Keystone logo
© BIMM University
Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Johdanto

Online-englanninkieliset kurssit vanhemmille teini-ikäisille ja aikuisille

Online itseopiskelukurssit ja opetetut verkkokurssit

Online itseopiskeluEJO tarjoaa 9 erilaista verkkokurssipakettia vanhemmille teini-ikäisille ja aikuisille. Kaikki opiskelijat tarvitsevat Internet-yhteyden ja laitteen (useimmat ovat mobiiliystävällisiä ja he vain lataavat sovelluksen).Tarjotut paketit vaihtelevat kahden komponentin akateemisesta englanninkurssista viiteen komponenttiseen englannin kielen kurssiin. Esimerkiksi Down to Business Achiever -kurssipaketti sisältää Business Speaking, Business Sanavarasto ja kolme Business Writing -komponenttia B2-tasolla. Englannin kielen käytännön kurssi A2: n tasolla tai sitä korkeammalla alkaa diagnoositestillä ja sitten ohjelma valitsee oppitunnin polun, jota opiskelija seuraa. A1-tason kurssi oppitunnit valitaan ennalta.

Opetettu verkkokursseja

EJO tarjoaa akateemista englantia, yritysenglantia, yleistä englantia ja tenttien valmistelua verkkokursseille. Ennen kurssin alkamista sinun on suoritettava englannin testi ja tarveanalyysi. Sinulla on yksityiskohtainen keskustelu EJO-tiimin jäsenen kanssa tavoitteistasi ja tavoitteistasi kurssillesi ja tietyistä kielialueista, joita haluat kehittää. Riippumatta tarpeistasi, opettaja suunnittelee ohjelman vastaamaan heihin. Oppitunnit ovat 60 minuuttia pitkiä ja sinulla voi olla niin vähän tai niin monta oppituntia kuin tarvitset.

Kaikki opettajat ovat päteviä EFL-opettajia, jotka työskentelevät EJO: n kanssa. Opitun oppitunnin lisäksi opiskelijat saavat myös muita tehtäviä. Kaikki osallistujat saavat todistuksen kurssin onnistuneesta suorittamisesta. Oppitunnit pidetään zoomilla tai vastaavalla alustalla.


Miksi valita meidät?

Sopivimman kielikurssin valitseminen on todella tärkeää, koska kyse on investoinnista tulevaisuuteen. Etsitpä opetettua verkkokurssia tai vain online-kurssipakettia ja itseopiskelua itsellesi, perheenjäsenellesi tai työntekijällesi, olemme varmoja, että vastaus on oppia englantia kanssamme!

106992_106948_Smiley.jpg

Sijainnit

  • Alton

    Alton, Yhdistynyt kuningaskunta

    Kysymyksiä