkisen sektorin ja yritysten. Vasta viime vuonna, keskus on antanut yli 9000 tuntia koulutusta yli 2000 opiskelijaa.

Näiden vuosien aikana, meidän opiskelijat kansainvälistyminen ohjelmat on integroitu johtajat aktiivisin espanjalaisten yritysten kansainvälisesti. Ne ovat myös läpäisseet meidän luokkahuoneet ulkomaisten opiskelijoiden, mistä yli 70 maassaLähinnä kehittämisessä tai uutena liittyy maailmantalouden Espanjan kiinnostunut jakamaan kokemuksia kansainvälistymisestä.

Tarkkuutta ja innovaatio

ICEX-CECO ohjelmat on tunnusomaista niiden akateeminen kurinalaisuuttaInnovatiivisesta ja huippuluokan sisältöä, aina sovittaa uuden koulutuksen vaatimuksiin dynaamisessa ja muuttuvassa ympäristössä sekä toteuttamalla ilmeisen käytännöllinen ja osallistumisen metodologiassa, analysoimalla todellista tapaustutkimuksia ja kehitystä opiskelijoiden suurimmissa ohjelmissa, projektit yritysten kansainvälistymistä.

Tavoitteena ICEX-CECO ei yksinkertaisesti välittää tietoa, vaan auttaa opiskelijaa kehittämään omia valmiuksia.

Tätä varten hänen opetusmenetelmä perustuu tehokkaaseen yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä, joka auttaa opiskelijoita tekemään päätöksiä työelämänsä. Opetukseen sisältyy aktiivista osallistumista opiskelijoiden, oppimisen tekniikoita, taitoja ja strategioita, jotka myöhemmin sovelletaan niiden tulevaan asemaan.

Centerin ohjelmat ovat jatkuvassa kasvussa eri aloilla ja erityisesti kysymyksissä, jotka liittyvät yritysten kansainvälistymisen ja kansainvälisen talouden.

Näin ollen se on myös laajentamalla tarjontaa, etsivät lähestymistapaa ohjelmien erityistarpeisiin yritysten ja laitosten, sitä on analysoitava yksityiskohtaisesti tarjota tehokkaan ja koulutustoimintaa tiukan valvontajärjestelmän laadun.

Erittäin päteviä opettajia

Epäilemättä, yksi tärkeimmistä omaisuuden perusta on sen tiedekunnan joka sisältää useita parhaita johtajien ja ammattilaisille opetuksen kutsumusta ja liikunnan sekä liike-elämässä ja taloudellisen ja kaupallisen hallinnon.

ICEX-CECO on johtajia jokaiselle sen ohjelmista, ja lähes 200 opettajaa määrätty erilaisia ​​kursseja ja seminaareja, kaikki korkeimman opetuksen pätevyys. Ne ovat yliopistojen professoreita, insinöörejä, johtajia ja Liikepankki virkamiesedustuksensa valtionhallinnon, psykologit, lakimiehet, taloustieteilijät, tuomareita, veroneuvojat, konsulttien ja asiantuntijoiden markkinointi ja kansainvälinen rahoitus jne

Tiedekunta liittyy ammatillisen arvo kirjataan todistettu opetuskokemuksen keskuksessa ja muut akateemiset foorumeilla.

ICEX-CECO, verkossa

ICEX-CECO on moderni Virtuaalikampus käytetään perustana opetuksen online ja sekoitettu kursseja ja tukena luokkahuoneessa kursseja.

On-line metotolodía on ICEX-CECO perustuu hyvin lähellä opiskelija opetusohjelma malliSallimalla jatkuva vuorovaikutus opettajan ja jokaisen oppilaan ja oppilaat yhdessä, parantaa oppimista yhteistyössä ja helpottaa tieto rakentuu paitsi teoriatietoa, mutta vuorovaikutus opiskelijoiden ja ohjaaja asiantuntija.

E-oppimisalustan käyttämä ICEX-CECO ja tukee opetuksen verkossa on eniten käytetty maailmassa: Moodle. Yli 2,5 miljoonaa kursseja ja 30 miljoonaa käyttäjää käytetään monissa yliopistoissa, kauppakorkeakouluissa ja yritysten päivittäin ja erittäin tyytyväisiä.

Sijainnit

  • Madrid

    Avda. Cardenal Herrera Oria 378, Edificio A Acceso por Puerta de Alumnos, 28035, Madrid

Kysymyksiä