Keystone logo
EMAS Eurasian Management & Administration School

EMAS Eurasian Management & Administration School

EMAS Eurasian Management & Administration School

Johdanto

Tietoja Euraasian johtamis- ja hallintokoulusta (EMAS Business School)

Euraasian hallinto- ja hallintokoulu (EMAS), Venäjä on yksi Keski- ja Itä-Euroopan johtavista MBA-kauppakorkeakouluista.

Yksi STRATEGIC MANAGEMENTin parhaista asiantuntijoista, joka on kilpailluilla markkinoilla toimivien toimitusjohtajien keskeinen osa, pyrkii liiketoiminnan huippuosaamiseen ja urakehitykseen.

Yksi maailman johtavista ei-akateemisista TÄYTÄNTYY-konsulttiyrityskouluista.

EMAS on Top 900 -yhtiön parhaissa kauppakorkeakouluissa maailmassa - 2 Palmes -palkinto: HYVÄ BUSINESS SCHOOL WITH STRONG REGIONAL INFLUENCE , Eduniversal Business Schools ranking 2018 (Ranska).

EMAS Business School -toimistot ovat auki Moskovassa ja Nizhny Novgorodissa.

EMAS-ohjelmilla on 3 muotoa: kokopäiväinen kampuksella, osa-aikainen (sekoitettu oppiminen) ja verkossa.

Jokaisen ohjelman koulutus suoritetaan (1) englanniksi tai (2) venäjäksi - opiskelijan valinnan mukaan.

MBA, TEKIJÄT, MBA, DBA & LIIKETOIMINNAN KOULUTUKSET MITÄÄN MITÄÄN MAAILMALLA!

Opi yhdessä Euroopan unionin, USA: n, Venäjän, Kanadan, Japanin, Australian, Kiinan, Intian, Hongkongin, Singaporen ja muiden paikkojen kanssa ympäri maailmaa!

Liity todella maailmanlaajuiseen verkostoon, lisää tuloja ja rakenna urasi missä haluat!

Etäisyys (100% verkossa) / sekoitettu oppiminen / kokopäiväinen kampuksella -muoto valintasi mukaan.

MITÄ TODELLISESTI AIHEUTUVAT USA: N KÄYTTÄMÄÄN MUISTA LIIKETOIMINTA-AINEISTA?

EMAS on yksi harvoista IMPLEMENTATION- liiketoimintakeskuksista maailmassa, joka on yksi STRATEGIAN HALLINNOINNIN STRATEGIAN HALLINNON STRATEGISISTA OSAPUOLISTA - keskeinen osaaminen menestyksekkäimmille johtajille ja yritysten omistajille.

 • Olemme yksi harvoista maailmassa. EMAS on saanut oman integroidun metodologisen kehitystyönsä strategisen johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisstrategioiden alalla analysoinnista ja markkinanäkymistä alkaen markkinoiden markkinarakojen tunnistamiseen, tavoitteiden mukaiseen johtamiseen, motivaatiojärjestelmiin ja yrityskulttuurin kehittämiseen. Nämä ovat todellisia käytännön työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen, jotka ovat paljon tehokkaampia kuin yleisesti tunnettu PEST (EL), Porterin viisi voimaa tai SWOT ja niin edelleen. Vain rajallisella määrällä amerikkalaisia ja länsieurooppalaisia kauppakorkeakouluja on käytännön työkaluja, kuten EMAS: lla on.
 • Neuvottelemme muiden kauppakorkeakoulujen kanssa strategisen johtamisen opettamisesta. On olemassa useita kauppakorkeakouluja ympäri maailmaa, jotka ostavat meiltä lisenssin EMAS-strategisen hallinnan ohjelmien toimittamiseen.
 • Kehitämme jatkuvasti osaamistamme osallistumalla monimutkaisiin konsultointihankkeisiin. Olemme syvästi mukana liiketoimintakäytännöissä konsultoimalla ja kehittämällä liiketoiminnan strategiaa todellisille yrityksille - olivatpa ne sitten pieniä, keskisuuria tai suuria.

EMAS MBA -tehtävät kansallisissa ja globaaleissa rankingissa

 • EMAS on 1. sija kauppakorkeakouluissa, joilla on online-MBA Venäjällä, Venäjän kansallinen sijoitus 2019
 • EMAS on 1. sija kauppakorkeakouluissa, joissa on sekoitettu oppimisen MBA Venäjällä, Venäjän kansallinen sijoitus 2019
 • EMAS on 2. sija kauppakorkeakouluissa, joilla on kokopäiväinen kampuksen MBA Venäjällä, The Eduniversal Best Masters Ranking 2019
 • ТОP-14 Keski- ja Itä-Euroopan parhaiden МВА-ohjelmien joukossa, The Eduniversal Best Masters Ranking 2019
 • ТОP-20 parhaiden Executive МВА -ohjelmien joukossa Keski- ja Itä-Euroopassa, The Eduniversal Best Masters Ranking 2019
 • ТОP-200 parhaiden MBA- ja Executive MBA-ohjelmien joukossa maailmanlaajuisesti, Eduniversalin paras mestari Ranking 2019.

Apurahat ja rahoitus

Sijainnit

 • Moscow

  Moscow, , Moscow

 • Nizhny Novgorod

  Нижний Новгород, Нижне-Волжская набережная, д. 7/2, офис 21., 603001, Nizhny Novgorod

  • Russia Online

   Russia Online, Venäjä

   • Kyiv

    Kyiv, Ukraina

    • Minsk

     Minsk, Valko-Venäjä

     • Almaty

      Almaty, Kazakstan

      Kysymyksiä